sobota 6. októbra 2012

Winter Love ♥-33.časť


Krátka alebo dlhá,vzhľadom an to,že tu nebolo nič viac než týždeň ?? Posúďte sami,nechávam to na vás.
Dnes nebudú dlhé prednášky,slovná zásoba sa zúžila na minimum. Okrem môjho Legen...wait for it because I am awesome and I haven´t got suit...dary. To je u mňa na dennom poriadku.
Špeciálne poďakovanie El za pomoc pri novom vzhľade blogu ♥
P.S. ak by niekto nevedel,o čom hovorím,v poslednej dobe vysím na seriály How I Met Your Mother a mojou obľúbenou postavou je Barney. Pridávam video ZDE. :D Je to ale v češtine.

Tak dobrú noc. :* ♥

„Láska,ja to dnes nestihnem. Musím ísť na jeden obed,na ktorú ma Paul zatiahol. Teda nie len mňa,ale a ostatných." vysvetľoval Harry.
„Znova ? Nemôžeš aspoň raz oponovať ?" nahnevane zo mňa vyletelo. Normálne nie som naštvaná,ak musí ísť na nejakú schôdzku alebo niečo podobné. Ale teraz je to už veľa.
„Ja viem. Je toho teraz strašne veľa. Maturitu oslávime večer. Sľubujem. Moja nádherná maturantka predsa nemôže ostať bez povšimnutia. Dnes po teba prídem a oslávime to všetci spoločne v našom apartmáne. A vezmi aj Ellen s Drewom. Súhlasíš ?"
„Tak fajn." odvetila som s povzdychom.
„Dobre,večer ma môžeš zbiť za to,že sa ti nevenujem."
„Nebudem ťa predsa byť. Nie si pod papučou. A už choď lebo dostanem kázeň od Paula."
„Už idem. Som u teba o šiestej ako na koni. Maj sa pekne,ľúbim ťa."
„Aj ja teba." zložila som.
Asi takúto podobu majú naše telefonáty v posledných mesiacoch. Harry je rozlietaný všade kde sa len dá,tu je nejaké natáčanie,hentam nejaké stretnutie alebo znova nejaké vybavovačky,rozhovory a všetko možné. Viem,patrí to k jeho životu ale v poslednej dobe je toho na mňa priveľa. Za posledný mesiac sme spolu boli asi päťkrát. Zato Eleanor sa vída s Louisom oveľa častejšie. Vždy si dupne ak sa chce s El stretnúť a toto isté aj Liam. Prečo nie Harry ? Prečo sa on nezazubí a nenalieha,že aj on má svoju polovičku a chce s ňou stráviť čas. Už tri týždne mi sľuboval,že príde na moju maturitnú slávnosť,no keď som do ruky dostávala diplom,nevidela som ho ani pri mojom otcovi a mame,ktorí mu tam obsadili miesto. Iba Dan s El sa na mňa vyškierali a hrdo tlieskali s vypnutou hruďou rovnako ako moji drahý rodičia. Ellen sa veselo chichúňala keď hodila očko na Drewa,ktorí jej posielal vzdušné pusinky. Sú spolu takí rozkošní. Konečne sa my dvaja nehádame ako psy,ale vedieme normálne rozhovory ako v škole,tak aj mimo nej.
„Zmaturovali sme,my sme proste úžasné. Však sme úžasné ?" poletovala okolo mňa Ellen s rolkou papiera v ruke zviazanou červenou stužkou keď sme boli u nej v obývačke.
„Nie,my sme ešte úžasnejšie. Zmaturovať najlepšie z celého ročníka sa nedarí len tak niekomu." hodila som plecom a zvalila sa na gauč.
„A prečo si sadáš ? Veď si bola na ceste k bicyklu." zvesila ruky a stíšila televízor. Ach,to dievča si vždy musí všetko všímať.
„Há ?"
„Bicykel. Dve kolesa to má. Točí sa to. Má to riadidlá,brzdu ale aj sedadlo. V tvojom prípade je to celé červené." potľapkala mi po čele.
„Ja viem ako to vyzerá. Nikam neidem,veď načo aj. Znova má nejaké stretnutie." ofučane som odpovedala a z ruky jej vzala ovládač.
