štvrtok 16. mája 2013

Just Carry On 9.


  
Zdravím :)
Nejakým zázrakom sa mi podarilo dokončiť túto, pre mňa, nekonečnú časť a hodiť vám ju sem. 
Ďalšia dôležitá informácia je, že som prijatá na školu...jéééé :)
Ako sa páči nový vzhľad ? Chystám sa ho ešte prerobiť, takže je len taký provizórny :) xxx


 

      „Preboha !“ skríkla som sa prahu bytu a len tak tak udržala kávu v rukách.
„Ránko Beth.“ Zayn s vycerenými zubami vyšiel z mojej izby iba v rifliach a rozospatý výraz na tvári mu len pridával k milosti.
„Čo sa tu stalo ?“
„Opýtaj sa bratranca.“ Odpovedal a vzal mi z ruky jeden pohár s kávou.
„Louis !“ zvolala som na celý byt. Po dobrých piatich minútach som vystúpila zo svojej ohraničenej zóny a vošla do svojej izby.
Našťastie tam boli iba Zaynove topánky s tričkom a rozhádzaná posteľ v ktorej pravdepodobne spal. Odľahlo mi keď som v celom byte nenašla žiadnu ženskú spiacu v mojej skrini, ktorá by sa na mňa zosypala po otvorení dvier ako domino.
„Nechcem sa opakovať, ale čo sa tu stalo ?“ znovu som položila otázku a pripadala som si ako papagáj, ktorého naučili hovoriť len pár viet opakujúcich sa dokola a dokola.
Ako mravce sa z izieb vydrali Niall s Liamom, pričom na blondiakovi som videla mierne pozostatky spoločenskej únavy z minulej noci. Liam kypel životom, vyťahoval suroviny na obed z chladničky a Louis sa len tak tak vydrel zo svojej izby.
„Tak, mali sme tu taký menší žúr.“ S dobrou náladou a vysmiatý si Louis vylial svoje srdce a odpil z kávy. Ak bol toto menší žúr, neviem si predstaviť čo robili keby tu mali väčší žúr.
„Koľko tu bolo ľudí ?“
„Päť...“ moje nadvihnuté obočie zrejme Nialla presvedčilo o tom, že ani ja ešte nie som tak blbá (možno ak tak vyzerám), že ani ja mu takúto lož nezožeriem aj s topánkami. Nakoniec dodal: „Desiat.“ Sklonil hlavu a pokračoval v špáraní sa vidličkou v kúsku torty, ktorú vytiahol z chladničky.
„Aha...“ s pochopením, že o minulej noci príliš hovoriť nechcú a s biednym pohľadom Liama a Louisa typu „prosím nehovor o tom našim priateľkám“ som sklopila uši zvedavosti a odišla do svojej izby. Tam som dala všetko do poriadku a všimla si, že Harry nie je doma. Buď ho tá ženská donútila kúpiť letenky do Vegas a teraz sa s obrúčkami váľajú v apartmáne, alebo tá nepravdepodobnejšia možnosť je, že nedostal výplach žalúdka ako ja, ale že si ho ešte viac omotáva okolo prsta a oblbuje svojimi rečičkami.
„Hej Beth,“ zamumlal Liam po tom, ako zaklopal na dvere mojej izby.
„Áno ?“
„Včera ti niekto volal. Louis hovoril, že to bola nejaká mäta ale úprimne verím, že s rastlinami nekomunikuješ. Tak som ti ho pre istotu skryl.“ Usmial sa podišiel ku mne s mojim telefónom v ruke, ktorý som si tu včera zrejme zabudla po výmene názorov ohľadne prania s Harrym.
„Vďaka.“ Usmiala som sa nechala ho odísť pred tím, než som si skontrolovala, koľko mi Louis alebo niekto z ostatných stihol prijať hovorov.

„Neverím, že niekto z tvojich opitých kamarátov ti prenechá odkaz odo mňa takže to píšem ešte raz. Zajtra o piatej buď pripravená kráska. -M xx“ 

