nedeľa 26. januára 2014

Happy B-Day!




Okej, baby, na úvod objasním, že nie som tá úžasná a neskutočne talentovaná Peťka, ktorá vám tu vypisuje príbehy pre potešenie vašich čitateľských duší.
Som El a ak by mal niekto sťažnosti pre narušenie tejto oázy kreativity, nájde ma tu.

Ale teraz k veci! Dôvod, prečo som sem tak neoprávnene vtrhla bez dôvodu majiteľky a prostredníctvom účtu mojej skvelej sestry (ďakujem ;)) je, že Peťka, ktorú tak nadovšetko milujeme a občas aj neznášam, keď tak "napínavo" ukončuje jednotlivé časti, má dnes NARODENINY!!!
Z nášho veľkého dievčaťa sa stala malá žena!
Myslím si, že na ňu môžeme byť všetky právom hrdé. Nielen preto, že má 16 a už takmer 2 roky šéfuje svojmu vlastnému blogu, ktorý je narovinu úspešnejší než ten môj :D, ale aj z toho dôvodu, že si toto všetko oddrela sama. Každá jedná z nás vidí ako sa neustále zlepšuje a svojimi výtvormi nám zakaždým vyráža dych, pozdvihuje nám náladu, núti nás premýšľať a ponúka nám otvorenú náruč pre únik z reality.
Musím sa pochváliť, že toto dievča poznám takmer celý svoj život a kto s ňou zatiaľ ešte nemal tú česť, tak by sa mal začať modliť, aby ju raz stretol :)
Chcete vedieť prečo?
Lebo:
1, je to osoba s veľkým srdcom a ešte väčším šatníkom
2, má hlavu plnú nápadov e nevypovedaných snov
3, je tým najlepším konzultantom pre poviedky a iné výmysly
4, vždy sa na vás usmeje, keď ju stretnete a pozdraví vás v internacionálnej rovine
5, raz bude ako jej mama - nezastaviteľná superžena
6, má ten najlepší koberec, na ktorom môžete ležať a rozprávať sa s ňou o totálnych nezmysloch a ona sa bude tváriť, že ju to zaujíma
7, vie sakra-dobre z ničho nič zmeniť tému, až vám z toho navrie žila na krku, keď si to uvedomíte
8, buduje si arzenál kníh, z ktorého rada zopár kúskov prenechá do dočastnej starostlivosti
9,  je hádam tým najhorším radcom do osobného života, s akým som sa kedy stretla :)
10, za nič na svete sa nedokáže trafiť do môjho hudobného vkusu 
...
je pravda, že by som mohla pokračovať, ale nechcem vás obrať o prekvapenia, ktoré s ňou môžete zažiť.
Ale ešte jednu vec na ňu môžem prezradiť.
Za nič na svete na vás nedá dopustiť. :)
Možno je občas nahnevaná, keď sa trápi nad poviedkov a na konci si nájde len zopár komentárov, no aj pri tých vyskakuje a teší sa, že jej myšlienkové pochody uspeli aspoň u malého publika.
Preto si spomeňte, na ten moment, keď ste sa pri niktorej z jej poviedok smiali a prskali na monitor, keď ste sa roztápali pri nekonečných opisoch, keď vám k krku navrela hrča a po tvári si razila cestu horúca slza nad srdcervúcou pasážou. Spomeňte si, na koniec niektorej z poviedok, na tú hrubú čiaru za nimi, chvíľkový pocit prázdna v hrudi a nové očakávania pred nasledujúcim výtvorom.
Aj vy ste súčasťou tohto všetkého. Ste kúsok, ktorý dopĺňa jej svet a ste neodmysliteľná súčasť jej života. Teraz je rad na vás, aby ste vytvorili svoje malé majstrovké dielo a povedali jej v ňom, za čo všetko ste jej vďačné, čo všetko jej prajete a čo všetko by určite nemala pobabrať... :)
(: Aj takto sa dajú využiť komenáre :)
PS: Happy B-Day, my little sis! 
Be creative
Be yourself
Enjoy life
and
please don't kill me.
With everlasting love
El May

2 komentáre:

  1. hey hey hey ! ♪ ♫
    môj malý človek dneska oslavuje ♥
    how awesome, incredible, unbelievable, irreplaceable, uniq, freaking, cool, crazy, beautiful, amazing, stunning, georgeous, great und wonferful person you are :*
    môj pomocník, kamoško, lover and occasional dancer partner :)
    ... zdroj filmov, seriálov obrázkov, videí ...
    verný poslucháč mojich nápadov, výmyslov a vtipkov, ktorým ani ja občas nerozumiem ...
    Thanks for being my unbiological sister ♥
    Happy birthday !

    (dúfam, že ti došlo, že to píšem ja ;) )

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéééj :) tak všetko najlepšie k tej 16-tke prajem :) poriadne osláv :) a samozrejme nech sa ti darí v živote ale aj v škole :) aby si mala okolo seba iba tých správnych ľudí, aby si bola zdravá a aby si mala každý deň nehorázne veľa dôvodov na úsmev :) aby si mala kopu času na blog a aby ti šlo písanie stále tak neuveriteľne dobre :) ľúbime ťa :) :**

    OdpovedaťOdstrániť