„Ja toho chlapa pôjdem normálne vypýtať,ako zo škôlky." naštvane si popraskala kosti na prstoch až mi po tele prešla husia koža.
„Nie,pekne seď tu a pozeraj so mnou telku." potľapkala som jej po chrbte a vyložil si nohy na stolík. Viac menej sa u nich cítim ako doma. Ellenina mama je veľmi milá a stále okolo mňa lieta,či niečo nepotrebujem ak som u nich. Jej synovia však do mňa stále podpichujú,či nemám vlastný domov načo si odo mňa hneď pýtajú highfive a idú ďalej. Také niečo ako moji bratia ?? Možno ?
„Veď som vás spolu videla naposledy..." začla tuho rozmýšľať a pozerať do stropu načo som ho ja ihneď taktiež skontrolovala,"ježišmária veď ja si to ani nepamätám." žalostne skríkla načo som ja iba nadvihla obočie a pochybačne prepínala kanály ďalej.
„Stačilo pozerania televízora." surovo ho vypla a ovládač skryla niekam preč.
„Teraz moja pekná,nasleduje vážna debata." posadila sa oproti mne a upnuto mi pozerala do očí.
„Tak schválne,kedy ste boli spolu naposledy." vypŕskla na rovinu.
„Úprimne ? Asi pred dvoma týždňami keď sa mi ospravedlňoval za to,že sme spolu mali ísť do kina." hútala som v mysli.
„Tebe to nevadí ? Ešte som ťa nepočula,aby si mu povedala,nech si na teba nájde čas." konštatovala so zamysleným výrazom v tváry.
„Jasné že mi to vadí Ellen,tebe by nevadilo keby Drew lietal po celej krajine s futbalistami a nenašiel by si na teba ani jeden mizerný deň ?" sršiac  negativizmom som vybuchla a prechádzala sa po obývačke.
„Ja by som robila toto isté,ale nedokázala by som to v sebe udržať."
„Myslíš,že je to pre mňa ľahké ? Nemôžem mu predhadzovať to,že na mňa nemá čas. Ale ja to už naozaj nemôžem držať ďalej v sebe." zaúpela som a klesla znova do kresla.
„Moja drahá. Musíš mu to povedať. Nemôžeš to držať v sebe pretože to z teba môže vypadnúť v tej najnevhodnejšej chvíli." rukou mi utrela pár sĺz,ktoré mi zo zúfalstva vypadli a za ruky ma vytiahla na nohy.
„Ak som dobre počula,keďže som pri tebe bola nalepená ako poštová známka na obálke tak som zaregistrovala,že dnes sa oslavuje. Tak sa choď pekne domov,obleč sa a ideme oslavovať maturitu bez sĺz s krásnym a širokánskym úsmevom ako ho u teba poznám. Jasné ?" nedostala som čas na žiadne námietky. Na plece mi zavesila kabelku,posadila do bratovho auta a už ma aj vysadila pred našim domom. Prečo len Abby musela odísť študovať do New Yorku ? Hneď by som si k nej išla vyliať srdce ako som to robila vždy. Prefrčala som okolo otcovej pracovne v ktorej sedel rozvalený v kresle s vyloženými nohami na stole a s otvorenými ústami odfukoval pri novinách položených na bruchu.
Potichu som sa vyškrabala do izby prezliekla sa do bielych šiat s hnedým opaskom s balerínkami a béžovým svetrom,vlasy zviazala do vrkoča a zišla otca zobudiť,že odchádzam a prídem niekedy v noci. Kľúče som znova hodila do kabelky a posadila sa na schody pred dvere.
Neustále som kontrolovala čas na telefóne v nasledujúcich časových intervaloch:
17:30
Nič. Prešlo desať minút odkedy som vyšla von. Iba som začala od nudy počítať vrabce na elektrických kábloch.
17:40
„Mám po teba prísť ? Sme neďaleko vašej ulice." kričala do telefónu Ellen. Zrejme im hralo rádio príliš nahlas a ani Drewa ani ju nenapadlo stíšiť ho.
