utorok 12. júna 2012

Winter Love ♥-9.časť


Nenapadalo ma nič schopné !!
Sorry dámy,ale mozog mi nepracuje tak ako by mal. Zvlášť po dnešnej návšteve "strojčekárne" ako to ja nazývam s El. Spev na zadnom sedadle nášho auta,tľapkanie a slúchadla v ušiach som si užívala ako to najviac šlo. Moja milovaná mamka sa na nás dívala v spätnom zrkadle a poviem vám,že to vyzeralo asi dosť strašidelne. Ale dosť výlevov z môjho života. Dúfam že sa vám časť bude páčiť =)


Toho pohľadu sa neviem nikdy nabažiť......♥♥♥ Ááááá Styles ty ma raz privedieš do hrobu !!

„Kto to je ?" zakričala z izby Abby. Nikto neodpovedal. Nedalo mi a išla som sa pozrieť kto tam stál. Z obývačky som vytrčila iba hlavu,načo som uvidela Suzi stáť ako obarenú s otvorenými ústami.
„Suzi kto to je ?" prešla som až k nej a až vtedy som pochopila prečo sa takto tvárila.
„Ahoj Cassie !" pozdravil ma Louis a Harry so Zaynom mi zakývali.
„Čo sa stalo tomu dievčaťu ?" Zayn na ňu ukázal so šálom,ktorý prehadzoval s jednej ruky do druhej.
„Čuduješ sa jej ? Je vaša fanúšička a toto asi tak skoro nerozdýcha" rukou som jej prechádzala po chrbte aby sa aspoň trochu ukľudnila.
„Oni sú vážne tu ? Alebo sa mi to len zdá ?" neveriacky sa opýtala.
„Nestretli sme ťa s ňou náhodou v parku ?"
„Áno to je Suzi. Suzi,toto sú...ale veď načo ťa s nimi zoznamujem."
„To je v poriadku rada sa s nimi ešte raz zoznámim." nahodila zvodný úsmev a dvere otvorila ešte viac ako boli.
„Baby kto to je ?" k nášmu malému zoznamovaciemu momentu sa pridala aj Abby. Tá pre zmenu začala jačať a skákať až sa jej rozsypali pukance z misky. Už tu vidím pána Stewarda s okuliarmi spadnutými na špičke nosa a s pohľadom naštvaného býka ako po nás vrieska.
„Poďte dnu. Nebudete predsa stáť na chodbe." v byte bol stav ako po vojne. Všetko oblečenie sa povaľovalo po izbách,v obývačke rozhádzané vankúše po zemi a Monopoly pripravené na hru.
„Ospravedlňujeme sa za neporiadok,nestihli sme poupratovať"
„Nevadí nám to. Vlastne sme prišli Cassie oznámiť že s nami ide do Írska"
„Ja to už viem. Dnes som mala tú česť dozvedieť sa to od mamy,čím sa všetka moja kamufláž pokazila"
„Aká kamufláž ?"
„Teraz to neriešme. Poviem vám to niekedy inokedy. Ideme hrať monopoly,chcete sa pridať ?"
„Na to sa nás ani nemusíš pýtať." všetci sme si posadali do kruhu na koberec,ja som pridala ešte pár vankúšov a hra sa mohla začať.
„Nemali by sme sa rozdeliť ? Bude lepšie ak budeme hrať po dvoch" Harry prišiel s rozumným nápadom,ktorý som sama chcela navrhnúť už skôr.
„Najstarší by mali byť spolu !!" vyhlásil Zayn pri čom na seba Abby s Louisom pozreli a začali riešiť taktiku.
„Takže stredný aj najmladší by mali byť spolu tiež ?" automaticky som sa pustila do ďalšieho rozdeľovania.
„Prečo nie ?" Suzi bola so Zaynom a ja s Harrym.
„Môžme už začať ?" nedočkavo nás Abby okríkla.
Potom začala hádka o figúrky keďže sa nikto nechcel vzdať zelených panáčikov. Nakoniec sme hrali s figúrkami od šachu aby zelené čudá nikoho nedráždili. Väčšinu hry som si ani neškrtla. Veď načo keď váš spoluhráč ovláda všetky písané aj nepísané pravidlá hry lepšie ako vy a vás odstaví na plnej čiare. Nepadla ani jedna otázka typu „Čo myslíš ako by sme mali pokračovať ?" Nie,Harry musel riadiť všetko sám a pomoc odborníka (mojej maličkosti) nepotreboval. Je všetkým známe,že ja na jednom mieste obsedieť dlhšie ako pol hodinu nemôžem. Vystriedala som prechádzku po byte,nejaký čas strávený na balkóne,vybrakovanie chladničky a pozeranie televízie. Počúvala by som aj hudbu ale slúchadlá som nenašla a takmer som zabudla že včerajšia cesta domov ukončila životnosť môjho drahého telefónu. Nakoniec som skončila na zemi,opretá o skrinku s orieškami v ruke. Pripadala som si ako veverička. Hádzala som si do úst jeden oriešok za druhým. Louis s Abby si dychtivo počítali všetky peniaze,Zayn so Suzi pozorovali všetky pohyby figúrok a počítali či niekto nepostúpili o pár políčok viac ako by mali. Harry skúmal políčka,ktoré by sa dali obsadiť ale veľa toho už nevymyslel. Nesmeli chýbať hlasné výkriky ak niekto zhabal plno peňazí a mučanie ak niekto prehrával.
„Nemyslíte,že vám ta hra už lezie na mozog ?"
