štvrtok 4. októbra 2012

Live with Love 31.


No aha ! Pozrite, čo pre vás mám :)
Minulý týždeň bo jedným z tých úspešnejších. Od pondelka do štvrtka som bola doma (na marodke) :P a nie len to ! Moja fantázia mala úrodné chvíle a tak som bola schopná napísať zopár častí do zálohy. GOOD JOB ! ale zase až tak veľa ich nebolo ... :/
Asi som vás troška prekvapila keďže je štvrok, ale uvedomila som si, že zajtra by som asi nebola schopná vám sem niečo pridať ... 
Táto časť začína trocha inak, než tá predošlá skončila. Ale ja verím, že sa v tom nestratíte :)
Ó, a ešte jedna vec ... dnes keď som sa ,,učila" spravila som si malú prechádzku po izbe a niečo som si všimla. Na skrini mám kalendár z časopisu (kamarát), no a presne v strede je pretrhnutý. Na tom mieste kde je Bella s Edwardom. Chvíľu som sa na nich pozerala a zrazu: ,, Bello, jak se cítiš ? A co ty Edwarde ? Nebolí to ?" NOT BAD ♥ Aj malý pokec s plagátom má svoje čaro a výhody :D :D Kto nechápe, tak to nevadí. Aj tak som rada, že ma v tej chvíli nikto nepočul ;)
+ urobte malý kuk tu http://hlavavoblakoch.blogspot.sk/


