sobota 24. novembra 2012

Live with Love 37.


Ladies ! 

I have surprise for you ♥

Pridávam vám sem novú časť, v ktorej sa nachádza také malé prekvapenie, ktoré vás časom určite poteší :) Teda aspoň mňa áno :P 
Dnes to bude kratšie ako zvyčajne, ale budem sa snažiť vám sem pridať aj druhú polovicu, ktorú som chcela dať do jednej časti ... 
No dúfam, že som vás potešila a aj vás ešte poteším :) 
Enjoy it ! :*
+ urobte radosť jednému dievčaťu a pozrite sa na jej blog http://zllhn-story.blog.cz/

Kauza Mike bola definitívne zažehnaná a ja som sa naďalej mohla sústrediť na krutú realitu. Krutá bola hlavne preto, lebo som sa práve vracala do Londýna, do školy. Ale malo to aj svetlú stránku. Cat. No jej reakcia na mňa, ma ako vždy, prekvapila.
,,Áááááááá, to je Stella !!!“ Zvrieskla keď ma zbadala v našej spoločnej internátnej izbe. Ja som ledva za sebou zabuchla dvere a ona stála na schodíku pri zábradlí, ktoré nám našu izbu rozdeľovalo na dve časti. Už som aj skoro zabudla, ako to tu vyzerá.
,,Vážne ? A kde ?“ Zo srandy som sa otočila a hľadala nejakú osobu za mojim chrbtom. Tým svojím výkrikom mi pripomenula tie roztomilé fanúšičky, ktoré pri pohľade na mňa začnú kričať moje meno a ukazujú na mňa rukou. Aspoň nie je šanca, že niekedy zabudnem svoje meno.
,,Neverím, že si prišla. Veď si to ani nespomínala.“ Po menšom šoku sa konečne rozpamätala a pribehla ku mne aby ma mohla pučiť vo svojom objatí.
,,Chcela som ťa prekvapiť.“  Povedala som, keď ma pustila.
,,To sa ti podarilo. No stále neverím, že si tu. Akoby to bol sen.“ Stála predo mnou a pohľadom si ma premeriavala už asi päťdesiaty krát.
,,Chceš facku ? Počula som, že to pomáha.“ Navrhla som jej.
,,Okej, okej. Už viem, že sa mi nesníva. Ako vidím, tie tvoje žarty ťa neopustili.“
,,To by som ani nikdy nedopustila. Povedala by som, že sa naopak znásobili a ďalej sa rozvíjajú.“ Zasmiala som sa.
,,Pánbožko pomôž jej.“ Zalomila rukami a svoj pohľad namierila na strop. Dlho jej to nevydržalo pretože sme sa obe začali smiať.
,,Cat, môžem si požičať tvoj fén ?“ Zrazu z dverí do kúpeľne vyšlo neznáme dievča približne v našom veku, s mokrými vlasmi, v teplákoch a tielku. Dievča spravilo zopár krokov a keď si všimla, že tu okrem Cat je aj iná osoba zastala. Presne na tom istom mieste ako Cat pred piatimi minútami. 
,,Ahoj.“ Milo som sa jej pozdravila, keď pohľadom zastavila na mne. V duchu som dúfala aby tu nezačala vyvádzať.
,,Stacy, toto je Stella. Stella, toto je moja nová spolubývajúca Stacy.“ Zdvorilo nás predstavila Cat a obe sme si s úsmevom podali ruky.
,,Veľmi ma teší Stella. Cat mi o tebe veľa rozprávala.“
,,Aj mňa veľmi teší, no za to mne Cat nepovedala nič.“ Pohľadom som prebodla Cat, ale opäť ju zachránila Stacy.
,,Tak môžem si požičať tvoj fén ?“ Ešte raz sa jej milo Stacy opýtala.
,,Jasné.“ Cat prikývala a Stacy odcupkala do kúpeľne, kde za sebou zatvorila dvere.
,,Že je milá ?“ Cat sa zvrtla na päte a posadila sa na gauč.
,,Ako to, že si mi o nej nič nepovedala ?“ S prižmúrenými očami som začala výsluch.
,,Prepáč. Nejako mi to ušlo.“ S previnilým pohľadom sa z toho snažila vykrútiť.
,,Tak mi o nej aspoň niečo povedz.“
,,No, takže prišla sem asi pred dvoma týždňami, chodí so mnou do triedy a je naozaj v pohode.“
,,To hej. Ale čakala som, nejakú inú reakciu na moju osobu. Nič v zlom, ale bola až príliš pokojná.“ Zamyslene som povedala. Vôbec som tým nechcela naznačiť niečo v tom zmysle, že keď ma ľudia zbadajú mali by padať na kolená. Práve naopak. Ten jej úprimný úsmev a pokoj v tvári sa mi na nej páčil.
,,Povedzme, že Stacy je taká nezainteresovaná osoba. Do nikoho a do ničoho sa nestará viac ak treba. Pokiaľ sa jej to netýka. Nie je to žiadna tvoja bláznivá fanynka  a ani 1D nejako extra nerieši.“
,,A to ti vyhovuje, pretože sa konečne našiel človek, ktorý je ochotný ťa počúvať. Hlavne, čo sa týka tvojich fanúšikovských záležitostí.“
,,Stella ? Môžem ti niečo povedať ?“
,,Áno ?“ Napla som sluch.
,,Si hrozná. Nechala si ma tu samú a keď sa tu konečne objavil niekto, kto by aspoň z polovice mohol plniť tvoju úlohu, začneš si zo mňa uťahovať.“ Tvár zvraštila do smiešnej ,,nahnevanej“ grimasy a zosunula sa so založenými rukami nižšie.
,,Prepáč. Ja sa ti nesmejem. Práve naopak. Teším sa spolu s tebou. A nemaj obavy. Aj ty si mi strašne chýbala. Život medzi piatimi chlapmi nie je vždy taký úžasný. Boli chvíle kedy by som ich najradšej priviazala čajkám o nohy a oni by s nimi leteli niekam preč. Teba by som nikdy nevymenila.“ Snažila som sa napraviť svoju chybu a nejako ju rozosmiať. Ako vždy som jej prstom štuchla do líca, pretože to jej vždy vyčarí úsmev. A ani teraz tomu nebolo inak.