„Vôbec. Iba sa ti to zdá v tom zápale pre boj" rázne odvetil Louis,ktorý znova získal tisíce do svojej kôpky.
„Práve,že ja vôbec nehrám. Môj spoluhráč ma odstavil ak ste si to nevšimli" zdôraznila som slová spoluhráč a odstavil načo Harry reagoval svojim vyškieraním a mávaním. Ako by som mu teraz rada vykrivila ten úsmev.
„Hrajete to už dve a pol hodiny. Už by stačilo nie ?"
„Ja si tiež myslím že už stačilo." konečne so mnou niekto súhlasil. Suzi mi konečne dala za pravdu.
„Tak kto vyhral ?"
„Louis. Nevidíš tie kopy peňazí ?"
„Konečne sa topím v peniazoch a to doslova" zakričal keď okolo seba rozhodil papierové peniaze. Zhodil sa na zem a začal sa po nich váľať.
„Ja toto robiť nebudem. A pán topiaci sa v peniazoch si to aj sám poupratuje" odrovnala ho Abby. Pomedzi to ako Louis chodil po obývačke po štyroch a zbieral bankovky sa zasa rozzvonil zvonček.
„Ľudia to si nedáte pokoj ?" zodvihla som sa zo zeme a s miskou s orieškami pokračovala k dverám.
„Počkaj ma idem otvoriť s tebou. Som zvedaví na vaše návštevi." Zayn ma rýchlo dobehol a už aj otváral dvere.
„Dobrý deň pane. Čo si želáte ?" veselí ako lečo sa ho opýtal.
„Vy ste ich nový vrátnik ?" ironicky s namosúreným výrazom v tváry sa s ním zvítal.
„Nie ja som návšteva. Vidím že sa s vami nedá viesť normálna debata aj keď sa človek slušne pozdraví"
„Ále,niekto je tu až príliš múdry. Aj keď mu vlasy stoja ako antény cez ktoré prijíma tieto informácie."
„Toto ste nemali. Milý pane,ja vám teraz niečo poviem..." s ukazovákom naňho mieril až tak,že som ho musela zastaviť.
„Stop ! Zayn do obývačky,okamžite."
„Dobre ale s týmto pánom si to ešte vyriešim. Človek sa slušne pozdraví a on takto zareaguje." šomrajúc odkráčal do obývačky.
„Váš priateľ by si mal skľudniť hormóny. Hádžu s ním od jednej steny k druhej. Ešte som nevidel nikoho tak háklivého na svoje vlasy."
„Nie je to môj priateľ. Môžem poznať dôvod vašej ctenej návštevy ?" nasadila som umelý úsmev ako porcelánová bábika a začala počúvať jeho sťažnosti.
„Tie výkriky už nestrpím. Neviem ako je možné aby dnešná mládež bola taká hlučná. Ja vo vašom veku som bol slušný študent ktorý sedel doma nad knihami a neviedol bujaré večierky v strede noci."
„Tak choďte za správcom bytovky a nie za mnou. Nech si to sem príde vyriešiť on s vami aj so mnou medzi šiestimi očami. Koniec debaty. Dobrú noc a dovidenia" tresla som dvermi až skoro vypadli z pántov a vrátila sa do obývačky. Ruky som zovrela v päsť a s naštvaným výrazom vošla do obývačky.
„Ako je možné,že mi jeden dôchodca dokáže zničiť dobrú náladu v priebehu mihnutia oka"
„To tu máte často ?" so úsmevom na tváry sa opýtal Harry.
„Najmenej dvakrát alebo trikrát do týždňa"
„Ten dedko urazil moje vlasy." zronene poznamenal Zayn.
„Chalani,myslím že by sme už mali ísť. Je pol dvanástej a dievčatá sú už taktiež určite unavené." skonštatoval Harry. Vôbec sa mi nezdalo že čas ubehol tak rýchlo.
„Tak dobre. Dnes to bol super večer. Mohli by ste si to niekedy zopakovať však ? Zayn si pripraví basebalovou pálkou na vášho suseda,my donesieme viac hier a dovezieme aj Nialla s Liamom."
„Jasné,prečo nie."
„Takže sa vidíme v stredu v štúdiu. Majte sa" rozlúčili sme sa a spoločne sme ich odprevadili.
„Ja nemôžem uveriť tomu že som hrala monopoly s osadenstvom One Direction. Aj keď dva kusy chýbali bolo to super. Idem to napísať na Twitter." skríkla Suzi a už zapínala telefón.
„Ani sa len neopováž. Budem zaživa pochovaná ak niekto zistí,že sa s nimi poznáme. A vy tak isto."
„Do čerta zasa máš pravdu. Pomôžem vám upratať a potom pôjdem domov. Už vidím tú prednášku od mami,že doma s ničím nepomáham. Ale to bolo moje najlepšie rozhodnutie sem utiecť" veselo si ešte pár minút kecala popod nos a keď sme všetko poupratovali rozlúčila sa a odišla.
„Zoznámiš ma aj s ostatními ?"
„Ak sa nebudeš chovať ako šialená fanúšička tak áno,zoznámim"
„Ja ťa zbožňujem. Teraz idem spať. Zajtra mám skúšku na ktorú som sa mala učiť dnes ale stálo to za to že som sa neučila. Ak sa nepodarí na prvý krát tak ju urobím na opravnej skúške. Dobrú noc"
„Aj tebe" zložila som sa do kresla so zošitom v ruke a s plánom,že sa budem učiť na zajtrajšiu písomku. Nejako to však nevyšlo a ja som zaspala poskladaná v klbku ako nejaký ježko.

