sobota 4. mája 2013

Just Carry On 8.


Tak ako vždy, zasa som chorá ! 
Ak sa Vám to bude zdať divné, budete mať na to pádny dôvod :)
To, čo sa už malo udiať 1.mája sa možno udeje tento víkend takže, sledujte blog !
Komentáre...uííííí teším sa z nich. Len tak ďalej, ženy moje xxxx


 ↑ No, trochu som sa pohrala s obrázkom :D ↑


„Hm...áno. Nie, nie Stanley má auto v háji, ja ťa vezmem. Áno, do polhodiny som tam,“ pomedzi to ako Matt s niekým úpenlivo debatoval, ja som sa motala okolo neho. Podľa mňa si myslel že nevidím, ako na mňa zazerá s úškrnom na tvári. Som ako včela, vidím všetko !
„Niečo vážne ?“ opýtala som sa po tom, čo zložil a mobil odložil do zadného vrecka na nohaviciach.
„Nie, len musím ísť odviezť kamaráta.“
„Aha.“
„Ale to neznamená, že sa už neuvidíme. Žiadna smutná, tvár. Chcem vidieť, úsmev,“ prstom mi štuchol do líca čím ma prinútil usmiať sa.
„Všimol si si, že vždy musíš niekam ísť ? Máš veľmi nabitý život.“
„Čo už, sláva si vyberá svoju daň. Ale nie, robím si srandu. Teraz vážne, môžeme ísť von cez víkend ?“
„Asi áno, ja ti dám vedieť. Dobre ?“
„V poriadku. Tak ja idem, maj sa.“ Usmial sa a pomaly sa priblížil k mojej tvári. Nevedela som, či mám panikáriť a odstrčiť ho od seba alebo len čakať, čo urobí. Nenazdala som sa a jeho mäkké pery už boli priložené na mojom líci. Svojim prstom prešiel po hánkach mojej ruky a pomaly sa odtiahol.
„Ahoj.“ s úsmevom na perách som mu zakývala po tom, čo sa odo mňa o niekoľko krokov vzdialil. Už bolo na čase si obuť topánky. Tie nepochopené pohľady typu „čo je to za šibnuté dievča“ mi už liezli dosť na nervy zvlášť preto, že som stála na štrkom vysypaným chodníku. Kabelka mi veselo lietala všade naokolo, so zasneným výrazom som kráčala pomedzi stromy a tŕpla, kedy niečo z mojej tašky zasiahne nejakého nevinného chodca.
         „Môžete sem niekto na chvíľu prísť ?“ zakričala som zo svojej izby, pri tom ako som stála na stoličke a rukami pridržiavala obrázky na stene. Na okno mi bubnovali kvapky dažďa, ktoré lenivo stekali po skle. Malo to však inú atmosféru, než inokedy. Vonku svietilo slnko, dážď padal ako o život a ja som sa mohla konečne tešiť na dúhu.
„Nechci vedieť kde som.“ Začula som Louisov tlmený hlas. Až ma striaslo pri tej predstave.
„Čo je ?“ mierne znudený Harry sa objavil v mojich dverách so sendvičom v ruke.
„Môžeš mi, prosím ťa, podať nožnice zo stolíka ?“
„Jasné, prečo nie.“ Nadvihol obočie a s jeho arogantným smiechom sa otočil a odišiel.
„Magor.“ Zvolala som za ním. Vykašľala som sa na lepenie, zliezla zo stoličky a vošla do obývačky pripravenej na sobotu starých mládencov. Plno jedla, pitia a videohry pri telke naskladané ako Eleanorine topánky pri stene.
„Budeš dnes doma ?“ prepichol ma pohľadom keď okolo mňa prechádzal s náručou plnou pohárov.
„Nie, idem do práce. A vy sa chystáte na párty vysokoškolského internátu alebo čo ?“
„Beth, my sa ideme inteligentne zabávať.“ Diplomatickým výrazom v tvári mi odpovedal.
„Nebuď smiešny, bývate v Londýne a vy strávite večer doma pri telke ?“
„Veď môžeme ísť aj k tebe do baru ak sa ti nepáči, že ti kazím vzduch len tu. Kľudne si tam sadnem a budem ti znepríjemňovať večer. Pre mňa to bude potešením drahá.“ Dlaňou mi potľapkal po líci.
„Už nikdy v živote mi nedovoľte jesť toľko ako dnes na obed. Nikdy !“ zničený Louis vyšiel zo svojej izby a skončil polomŕtvy na gauči.
„Tabletku ?“
„V každom prípade.“ Kým on úpel v spoločnosti vankúšov a čistej vody, ja som mu radšej zašla po tabletku a podala mu ju. Aby som vyplnila tú hodinu do odchodu, rozhodla som sa, že zapnem práčku aby som všetky šaty povyťahovala už ráno, keď sa vrátim. A aby pán Styles nemrmlal, že znovu nemá čisté ponožky.