„Nie,netreba. Harry tu bude o chvíľu." zakválila som.
„Ako chceš. Uvidíme sa u nich." vrieskala čo jej hlasivky stačili. Ušiam sa dostavila sloboda keď som odtiahla telefón od ucha a znova začula ten jemný spev vtáčikov.
18:15
Poklepkávala som si nohou a zabraňovala svojim ústam ohrýzať si nechty. Hnusný zlozvyk,ktorý sa u mňa prejavuje iba v návaloch hnevu,obáv a stresu. Otec sa ma bol už asi trikrát pýtať či dobre počul,že odchádza o šiestej. Vraj mám lepšie sledovať čas a nesedieť vonku pol hodinu pred odchodom.
18:30
Ešte stále som sedela na schodoch so stŕpnutým zadkom. Vypla som si mobil,keď pred našim domom zastalo Liamovo auto s Danielle.
„Prečo tu sedíš ? Nemala by si byť už u Harryho a Louisa ?" vyletela z auta Danielle plná energie.
„Mala,lenže jeden z nich očividne znova zabudol." odvetila som.
„Tak to nie moja milá. Vstáva,ideš pekne s nami. Ak sa kučeravý nespamätá tak ho ja sama donútim ísť so mnou na tréning a budem ho mučiť dokaľ nepadne únavou." pozbierala som si všetky veci a Danielle ma ťahajúc za sebou posadila do auta a k tomu ešte aj pripútala.
Viezli sme sa v tichosti až asi jednu ulicu pred ich apartmánom začala Dan spovedať Liama,prečo sa Harry správa tak divne. Snažila som sa ignorovať ich otázky a divné pohľady v spätnom zrkadle ale nedalo sa to.
„Láska,môžeš ísť privolať výťah,prosím ?" Liam pokrútil hlavou ale keď videl,ako naňho Dan zazerá pochopil a utekal dopredu.
„Čo sa deje Cassie ?"
„Neviem. Možno má inú a na mňa už nemá čas." odvrkla som. Ak by som v tom čase ešte nestála na ulici vážne by som sa hystericky rozplakala.
„Toho by hádam nebol schopný. Určite v tom bude veľa práce." uisťovala ma.
„Ale pozri sa na vás dvoch,alebo aj El s Louisom. Ste spolu tak často ako sa dá a úprimne neverím,že Harry nemá rovnaký harmonogram stretnutí,rozhovorov a fotení ako ostatní." so servítkou,ktorú mi Dan podala som začala mávať vo vetre aby sa roztvorila. Z jednej strany ma rukou objímala ona a z druhej strany Liam. Do bytu som vošla ako posledná,zatvorila som za sebou dvere keď sa na mňa zosypala lavína gratulácií a pochvál. EL hneď videla môj výraz v tváry,no radšej sa ma na nič nevypytovala pretože Louis mávol rukou a ona vedela kde je pes zakopaný.
„Kde si ?" zhúkok do telefónu značne podráždený Niall. Zayn sa naňho lepil z jednej strany a Louis z druhej.
„Niečo by som ti aj povedal,ale sú tu dievčatá tak ti to radšej poviem keď budeme osamote." pokrčil nosom a odhodil telefón.
O pár minút sa v dverách objavil Harry s priblblým úsmevom. Všetkým skameneli tváre. nemohla som sa na to Ďalej pozerať tak som sa odpravila do kuchyne. Vytiahla som si z chladničky malý kelímok zmrzliny a začala ju hltať polievkovou lyžicou. Veď nech ma bolí hrdlo,aj tak to príliš nikoho trápiť nebude.
(http://www.youtube.com/watch?v=wfeo_QkiBEA)
„Láska,deje sa niečo ?" vpálil do miestnosti Harry a zamkol dvere.
„Skús sa pozrieť na hodinky. Ak ti meškajú,odporúčam ti nastaviť si ich." vyhlásila som a zabodla lyžičku do studenej hmoty.
„Nevychádzalo mi to. Nehnevaj sa." chcel ma objať no nedala som sa.