,,Fájn. Hlavne, že si už konečne späť. A teraz mi pekne porozprávaj ako si sa mala. Som strašne zvedavá.“ S úsmevom sa zdvihla zo svojej predchádzajúcej polohy, vystrela sa a napäto ma počúvala.
Rozprávali sme sa dlho do noci. Po tom, čo si Stacy vyfénovala vlasy, sme ju k sebe zavolali a rovnako ako aj Cat, aj ona napäto počúvala moje zážitky a smiala sa. Potom ma vystriedala Cat a neskôr nám niečo o sebe prezradila aj Stacy. Teda, všetko čo vyšlo z jej úst bola pre mňa novinka, ale bolo to ako  povedala Cat. Ako som aj sama zistila, Stacy je roztomilé, múdre, vtipné, pekné, blnďavé a slušné dievča. Poznala som ju len zopár hodín a hneď som vedela, že z nás môžu byť dobré priateľky. Bolo to podobné ako keď som spoznala El a Danny.
Ešteže bola sobota večer, pretože spať sme išli až niekedy nad ránom. Keďže kôli nedostatku izieb v tomto internáte Stecy pridelili moju posteľ, ja som si oficiálne nemala kam ľahnúť. No nakoniec sme to ako tri múdre ženy vyriešili a mojou posteľou sa stal gauč. Čo viac si môže človek želať ?
Ráno som sa musela zastaviť u riaditeľky aby som potvrdila svoju prítomnosť na pár dní a potom sme sa všetky tri vybrali do Starbucksu. Cat sa dohodla s Danny a El, že sa tam spolu so Stacy stretnú. O mne nič nevedeli, pretože som ich rovnako ako Cat, chcela prekvapiť. A podarilo sa. Obe tam už pokojne sedeli nad svojim pohárom kávy a keď ma zbadali, úsmevy sa im rozžiarili a obe ma silno vyobjímali.
V takomto zložení sme strávili skoro celý deň. Neskôr sme sa vybrali nakupovať, no kôli povinnostiam, ktoré El a Danny ešte mali, sme museli túto babskú jazdu pozastaviť. No aj tak si myslím, že to bol skvelý deň.
O týždeň neskôr
Počas tohto týždňa som si opäť pripomenula aké to je byť len obyčajným dievčaťom na strednej škole. Do hlavy som potrebovala dostať milióny informácií potrebných na to, aby som zvládla napísať zopár ťažkých testov. Profesori ma vôbec nešetrili a to ako veľmi som im chýbala mi dali pocítiť na tých testoch. Toľko lásky naraz som ešte asi ani neprijala. Ale nakoniec všetko dobre dopadlo, čo bolo moje jediné šťastie. Inak by som môj pobyt v tejto mučiarni musela nedobrovoľne prerušiť. A to by som nepredýchala ani keby som bola pripojená na najkvalitnejšie dýchacie prístroje vyrobené v Číne.
,,Už len jeden deň.“ S úsmevom na tvári som povedala Zaynovi do telefónu.
,,Budem ťa čakať.“
,,Okej. Ľúbim ťa.“
,,Aj ja teba. Pa.“ Poslal mi pusu a zložil. Bol taký zlatý. Telefonoval mi každý deň. A niekedy,  keď mal čas, tak aj viac krát. Keď som odchádzala bol dosť smutný, ale vedel prečo musím ísť. Aj on mi neuveriteľne chýba, ale už zostáva len jeden deň a môžeme byť opäť spolu. Sme spolu už asi štyri mesiace a za ten čas som od neho nebol ďalej než vo vedľajšej izbe. Na jeho prítomnosť som si ľahko zvykla a preto som to tu teraz nemohla už vydržať. A z toho, čo sa stalo potom, som mala sto chutí nakopať určité osoby do zadku.
,,Ale, ale. Ktože sa nám to vrátil ? Nie je to tá Stella, ktorá sa ešte pred týždňom vyškierala na javisku a teraz má hlavu až po končeky vlasov zavŕtanú v knihách ?“ Akoby som toto potrebovala. Nicole som stretla cestou zo školy. Od kedy som sem prišla, som ju vôbec nevidela a ani som o nej nepočula. A ako na potvoru mi musela znepríjemniť posledný deň, čo som tu.
,,Zlatko, len sa mi tu nestresuj. Nie je to dobré na pleť. A ak dovolíš, čo mi je vlastne jedno, opúšťam túto oázu smradu, ktorú tu vytvorila tvoja voňavka.“ Urobila som krok na bok aby som mohla rýchlo zmiznúť, no ona sa nedala odbiť.
,,Vidím, že tá tvoja drzosť ťa neopustila.“
,,A ani teba sprostosť, tak kde je problém ?“
,,V tebe. Len čo si sem prišla je celá škola hore nohami. Keď tu nie si, všetci si hovoria aký úžasný život má Stella, ako je Stelle fájn, že nemusí chodiť do školy, Stella je najlepšia a chcela by som ísť na jej koncert. A keď prídeš, každý by sa s tebou chcel len fotiť a rozprávať. Až mi je tých ľudí ľúto, keď vidím koľko nádeje do teba vkladajú, keď ty to nakoniec aj tak zbabreš.“ Sebavedomo prehlásila.
,,Ó, vážne ? A to ti kto povedal ? Tvoje zrkadlo ? Štve ťa, že nie si stredobodom pozornosti, tak ako kedysi. Lenže problém nie je vo mne. Všetci sa môžu slobodne rozhodnúť. Nemôžeš ľuďom diktovať, kto sa im môže a nemôže páčiť.“
,,To hovorí tá pravá. Stačilo, že si pomotala hlavu Zaynovi a hneď je z teba veľká hviezda. Veď uvidíme ako dlho to s tebou vydrží.“
,,Vydrží nám to dlhšie ako tebe ten make-up, ktorý ti už od zlosti pomaly puká. Asi by si so sebou mala nosiť tabuľku s varovaním: Pozor padá omietka !“ To boli posledné slová, ktoré som jej bola ochotná venovať. Teraz ma v ceste už nič nezastavilo. Takto ma už dlho nikto nevytočil.
ten obrázok vystihol situáciu :)