11 komentárov:

  1. Krásáá!! ja robím to isté čo Louis..válam sa v peniazoch z monopoly a vyhadzujem ich okolo seba (iba keď vyhrám:D) aj ja by som si s nimi zahrala monopoly...och áno,aj mňa Styles raz privedie do hrobu...jak to robí že je taký jebateľný??? :D ale vážne...okey,už ti končím s vypisovaním,myslím že ťa to nudí :)
    tvoja milovaná sestra ktorej šibe z nutelovej torty s marcipánom (ktorú dnes zhodou okolností mala(vážne,musím skrátiť svoje rečičky...))
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja neviem hrať monopoly :D pravidlá som si študovala na nete aj tak som im nepochopila a vykašľala sa na to :D tvoje komenty ma nikdy neprestanú nudiť takže vypisuj ich tu koľko chceš :D :*

      Odstrániť
  2. a spievanie v mäsiarni (či kde to bolo) nespomenieš?? :D :D :D ale bolo nám super a 2 mesiace zopakujeme :D :D :D a mimochodom zhltla som 3 časti na ex a musim ti povedať, že: WOW :D :D :D .... a nie ani náhodou mi nefunguje net.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bolo to v normálnom obchode pri časti,kde sa režú salámy a porcuje mäso....takže sa to dá nazvať "roh s mäsiarňou" :D v auguste s nami ide aj Soň ;) a teším sa že ti ide net :D videla som nejakého chlapa na vašej streche keď som išla domov ako niečo hovoril do vysielačky :D (usudíla som to z toho,že mu tam trčala anténa) :D

      Odstrániť
  3. Chcem hneď teraz ďalšiu časť! :) Kedy ju pridáš :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. netuším....mám už niečo napísane ale víkend bude nabitý a týždeň tak isto takže možno niekedy v sobotu alebo v nedeľu,nič nesľubujem :)

      Odstrániť
  4. Velmi pekné.. dúfam že Cassie bude s Liamom a neskutočne sa teším a som zvedavá čo sa asi stane v tom Írsku :D teším sa na dalšiu časť, kedy pridáš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to sa ešte uvidí :D v Írsku.....radšej nekomentujem,bude lepšie keď si to prečítaš :D netuším kedy ju pridám....ale budem sa snažiť čo najskôr :)

      Odstrániť
  5. boze moj to bola podarena cast :) ked si tam dala tie monopoly ako by som videla seba :) mojho spoluhraca by som vyhodila nechtiac z hry ako Harry a keby som vyhrala co asi urcite ano bo strasne nerada prehravam tak by som sa valala v tych peniazocha ko Louis :D :D a neboj tvoj mozog pracuje velmi dobre len si moc sebakriticka :) boze a ta fotka Harryho dostala si ma dievča , normalne som hodnu chvilu nedychala a iba sa kochala tym jeho pohladom :) taketo stavy mi robis :D :D inak tesim sa na dasliu cast som zvedava co tvoj nepracujuco-pracujuci mozog vyprodukuje ale som si ista ze si mi to bude pacit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :D dúfam že sa bude páčiť a nehnevaj sa že bude niekedy až cez víkend :)

      Odstrániť