„Harry,vnímaš sa ? V poslednej dobe ti to nikdy nevychádza. Vo februári si zabudol na naše výročie. Napravil si to nenormálnou kyticou ruží a spoločným víkendom. To som ešte nejako prežila pretože potom sme sa znovu začali častejšie vídať,ale teraz ? Za posledný mesiac sme spolu boli sotva týždeň. V novinách stále vidím,ako sa niekde propagujete ale to ti zazlievať nemôžem,pretože ste svetoznámi a ja ti to zazlievať nemôžem. Prepáč Harry,ale už nemôžem predstierať,že mi to nevadí." rozhorčene som to zo seba konečne dostala.
„Ja viem,je toho teraz veľa. Ale ver mi,že robím všetko preto aby som s tebou bol čo najviac." rukou prešiel po mojom pleci a mňa zachvátila panika.
„Tak prečo si neprišiel na moju maturitu ? Prečo si minulý týždeň zabudol na spoločný obed. Prečo si po mňa dnes neprišiel aj keď si to sľuboval do nebies ?" so spúšťajúcou sa slzou z oka som mu hľadela do očí.
„Ja,proste. Neviem ti to vysvetliť."
„Harry,prečo mi nemôžeš povedať pravdu ? Alebo lepšie povedané nechceš ?" krivila som naňho pohľadom.
„Ja...nehnevaj sa. Veľmi s tebou chcem tráviť čas,lenže je v tom niečo o čom ti nemôžem povedať."
„Zmôžeš sa iba na nehnevaj sa ? Ak mi to nemôžeš povedať tak myslím,že sa tu už nemáme o čom baviť." pokrútila som hlavou a potiahla nosom.
„Milujem ťa Cassie,milujem ťa ale nemôžem ti o tom povedať."
„Stále opakuješ toto isté,že nemôžeš. Ver mi že ťa taktiež ľúbim ale ja ďalej takto nemôžem."
„Nie,nehovor mi že bude nasledovať to,čo si myslím. Cassie,nehovor to." žmolil moju dlaň v tej svojej keď sa mu v očiach zaleskla slza.
„Ak si si nedokázal nájsť na mňa čas doteraz,tak si ho ani hľadať nemusíš. Uľahčím ti to aby si si nemusel vymýšľať nové výhovorky. Prepáč mi to." posledný krát som ho pobozkala. Okúsila jeho jemné pery a hneď som sa aj odtiahla. Odomkla som dvere kuchyne,vzala z gauča kabelku a s obyčajným a jednoduchým "ahoj" som vybehla z bytu.
Nečakal som na výťah,počula som dvere na byte ako sa rozleteli a Harryho dupot sa ku mne približoval a jeho výkriky so slovom "počkaj" sa mi zabodávali do srdca. Utekala som čo mi sily stačili,vbehla som do najbližšieho autobusu,ktorý práve stál na zastávke a so slzami som sledovala Harryho postavu,ako uteká k autobusu. Keď zastal pred dverami,spustili sa mu z očí slzy a ja som sa pridržiavala tyči,aby som od žiaľu neskončila na zemi. Zapadajúce slnko sa odrážalo v jeho kučeravých vlasoch a rukávom si bezmocne zotieral mokré líca. Kiež by som mohla žiť bez neho,lenže toto je nad moje sily. Autobus sa pohol a môj pohľad stále stál na ňom. Roztrasene som sa posadila na sedadlo a hlavu oprela o studené sklo. Aspoň trochu schladil tok udalostí v posledných minútach. Pri vystupovaní sa ma ešte aj starostlivý šofér opýtal,či som v poriadku. Jednoducho som pokývala hlavou,preložila si ruky na prsiach so zavinutím svetrom a so sprievodom jemného letného vetríka som sa vydala pešo do Abbynho bytu. Určite to bude takto najlepšie aj keď srdce trieska na dvere môjmu mozgu že to nie je s kostolným poriadkom. Najprv som si k otcovi zašla po pár vecí a s kľúčami od bytu som o hodinu hrkala pri kľučke bytu. Znova tá slastná vôňa. Nič sa v byte nezmenilo za tých pár mesiacov,ktoré som tu nestrávila.