                                                       túto som si nemohla odpustiť ♥

Tak strašne som sa tešil domov. Na turné bolo ako vždy super, ale už som chcel byť doma. Hlavne kôli Stelle. Nastal čas aby som jej už konečne povedal ako sa veci majú. Prešlo už toľko času a ja to už aj tak dlhšie nevydržím.
Keď sme dorazili na letisko, vedel som, že ona tam nebude. Bol som z toho smutný, no vedel som že mi zostáva už len pár dní a ja ju uvidím. Tú jej nádhernú tvár som si predstavoval každučký deň. Už sa nemôžem dočkať tej chvíle ako ju znova pobozkám. Už som ju na to upozornil pred mojim odchodom.
Zrazu som v diaľke zbadal skupinku troch dievčat a nebol to nikto iný ako El, Danny a Cat. Keď som videl ako sa doširoka usmiali keď zbadali chalanov, až mi zabolelo pri srdci. Kiežby medzi nimi stála Stella a na tvári mala ten svoj roztomilý úsmev. Ale už dosť ! Nemôžem sa predsa takto trápiť. Už len jeden deň ... Keď som to dokázal vydržať už dva mesiace, tak ten deň na viac ma nezabije. Teda aspoň dúfam.
Ešte v ten večer sme sa s chalanmi vrátili do nášho domu. Hneď na druhý deň chcel každý z nás odísť domov. k svojim rodinám. Predsa sú len Vianoce a rodina by mala byť po kope. Svoje kufre som zhodil v izbe a vošiel som do sprchy. Neskôr sme si aj s babami dali večeru a nakoniec sme sa všetci vyvaľovali pred telkou. Keď som tam tak sedel a pozoroval ako sa k sebe všetci túlia znova na mňa prišla tá sentimentálna chvíľka. Na turné to bolo iné pretože sme na tom boli všetci rovnako teda až na Nialla, ktorý ako aj pred tým, tak aj teraz mal v náručí misku svojich obľúbených chipsov. Tomu chlapcovi som niekedy závidel. Aj keď som vedel, že mu chýba nejaké dievča, jedlom dokázal zahnať všetok svoj smútok. On by sa za to jedlo dokázal aj oženiť. Samozrejme len v tom prípade, žeby sa to dalo.
,,Zayn, ten jeden deň zbehne ako voda. Uvidíš.“ Na chvíľu si ku mne prisadla Cat, keď sa vracala z kuchyne. Znudene som sedel na gauči a stále som niečo vyťukával do mobilu, pričom som sa tváril ako na pohrebe.
,,V to dúfam. Len aby všetko dopadlo tak, ako si predstavujem.“ Pozrel som na ňu a ona sa usmiala.
,,A aké sú tvoje predstavy ?“ Zvedavo sa ma opýtala. Nemal som dôvod niečo pre ňou tajiť pretože aj tak by sa o tom dozvedela. Ak by som to nepovedal jej ako prvej, určite by som to povedal niektorému z chalanov. A tak, ako aj to s tým bozkom na párty, aj toto by sa určite dostalo k ostatným.
,,Znie to až príliš jednoducho, ale určite je to zložitejšie. Poviem jej ako veľmi ju ľúbim, že bez nej nedokážem žiť a aj keď nečakám, že presne to isté povie aj ona, dúfam že ma zase neodmietne. Ja len chcem aby mi dala šancu. Už som sa poučil a vážne to s ňou myslím vážne.“ Keď som jej to povedal jej úsmev sa natiahol o čosi viac a pevne ma objala.
,,Ničoho sa neboj. Sú predsa Vianoce a možno že sa stane jeden z tých vianočných zázrakov.“ Povzbudzujúco ma potľapkala po pleci a vrátila sa späť k Harrymu. To dievča som si vážne obľúbil. Na všetko mala jednoduché a správne odpovede. Jednoduchým spôsobom sa zaradila do kruhu mojich najbližších priateľov. A podľa mňa sa dokonale hodí k Harrymu. Presne také dievča je pre neho najlepšie. Pretože kým nemal nikoho správal sa ako malé decko. Jednoducho sa nevedel spratať do kože a robil samé somariny. Stále sme na neho museli dávať pozor aby neurobil nejakú somarinu a tento krát sa to obrátilo. O Cat sa stará tak, ako ešte o nikoho. Stále jej volá, sms-kuje a jednoducho si ju stráži ako oko v hlave. A okrem toho mám konečne pocit, že teraz je naozaj šťastný.
Už som ani nevládal pozerať sa na telku a tak som si šiel radšej ľahnúť. Ráno musíme všetci skoro vstávať. Hneď ako som si ľahol tvrdo som zaspal. Až ráno okolo siedmej ma zobudil budík. Vôbec sa mi nechcelo, ale musel som sa postaviť z mojej mäkkej postele. Len čo som sa umyl a naraňajkoval, začal som z kufrov vyberať darčeky pre moju rodinu. Kým som našiel všetko, čo som hľadal, v izbe som si spravil strašný bodrel, pretože keď som sa pred odchodom s USA balil, bolo to dosť na rýchlo. V každom kufri som mal aspoň jednu vec, ktorú som hľadal. Všetko, čo som vylovil som nahádzal do menšej cestovnej tašky a keď som mal už pobalené potrebné veci, svoju tašku som zhodil na zem pri vchodových dverách. Všetci sme sa natrepali do dvoch taxíkov, pretože Danny išla s Liamov, aj El išla s Louisom k jeho rodine len Cat sa musela vrátiť domov. Chcela stráviť sviatky s rodinou, no sľúbila, že zajtra sa vráti späť.