„Harry, keď do toho koša s prádlom hádžeš prádlo, aspoň sa skús trafiť.“
„Čo som zase spravil ?“ kričal z kuchyne.
„Netrafil si sa, to si spravil.“ Vykukla som z jeho izby pri tom, ako som išla hádzať veci do práčky.
„Je to moja izba, moje pravidlá a moje rozhodnutie či sa do toho koša trafiť chcem alebo nie. Prečo mi vlastne lezieš do izby ?“ ako tank vo vojne sa vrútil do izby a začal sa rozkrikovať.
„Pretože by si chodil von iba v uteráku a pospájkovaných kuchynských utierkach ak by som ja alebo Louis neprala.“ Vyplazila som mu jazyk a s košom plným špinavého oblečenia sa vybrala do Louisovej kúpeľne. Harry bral hneď nohy na plecia, zbieral za mnou pár vecí, ktoré spadli a znovu začal s dôvodmi, prečo neprať.
„Ale toto je čisté, nemusí sa to hneď prať.“ Potiahol z mojich rúk, ako ináč, biele tričko.
„Smrdí to akoby to povracal dinosaurus.“
„To je voňavka. Práve si urazila darček k Vianociam od Liama a Danielle.“ Dotknuto odpovedal a nechty zaryl do látky.
„Možno, že to voňavka bola. Ale už nie je.“
„Ja si to vezmem ešte dnes a potom to hodím do práčky.“
„Nie, pretože idem prať teraz tak to už konečne pusť.“ Naštvane som zaťala zuby keď sa mu pery zvlnili do úsmevu. Začala som mať tušenie, že si niečo šľahol. Ale veď som celý deň bola doma a bol v pohode. Teda ak berieme v úvahu to, že v pohode uňho znamená hádať sa so mnou a skvele vychádzať s Louisom.
„Čo je ? Prečo sa smeješ ?“
„Pretože sa mi páči, keď ťa provokujem.“ Jemne som sa stratila v tom, čo povedal. Jemu sa páčim, keď sa hnevám ? Čo je to za chlapa ?
„Pustíš to tričko alebo nie ?“ nedala som najavo žiadnu rekciu na jeho pripomienku, iba som znovu položila tú istú otázku so zámerom, že sa umúdri a že ma nechá vyprať to hlúpe tričko.
„Mal by som ?“
„Vieš čo ? Dobre, nechaj si ho. Vy chlapi by ste chodili v jednom oblečení aj celý rok ak by ste mohli. Som zvedavá, kto ti to vyperie. Ja to nebudem a nahuckám aj Louisa, aby to nerobil.“ Šomrala som kým som nahádzala všetko dnu, pridala prášok a aj aviváž. Medzitým, ako som pobúrene konštatovala situáciu dnešných mužov si spokojne sadol na vaňu a pozoroval ma.
„A nepozeraj sa tak na mňa, neobmäkčíš ma.“ Prečo sa musel stále usmievať ? Vždy keď sa niekto usmieva nakazí ma a už trhá kútikmi úst aj mne. Vypochodovala som z kúpeľne, prevesila cez seba bundu a popriala Louisovi, aby mu bolo lepšie. Bez toho, aby som Harrymu darovala čo i len jeden pohľad som sa prezula, vzala do tašky kľúče a vyšla z bytu s popriatím dobrej noci, ktoré malo smerovať iba Louisovi. Ak to zachytil aj Harry, dobrú noc mať nebude.
          „Povedz mi to, povedz. Prosíííííím...“ Erica mi mrnčala do ucha, kým som ukladala peniaze do kasy
„Ale čo ti mám povedať ?“
„Stále mi povieš tú istú odpoveď aj keď sama vieš, čo mi máš povedať. Tak poďme.“
„Boli sme v parku na hojdačkách, utiekli sme odtiaľ kvôli malým deťom a potom mu niekto volal takže musel ísť preč. A ešte mi dal bozk na líce. Koniec, Erica.“ Usmiala som sa v nádeji, že odo mňa už nebude nič ťahať.
„To je tak romantické.“ Rozplývala sa mávala nohami, ktoré jej viseli z pultu. Zasnene zagúľala očami, akoby sa to stalo jej. No musím uznať, že z toho mala ešte väčšinu radosť než ja sama.
„Čo je romantické na tom, keď po tebe kričí babička s bakuľou v ruke ?“
„Úplne všetko. Naberaj inšpiráciu Beth, toto budeš robiť aj ty v budúcnosti.“ Zaškerila sa presunula sa k svojmu miestu, pretože ochranka už pustila ľudí dnu.
„Pri tebe budem už dávno na hadičkách v nemocnici, moja pekná.“ Zakričala som za ňou. Nedalo by jej to ak by sa neotočila a nevyplazila mi jazyk s tou jej typickou grimasou. Otočila som sa na päte a odišla do skladu po ďalšie vrecká ľadu.