Po tele sa mi rozlial pocit šťastia aj napriek tomu, že mu jeho námahu znehodnotilo stádo opitých spevákov. Prezliekla som sa a s dobrým pocitom vyšla z izby, kde sa uskutočňovalo hromadné upratovanie po preflákanej noci. Nedalo mi  nepomôcť im. O dve hodiny sme ich s Louisom odprevadili k dverám a rozlúčili sa.
          „Úžasne presná. “ So široký úsmevom uznal Matt, keď sa opieral o múrik na parkovisku. Postavil sa, nadvihol slnečné okuliare z očí a zasunul si ich do vlasov, keď som svojim tradičným lenivým krokom prešla k nemu.
„Vďaka. A ty so zásobou plnou komplimentov, ako vždy.“ usmiala som sa.
 Prekvapilo ma to nečakané ovinutie jeho ruky okolo môjho pása, keď si ma k sebe pritiahol a daroval letmý bozk na líce. Zmätene som sa naňho znovu usmiala, nevedela som čo robiť.
„Neboj sa.“ Zašepkal mi do ucha. Zrejme spozoroval moje prekvapenie a aj červeň, ktorá sa mi rozliala po tvári.
„Ja viem, tie okuliare pôsobia ako päsť na oko.“ Hanblivo som sa pousmiala a posunula si ich na nose vyššie, keď si ma premeriaval od hlavy k pätám.
„Nezabúdaj, že som ťa v nich už videl.“ Hravo mi brnkol do nosa, čo z duše nenávidím, no v jeho prípade sa to dalo odpustiť. S rukou, ktorú stále držal na mojom páse, sme vykročili pozdĺž radu zaparkovaných áut.
„Prečo si zastavil ?“
„Pretože tam kam pôjdeme sa síce dá ísť aj pešo, ale podľa skúseností viem, že by som ťa po kilometri musel niesť na chrbte. Moja sestra toho veľa nevydrží.“ Ohrnul nosom.
„Si vážne veľký romantik.“ Zasmiala som sa.
Posadila som sa do auta a snažila sa nájsť pás. Lenže jediné čo som našla bol chlapec s kučeravými vlasmi a tmavým pohľadom, ktorý na mňa upieral. Harry nebol typ človeka, ktorý keď zavadí o pohľad danej osoby na ktorú sa pozerá, zmení svoj smer. On ho ale sústredene pozoruje až dovtedy, kým to považuje za potrebné. Presne toto isté robil vtedy mne. So silou zabuchol dvere na svojom aute, až sa celé zakývalo. Nervózne sa pohrával s kľúčmi a pri chôdzi, keď mi bol otočený chrbtom, sa ešte niekoľko krát otočil. Jeho výraz v očiach sa mi už nepodarilo určiť, kvôli slnečným okuliarom ktoré si nasadil.
„Si v poriadku ?“ moje premýšľanie prerušil Mattov zvedavý hlas.
„Áno, samozrejme.“ Neisto som opätovala jeho úsmev pred tým, než naštartoval a vyšiel z parkoviska.
Nálada mi poklesla vždy, keď som sa pozrela von oknom a namiesto stromov, ktoré sa okolo mňa reálne nachádzali som videla naštvaného Harryho ako pomaly demoluje svoje čierne auto. Naozaj by som sa nemala zožierať otázkou, čo zožieralo jeho. Vygumovala som ho z môjho zorného poľa a sústredila sa na prítomnosť.
Cesta autom netrvala dlho no musela som uznať, že tam kam sme sa dostali by som pešo vyšla ťažko. Vysoký kopec sa týčil nad okrajom mesta, kde sa nachádzalo len niekoľko domov. Odtiaľ sa dalo vidieť všetko naokolo. Síce nie úplné centrum Londýna, ale ostatné kopce, stromy a príroda mi to bohato vynahradzovala.
„Čo tu robíme ?“
„Myslel som, že by sme mohli urobiť pekný romantický večer. Prešlo ma to potom, čo som videl, ako sa sestra hádala so snúbencom o tom, že vybral zlú vôňu sviečok.“ Usmial sa a chytil ma za ruku s prosbou, aby som ho nasledovala.
Jemne som nafúkla líca do ktorých som vhnala všetok vzduch, ktorý som chcela použiť na smiech. Nezmyselné hádky ma fascinujú. Preto sa tak divým, keď sa hádam s Harrym. Ako z jednej nepatrnej maličkosti môže vzniknúť vojna.
„Preto som sa rozhodol pre netradičnú romantiku.“ Vysvetlil a otvoril kufor.
Chytil ma za plecia a trochu poposunul dozadu tak, aby som nevidela čo je vo vnútri. Sústredene pozoroval svojimi očami tie moje, usmieval sa a vyzeral krásne. Zvedavo som naťahovala krk, no bezúspešne keď jediný priestor cez ktorý som niečo mohla vidieť naschvál zaplnil svojim chrbtom. Urazene som založila ruky a pokrivila tvár. Z celého srdca som sa chcela rozosmiať, keď vytiahol rozkladacie stoličky, ktoré sa mali o niekoľko sekúnd rozpadnúť. Zatlačil ich trochu viac do zeme aby držali a otočil sa ku mne.
„Deka pre mňa bola trochu klišé.“ Pregúľala som očami a zasmial sa, keď chytil moje prsty a diplomaticky ma doviedol ku jednej zo stoličiek, kde ma posadil.