Deň Stellinho príchodu
Ráno som sa zobudil s vedomím, že už dnes je konečne ten deň, na ktorý som tak dlho čakal. Od rána som mal obrovský úsmev na tvári, ale nikto nechápal prečo. Niežeby som sa včera tváril vážne ako na poľovačke, no dnes som bol oveľa šťastnejší ako včera. Už od rána som sa usmieval ako debilko na všetkých a sem-tam sa stalo, že sa ma na jednu vec pýtali aj trikrát. Bol som vo vlastnom svete a ten mi momentálne najviac vyhovoval.
Už som sa pomaly chystal na odchod a pri rozlúčke s rodinou mi mama opäť vyčítala, že odchádzam. Samozrejme, že bola šťastná, že sa mi darí, len ju mrzelo, že ma tak málo vidí. Vravela, že len včera som prišiel a dnes už zase odchádzam. Ale čo som mal robiť ? Okrem toho, že som strašne túžil vidieť Stellu čakala ma ešte jedna povinnosť. Aj naša skupina mala večer vystúpiť a tak som povedal mame, nech si večer pustí telku a tam ma uvidí. Na to sa len zasmiala a silno ma objala. Vedel som, že to nie je ten najlepší spôsob ako vidieť svojho syna, ale nič iné sa nedalo robiť. Ešte som sa rozlúčil s otcom a mojimi sestrami, ktoré tiež trápilo, že sa zase dlho neuvidíme, pretože po Novom roku sme sa mali vrátiť do USA aby sme pokračovali v turné. Musel som im sľúbiť, že sa pred odchodom na turné, prídem ešte ukázať a až potom ma pustili z domu. Opäť som nastúpil do taxíka a nechal som sa viezť na letisko.
Asi hodinu som cestoval v lietadle a na letisku som stretol Nialla, ktorý sa tiež vracal z Írska. Spoločne sme sa vrátili domov, kde sme sa ani dlho neohriali, pretože sme boli obaja hladní. Doma sme nič nemali a tak sme sa vybrali do Nando´s. Svoju porciu som nevládal dojesť pretože doma do mňa mama napchala asi tonu jedla. Za to Niallovi evidentne chutilo. Nakoniec som mu ponúkol asi polovicu môjho taniera a on ju ochotne prijal. So smiechom som ho pozoroval a nedokázal som pochopiť, kde sa to všetko do neho zmestí.
Bolo niečo okolo dvanástej keď sme sa vrátili domov. Všetci boli vyvalení pre telkou a pri pohľade na nich by som tipoval, že sa nevládzu ani pohnúť. Veď aj to je čaro Vianoc. A opäť som sa doma dlho neohrial. Všetci sme sa dohodli, že spravíme pre Stellu prekvapenie. Dotrepali sme sa do letiskovej haly a čakali sme ako na spasenie. Nebolo tam veľa ľudí a preto keď sme počuli zvuk koliesok ako sa väzu po vyleštenej dlážke, každý z nás zbystril pozornosť a všetci sme sa ako satelity NASA otáčali na každú stranu. Aj keď sme všetci vedeli, že jej lietadlo má pristáť a o desať minút, nevydržali sme to a tak sme sa tam začali hore-dolu prechádzať. Stál som tam so založenými rukami, nervózne som si poklepkával nohou a pohľadom som hypnotizoval každý kút letiska až som ju nakoniec zbadal. Vychádzala z dlhého tunela a za sebou ťahala kufor. Rozhliadala sa všade naokolo až nás nakoniec zbadala. Prekvapene na nás všetkých pozrela a zrýchlila krok.
Stále sa približovala a ja som nemohol z nej spustiť zrak. Hľadel som do jej krásnych hnedých očí, v ktorých sa zaleskli malé zlzy. Asi dva metre predo mnou pustila na zem všetko, čo mala v rukách, a skočila mi do náručia. V tej chvíli pre mňa neexistoval nikto iný. Silno som ju objal a cítil som sa ako najšťastnejší človek na svete. Zdvihol som ju zo zeme, zatočil som s ňou a vtedy som počul ten jej krásny smiech. Nemohol som uveriť tomu, že po takom dlhom čase ju mám opäť tak blízko seba. Keď som ju položil na zem pozrel som sa jej do tváre. Po lícach jej stekalo zopár sĺz, ktoré som rýchlo zotrel a bez váhania som ju pobozkal. Konečne. Toto bola ďalšia vec, ktorej som sa nemohol dočkať. Bola to chvíľa, ktorá mi opäť pripomenula ako chutia jej bozky. Potom, čo som opäť začal vnímať okolie, som počul také divné zvuky, ako:
,,Úúú...“
,,Óóó...“
,,Ej kej ej !“ ;) Toto bol určite Niall.
Keď som sa opäť pozrel na Stellu, doširoka sa usmiala a opäť ma objala. Ruky mi omotala okolo krku, na ktorom som cítil jej dych.
,,Strašne si mi chýbal.“ Potichu zašepkala.
,,Ty mne viac.“ Na to sme sa obaja zasmiali a keď som videl tie nedočkavé tváre ostatných, síce nedobrovoľne, ale musel som Stellu pustiť. Všetci sa s ňou chceli privítať.