„Beth, môžeš ?“ pribehol Dave a zastavil pri dverách.
„Jasné, len zoberiem ľad.“
„Hneď. Jedno dievča chce, aby si ju obslúžila iba ty.“
„Čože ?“
„Choď, ja to dorobím.“ Bokom do mňa drgol a neostalo mi nič iné, len ho poslúchnuť a odísť zo skladu.
„Marissa ?“ prekvapene som zvolala.
„Ahoj Beth, ako sa máš ?“ neprirodzene milo sa mi prihovorila a odložila telefón na bok.
„No ide to. A ty ?“ nerada ale zo slušnosti som jej opätovala milé správanie.
„Dosť mizerne, keď mi pcháš nos k priateľovi. Ináč, jedny martiny.“ Ostala som v pomykove keď to zo seba vybalila. Zazerala som na ňu ako teľa na nové vráta, keď k opísaní svojej nálady pridala aj nedotknutý úsmev. Aj to ako to povedala. Akoby žalúdok čistila každému dievčaťu, ktoré sa k nemu priblíži.
„Ujasnime si to hneď na začiatku. Tvoj priateľ k môjmu šťastiu nechýba, tak si prosím ťa nenamýšľaj to, čo neexistuje.“
„Vieš Beth, ja už také dievčinky ako ty poznám. Votrú sa chlapom ako sú Harry a Louis do priazne. Vyšťavia z nich čo môžu a odídu.“
„To hovoríš z vlastnej skúsenosti, drahá ?“
„Skúsenosti sú iné, ale ja ti to zopakujem. Daj od neho ruky preč. Vidím ako sa na teba pozerá tak mu láskavo nedávaj žiadne náznaky toho, že s ním niečo chceš mať.“
„Kúp mu pásku cez oči. Síce bude vyzerať ako idiot a pirát, ale aspoň budeš o to kľudnejšia.“
„Nie si nejaká drzá ?“
„Nie, som iba úprimná. Nech sa páči, tvoje martiny.“ Biedny sklenený pohár som k nej posunula tak prudko, až sa niečo z neho vylialo priamo na Marissu. Nebolo toho veľa, len niekoľko kvapiek no cirkus začala robiť taký, ako keby jej niekto spred rúk v obchode ukradol posledné topánky od Louboutina.
„Si neskutočná.“ Skríkla, hodila bankovku na pult a odišla. Zhlboka som sa nadýchla a všetko upratala. Studená stena o ktorú som sa oprela trochu schladila môj odhalený chrbát a prstami som si nesmelo prehrabala vlasy. Zožierali ma nepekné pohľady zákazníkov na opačnej strane baru, než som bola ja. Na chvíľu som zatvorila oči a priala si, aby to všetko nebola pravda. Ďalšie problémy, ktoré sa určite tak skoro nevyriešia. Nechcem si ani spomenúť na to, čo by robil Louis, keby som mu to povedala. A navyše, koho tu ja ohrozujem ? To že sa hádame má znamenať, že mu prejavujem náklonnosť ?
„Čo to bolo ?“ pribehla ku mne Erica a zatriasla ma za ramená.
„Jedna ženská podľa ktorej jej ja preberám chlapa. Asi jej klesá sebavedomie a musí si ho na niekom znova vypracovať.“ Naštvane som buchla utierkou po stole aby sa vyrovnala a aby som ja mohla bez problémov vyleštiť poháre.
„Chceš to riešiť ?“
„Nie, vďaka. Najprv sa musím ukľudniť.“ Odvetila som a radšej robila svoju robotu. Po záverečnej mi Erica navrhla, aby som u nej prespala. Vraj jej sestra nie je doma a ona má voľný gauč. Prijala som jej pozvanie ale udalosť s Marissou som si nechala pre seba. Ráno, keď som od nej odchádzala som sa na tom sama smiala. Divné, že sa mi večer chcelo namiesto smiechu plakať. Rozhodnutie padlo už vtedy, keď som si ľahla na gauč a položila hlavu na jemný vankúš. Načo by som to niekomu inému hovorila ? Tým by som iba dokázala, že si neviem zastať sama seba a na riešenie vlastných problémov používam niekoho iného.
Eleanor ma nakazila závislosťou na Starbucks. Hneď ráno som si kúpila jednu kávu a keďže som si telefón zabudla doma nevedela som, či mám kúpiť aj niečo pre Louisa a poprípade možno aj pre Harryho. Za to, že ich kúpim nedám nič. S ďalšími dvoma kelímkami som sa vydala domov a pred dvermi lovila kľúče z kabelky.
„Preboha !“ skríkla som sa prahu bytu a len tak tak udržala kávu v rukách.