26 komentárov:

  1. Petra!! rozchod?!?! pred mojími meninami?? toto okamžite napravíš!! :D bože, šak som sa skoro rozrevala, asi ťa zakilním....-_- bože, toto mi nerob, mňa hrkne :/ to je také nádherné....krásička <3 milujem túto love story Cassie a Harryho :3 och, ja sa nemôžem dočkať pokračovania!! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som mala byť už toľko krát mŕtva,už aj za budúce životy :D Jedine slovíčko...dýchaj ! :D Všetko bude O.K. ;)xxxx :*

      Odstrániť
  2. :O :O :O :O Toto je niečo mega dokonalé ! :O A rozchod ?!!! Okamžite to šmýkaj napraviť !!!!!! Lebo pošlem za tebou dinosaura !!!! :D OKAMžITE chcem/e ďaľšiu časť !!!! Počula si ?!! :D áááááááááááááááááááááááááá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Utekám z dobu aj s kuframi :DD A ďakujem ;) :* Ďalšia časť bude čoskoroooo ;)♥ xxx

      Odstrániť
  3. úžastné.dokonalé.wááu ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :o ja neverím vlastným očiam! krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja chcem tiež taky rozchod :D :D :D ... ved krajsi rochod ani byt nemoze :D ... inac krasna cast :) .. ale dufam ze sa daju znovu dokopy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nechci rozchod,je ti zle,že máš nejakú dobrú dušičku pri sebe ?? :* Ale šak sa chápeme ;) xx

      Odstrániť
  6. Úuuuuuuuzas :) neviem sa zmoct na ďalšie slová ale rychlo to naprav...lebo tonnemmôže byť take...jooj no ale daj čo najskôr ďalšiu časť!!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. rozchod ?! ARE YOU KILLING ME ? si sa s notebookom zrazila ? :O no nič ...
    dúfam, že tento skrat časom napravíš ... a dúfam, že ten čas zbehne rýchlo ;)
    ale inak si napísala AWESOME časť ! :* ♥
    a vidím, že sa tvoje normy rýdho splňajú :) si vplyvný muž :P
    ta tak ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie mojko,ja ťa nechcem zabíííť.
      Všetko bude,všetko len si na to počkáš drahá a ďakujem za pochvalu :* Viem,som vplyvný muž/žena (kedy jak mi to vyhovuje) :D ♥ xxx

      Odstrániť
  8. proooosíííím ??? toto ?? si robíš srandu že ?! :D ale nie :D nie je to super len ma to neskutočne prekvapilo .. :D ale okamžite utekaj písať ďalšiu časť nech viem ako to pokračuje :)) je to proste úžas :) ale šuúpitóó prestóó potrebujem časť :DD viem povieš si že som blázon :) ale normálne že som na tvojom štýle písania, príbehoch závisla .. :D ja viem je to divné ale proste je to tak :) a ja to ani meniť nechcem :) a komentáriky tu su :) takže by to mohlo byť čo najskôr nie ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak niekedy hej,robím si srandu ale nie z vás drahé. A ďakujem,že sa ti moja tvorba páči :* Ďalšia časť je v štádiu:rozpísaná. Takže si chvíľočku počkáte ;) xxxx

      Odstrániť
  9. Boze moj ja ta dorazim ja som sa skoro rozplakala!!! toto sa robi ja som chcela aby si ma na vikend potesila a teraz som smutna so slzami na krajicku :( a este k tomu na pesnicka boze ty vies este viac zemocnit situacie :)! fakt dobra cast ale strasne smutna :(((( tesim sa na dalsiu a dufam ze nam aj napises co ten hlupak Harold celu tu dobu robil :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Miška :* No ta som ti ešte chvíľočku počkáš a prepáč,že som ti skazila víkend. Ja som nechceláááááá :( xxx ♥

      Odstrániť
  10. Jedným slovom d-o-k-o-n-a-l-o-s-ť! Úžasne píšeš! I love your stories ♥ xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja mám novú čítateľku ?? Vitáááj ;* Tak pekne ďakujem,cením si to ;) ♥ xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie som nová..no prvý krát som komentovala :)Mám prečítané všetky tvoje príbehy ;) xx

      Odstrániť
    2. Tak teda dúfam,že budeš komentovať častejšie ;) xxxx

      Odstrániť
  12. Sánka dolu :OO Len dnes som si prečítala Winter love úplne od začiatku a musím povedať že to nemá chybu ;) Som zvedavá čo s nimi spravíš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áááá nová čítateľka,vitaj na mojom "mierne strelenom" blogu :D ďakujem,že to čítaš ;) Neboj neboj,všetko bude teda dúfam že bude v poriadku,len si na to treba počkať ;) :* xxx

      Odstrániť