Našťastie ma Cat rozptýlila tým ako si balila svoje veci do kufra. Na každý kus oblečenia sa ma pýtala, či si ho má vziať so sebou alebo nie pretože tento krát som ju brala so sebou do slnečného Miami. A nie len ju. Spolu s El a Danny sme sa stretli na letisku, aby sme si užili pár sní voľna, zábavy a slnka. Teda to voľno platilo aspoň pre nich. Ja som ďalej pokračovala s koncertmi.

10 komentárov:

  1. Konečnee som sa dočkala :) super to je, rýchlo ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :DDDDDDDDDDDD AIRPORT :DDD až som si spomenula keď sme ten obrázok videli prvý krát :D :D
    inak NICE sami odkur :D like it :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ou YEAH :D
    "Pozor, padá omietka" :D Tak toto ně :D
    Toľko stieračok som ešte nevidela odkedy je Louis A Zayn trend na TT :D
    Fájne, ľúbi sa mi to ;) Xxx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peťa ?
      Please ! :D to sa nedá vyštudovať :)
      ale ďakujem :*

      Odstrániť
  4. Niééé...ten obrázok mi až mocno pripomína moju školu :DDD paráda Miruš, chcem pokračovanie!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne ? to asi na každej škole sa niekto taký nájde :) ale super je ten obrázok :D
      a ďakujem :*

      Odstrániť
  5. Yes! :D že tá Stacy bude s našim blonďačikom? že? :D:) .... no je to úžasne, jak stále :D teším sa na ďalšiu a ďakujem, že si mi zdieľala blog :) :D

    OdpovedaťOdstrániť