Fotku Matta som Vám sem pridať neplánovala, no Miruš ma išla zožrať aj s topánkami, takže ak chcete, môžem vám ju pridať :) Len mi dajte vedieť dole ↓ :)




19 komentárov:

  1. krásne:) milujem tento príbeh! a fotku daj, na 100%!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty si prču robíš? Taký koniec?! Agrrrrh! -_- Azda tam bude Harry a Marissa a budú.. no.. ehm..? :D :D nie, ja neviem, som zvedavá :D

    „Môžeš mi, prosím ťa, podať nožnice zo stolíka ?“
    „Jasné, prečo nie.“ !!! A ja som si už začala myslieť, že on jej tie nožnice podá! Že sa umúdril ale nie, on odíde. Magor! :D
    babička s bakuľou :D :D :D akoby sa povracal dinosaurus :D :D :D mám dosť.. :D
    a ten Matt.. aké milé, tá pusinka :33 len škoda, že išiel tak skoro preč, a ja som sa tešila :/ :D nič to, šak nabudúce :D
    Ten Louis... chudáčik malý :D :D ale snáď sa mu po tej tabletke polepšilo :D :D
    Neskutočne to milujem! Úplne geniálna časť! :3 :D A áno, chceme fotku :33 Rýchlo ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde hej, rada si robím prču ale nie z Vás ;) :D Fotka budéééé neboj :D A ešte raz, ďakujem kráááásne ;) xx

      Odstrániť
  3. aaano, daj fotku!!:) pusa iba na líce?:( hádam nabudúce niečo bude! a ten koniec čo ako? buď to bude niečo hrôzostrašné, alebo vtipné, ale asi oboje, možno rozhádzaný byt?:D som zvedavá, kto si to odnesie:D
    aaanyway, som spomínala, že to úplne milujem?:) dokonalosť, teším sa na ďalšiuu♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa s vami nehrám ! Všetko furt zistíte skôr než to napíše argh ! :/ Ale nie, ďakujem pekne za pochvalu a na fotku a časť si počkááš :) xxx

      Odstrániť
  4. Ha! Jasné že dáš jeho fotku! :D
    A tá časť... mňami mňam :3
    Marissa je taká malá zákerná suka :D A takže Harold sa nejako pekne pozerá na Beth? :3 hmmm... toto sa mi začína páčiť! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jééj to je tak milé :D že malá zákerná suka ! NICE :D Ďakujem ;) x

      Odstrániť
  5. „Kúp mu pásku cez oči. Síce bude vyzerať ako idiot a pirát, ale aspoň budeš o to kľudnejšia.“ .. nemůžu z tohoto a celýho jejich rozhovoru :D :D ... kde to bereš ty hlášky :D :D ... obrázek mě rozesmál :D :D .. Matt je prostě dokonalej :33.. Louis chudinka se nám přepapinkal?! :D ..Erica jako správná kamarádka vyzvídá :3 :)) ... a ten konec :D... myslím si že zakřičela jen proto jakej bordel tam bude :D :D ale nevím :D ... ps: supéér máme první společnou vlastnot!! :) :D ... teďka zjistit ty ostatní společný vlastnosti :) ;) ... jo a ještě suprová část :) -V-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a opakujem, ja sa s vami nehrááám ! Všetko zistíte skôr, než to ja premyslím :/ :D Ale nie, len ma zaujíma tá spoločná vlastnosť, trochu mi nedopína :D ;) xx

      Odstrániť
    2. V minulý části jsi mi psala ke komentu, že máme prví společnou vlastnost ;) :D .... -V-

      Odstrániť
  6. Jóha. Zase super časť, zase Marissa a jej veľká namyslená hlava a opäť nutkanie jej hlavu narvať do zapnuté drviča odpadkov. Všetko tak ako má byť. Všetko úplne super. Na túto časť som sa veľmi tešila. No a teraz je tu, je úplne bohovská a teším sa na ďalšiu. :3 A tú foto Matta kľudne prihoď. Som zvedavá čo ej to za fešáka. A hlavne skoré uzdravenie!! (:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) No zajtra ide znovu tak som zvedavá, čo mi povie lekár ! :) xx

      Odstrániť
  7. taketo napinave konce neznasam a zaroven zboznujem :D a ja osobne by som chcela vediet ako matt vyzera :D dzana

    OdpovedaťOdstrániť
  8. o moj bože :) dokonalosťť! :) kráása :) nemožem z toho :) užasné to je :) a jasné že chcem fotku -_- :) jak si možeš myslieť že nie ? -_- :) inak je to áááááá :3 šupito dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dokonalé. Som zvedavá ako to bude ďalej pokračovať. :) <3

    OdpovedaťOdstrániť