Stella
Keď som zbadala ako tam všetci stoja a čakajú na mňa, skoro som spadla na zadok. Bol tam snáď každý koho som v tejto chvíli túžila vidieť. A hlavne tam bol on. Keď som zbadala ten jeho úsmev, kolená sa mi začali podlamovať. No nejakým zázračným spôsobom som to dokázala predýchať a pridala som do kroku. Z očí mi vyletelo zopár sĺz, ktoré boli produktom obrovského šťastia. Jediný človek, na ktorého som sa v tej chvíli dokázala sústrediť bol Zayn a tak som sa mu bez váhania hodila do náruče. Toto bolo určite to najkrajšie privítanie aké som kedy zažila. Teraz mám pocit, že nič lepšie ako keď ťa Zayn Malik pobozká, neexistuje.
,,Strašne si mi chýbal.“ Potichu som povedala, keď som sa ho držala ako kliešť.
,,Ty mne viac.“ Obaja sme sa zasmiali a ja som nechcela aby ma pustil. No keď to zrazu spravil uvedomila som si, že tu nie sme sami. Ostatní chalani stáli za mnou v rade a všetci ma vystískali, až som mala pocit, že zo mňa vyletí včerajšia večera. Ešteže baby sú také citlivé.
Po tom, čo sme sa vytrepali z letiska, vyšli sme vonku do tej krutej zimy, ktorá mi zaliezala až pod kožu. Spolu s Cat, Harrym, Niallom a Zaynom sme sa natrepali do Harryho auta a ostatní šli na Liamovom aute. Celú cestu sme sa smiali ako blázni a spievali sme si vianočné pesničky, ktoré vychádzali z rádia. Nakoniec sme sa priviezli do domu chalanov a všetci sme boli radi, že existuje vec ako je radiátor alebo krb. Dann sa ponúkla, že nám všetkým spraví horúci čaj aby sme sa zahriali a nikto nebol proti.
Keď už sme sedeli s horúcimi hrnčekmi v rukách, zrazu ma napadla jedna vec.
,,Prečo tu nemáte stromček ?“ Konečne som prišla na to, čo mi v tomto dome chýba.
,,Dobrá poznámka. Ani nás to nenapadlo, keďže včera sme skoro ráno odišli.“ Zamyslene povedal Liam.
,,Tak by sme to mohli napraviť. Veď máme ešte dosť času.“ Zayn na mňa s úsmevom žmurkol a všetci s ním súhlasili.
S babami sme asi pol hodiny tvrdli na gauči a čakali sme na chalanov, ktorí tvrdili, že oni presne vedia kde majú vianočné ozdoby.
,,A my sme im neverili.“ Ironicky som poznamenala, keď sme počuli nejaký zvuk, ktorý oznamoval, že niečo už konečne našli. Zrazu sa do obývačky dovalil Niall s Louisom a v rukách niesli obrovský umelý stromček. Za nimi sa objavil Harry, Liam a Zayn, ktorí mali v rukách niekoľko škatúľ.
,,Už sme tu.“ Víťazne povedal Louis.
,,Výborne. Už som sa začínala báť, že kým sem dôjdete aj s tými vecami, bude už dávno po Vianociach.“ Povedala už troška nahnevaná El.
,,Ale zlatko, veď sú predsa Vianoce. Tak sa aspoň troška usmej.“ Podišiel k nej Louis a dal jej jednu pusu aby ju aspoň trocha rozveselil. Nakoniec El vystrúhala nejakú divnú grimasu, ktorá ma rozosmiala.
,,Super. tak nestrácajme čas a poďme na to.“ Zavelila Cat a všetci sme sa pustili do práce.
Pri výzdobe nastali také menšie komplikácie spojené s ľudskou tvrdohlavosťou. Niall vlastným telom bránil zábradlie na schodisku. Za nič na svete nechcel dovoliť aby sme naň pripevnili vianočné ruže. Vraj je toto zábradlie jeho dopravným prostriedkom, má efektívne využitie a šetrí čas. Našťastie sa mi podarilo ukecať ho na koláče mojej mami. vtedy som bola rada, že som si ich nakoniec od nej vzala.
Cat sa hrala na hlavného generála a každému presne povedala, kde, čo a ako má dať. Malo to svoje opodstatnenie hlavne keď Louis vymyslel, že chce mať na vetvičkách obrovského stromčeka ozajstný sneh. Nechápem ako ho to mohlo napadnúť, ale pravdepodobne skôr ako povedal svoju myšlienku na hlas, nepremyslel si, čo sa asi potom stane. Cat mu tento nápad okamžite zatrhla ale Louis sa nevzdal.
,,A čo keby sme na ten stromček povešali kocky ľadu ?“ Nadšene zvolal Louis.
,,Louis, už si niekedy oslavoval Vianoce ?“ Troška rozčúlene sa ho opýtala Cat.
,,Že váhaš.“ S úsmevom jej odpovedal.
,,Vážne ? A kde ? Na severnom póle so Santa Clausom v zázračnom dome, v ktorom sa ani sneh a ani ľad neroztopí.“ Ostaní sa začali smiať a zamračený Louis sa posadil na gauč.
,,Ale no ták. Nebudete sa tu predsa hádať. Sú Vianoce.“ Nahodila som svoju vianočnú výhovorku, ktorá zabrala. Nakoniec sme to tam vyzdobili a vyzeralo to úžasne. Celá tá výzdoba, spev, hádky a smiech nám zabrali skoro tri hodiny. Už bol naozaj čas na to aby sme sa išli prichystať na večer.

 všetko, z čoho sa dá vyprodukovať aspoň trocha tepla, moja spolužiačka dáva do kuzuba :D ale toto by som jej nedovolila len tak zahodiť ;)

 Stella, keď sa vrátila :) tá čiapka sa mi páči ...


10 komentárov:

  1. Héééééy :D
    My LEGEN....wait for it beacouse I am awesome...DARY "Ej kej ej" :D
    Júúúúúú to bolo také rozkošné na letisku. Ach,kedy mňa príde niekto tak čakať ? Nie na letisko,pretože som ešte v živote neletela ale aspoň na autobusovú zastááávku ? No nič,šak my sa dočkáme ;) A Niall bráni zábradlie svojim telom ? My nemáme zábradlie. Louov ľad by ma v živote nenapadol ale ty vieš vymyslieť to,čo ani Nasa nevie vynájsť ! :D Krááása :* ♥ xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no jo :) YOU ARE AWESOME :*
      keby si nebola, ta to kde by sme už boli ?
      a ja viem, veľké somariny vymýšľam :D ale s tým sa už nič nedá robiť ;)
      ale ďiki za pochvalu :)

      Odstrániť
  2. pekne pekne pekne krásne krásne krásne :D wohoou :D :) úúúúžas :) nádhera :) nemám slov :) len pekne pokračuj:))) aby sme mali čo čítať:)) a tak no vieš no :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úúú ďakujem :) ani ja už nemám slov ... :* snaha bola :D

      Odstrániť
  3. skvele..úžasné.. teším sa na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jéééj ďakujem :* áno bude aj ďalšia ... zas o týždeň :/ ;)

      Odstrániť
  4. Kamoška mi predvčerom povedala, že je zaľúbená do spolužiaka...moja reakcia: ej kej ej!
    budeme písať písomku: ej kej ej!!
    bééjbýý ól aj vont for chrismás if jú!!! :DD milujem ten song <3
    celá táto časť ma dorazila, tuším idem vytasiť stromček, tá vianočná nálada v septembri/októbri mi nerobí dobre :D muahahaha!! :D bejbe, teším sa na ďalšiu :)) milujem tento príbeh nášho páru ZAYLLA (akože Zayn + Stella...ja viem, komolenie mien mi nejde) :DD love ya :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ej kej éj :) to je proste MEGA výraz ! :D
      a ja viem, že moje predčasné Vianoce derpimujú nie len teba ale tak trochu aj mňa :/ ale inak to nevyšlo :)

      Odstrániť
  5. to je krasne :) to letisko jak ho objala a zatocil s nou boze aj ja to chcem zazit ! :D joj a zese vianocna nalada vy ma dorazite babule ja sa snazim schudnut do siat a vy my tu len robite chutky na vianocne kolace :) tesiiim sa na dalsiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :*
      ale no ! Vianoce sú super :) ale teraz v októbri je to tak trochu divné ja viem :D ... ale čo už ....
      stáva sa aj lepším :D

      Odstrániť