„Snažíš sa na mňa urobiť dojem ?“ zastavila som ho otázkou, keď chcel niečo znovu vybrať.
„Snažím. A ako mi to ide ?“ naklonil sa ku mne a rukami sa zaprel do operadiel na ruky tak, že chýbalo len niekoľko centimetrov aby sa dotkol mojej tváre.
„Pokračuj a neskôr ti poviem.“ Vyplazila som jazyk a pokrútil hlavou, keď znovu podišiel ku kufru auta.
„Zo šampanského mi je vždy zle. Dúfam, že ti to nebude vadiť, ak som ho nepriniesol.“ Zaškeril sa vytiahol z kufra celý balík šiestich plechoviek. Jednu z nich vybral z držiaka, otvoril ju a podal mi ju do ruky.
„Dobre, ak namiesto jahôd s čokoládou vytiahneš nejaký polotovar ohriaty v mikrovlnke z čínskeho obchodu, tak si na mňa vážne urobil dojem.“
„Ty máš rada čínu ?“ prekvapene na mňa zazrel cez plece.
„Nie. Je mi z nej vždy zle.“ Vycerila som zuby a podala mu odpoveď podobnú jeho vysvetleniu o šampanskom.
„Dobre, že to viem.“ Odpovedal a vytiahol dva balíčky čipsov.
Zakryla som si tvár dlaňou aby nevidel, ako sa smejem. Musela som sa veľmi premáhať, aby som z vrecka nevytiahla telefón a nezavolala El alebo Danielle. Nachvíľu mi prišiel na myseľ Nathan. Odkedy som odišla, ani mi nezavolal. Dokonca nenapísal ani mail. Popravde, som mu niekoľkokrát chcela poslať aspoň SMS-ku, lenže vždy mi v tom niečo zabránilo.
„Prečo sa mi smeješ ?“ znovu ma vyrušil z môjho vlastného sveta. Zvedavo sa opýtal, keď sa posadil vedľa mňa a odpil si z plechovky.
„Pretože tu sedíme ako po skrachovaní veľkého biznisu. Ale mne sa to páči. Veľmi.“ Usmiala som sa.
„Tak, môj skrachovaný spoločník. Pripíjam na viac takýchto stretnutí.“ Nadvihol svoju plechovku a jemne ňou ťukol do tej mojej.
„Kto bol ten chlapec, na ktorého si sa na parkovisku tak uprene pozerala ?“ jemne som spanikárila, keď som dostala takúto otázku.
Nevedela som, či mám klamať. Ale ja som predsa nemala dôvod to robiť, iba nejaká bunka v mozgu mi na to dala podnet. Zlá bunka !
„To bol môj spolubývajúci. Teda jeden z dvoch. Ten ďalší je môj bratranec.“
„Páni, mal by som sa obávať ?“
„Prečo ?“
„Pretože bývaš sama s dvoma chlapmi. Kedykoľvek mi ťa môžu nejako pokaziť.“ Neisto povedal. Môj zrak bol stále otočený naňho. Jemne naklonil hlavu ku mne aby videl, ako sa tvárim. Moje mierne zvlnené pery do úsmevu ho upokojili, pokračoval v jeho, svojim spôsobom hanblivom, no neodolateľnom úsmeve.
„Prepáč mi to.“ Odtrhol svoje oči od mojej tváre a pokrútil hlavou, kým sa prstami pohrával s plechovkou.
„Za čo sa ospravedlňuješ ?“ moja otázka zo mňa vystrelila rýchlosťou šípa z luku. Prekvapene na mňa zazrel. Bála som sa, že som povedala niečo zle.
„Privlastňujem si to, čo nie je moje.“
 Nadvihol sa z provizórnej stoličky a s napnutou sánkou odkráčal ku kufru auta. Ostala som sedieť na mieste, so schúlenými nohami pod bradou. Privrela som oči pri pohľade na západ slnka, ktorý sa predo mnou rozprestieral. Rozhodla som sa ísť za ním, no v tom momente keď som sa postavila sa otočil a ja som zastavila. Pár krát zamával mihalnica a vystrel pred seba rukou. Neisto som prešla pár krokov k nemu a chytila jeho teplú dlaň. Prešli sme pozdĺž auta a zastavili pred kapotou.
„Prečo si myslíš, že si privlastňuješ niečo, čo nie je tvoje ? Čo ak sa mýliš ?“
Svoje sivé oči uprel na tie moje. Nesmelo som uhýbala pohľadom, no neubránila som sa keď ma začali pohlcovať. Videla som v nich svoj odraz a aj to, ako sa pomaly presúvali z mojich očí k perám. Na chrbte som pocítila jeho dlane, ako si ma k sebe pomaly ale isto pritláča. Nadvihol pravý kútik pier a čakal, ako zareagujem. Prezerala som si ho od spodku k vrchu, ale stále som dala najavo iba svoj prihlúply úsmev.
„Nechápem, čo si so mnou urobila.“ Zašepkal a oprel sa o kapotu auta. Nosom sa obtrel o moje líce a zacítila som, ako jeho horúci dych prešiel až k môjmu krku. Postavil ma do priestoru medzi jeho kolenami, ruky som omotala okolo jeho pásu. To, že som mu prstom prechádzala po krížoch mu bolo príjemné, usmieval sa a neprotestoval. Naopak, keď som prst ťahala vyššie ku krku, striaslo ho a zbadala som, ako mu na rukách vybehli zimomriavky. Jemne som sa uškrnula, no pokračovala, kým sa mi hral s vlasmi a pomaly ich nechával padať na môj chrbát. Svoju hlavu som nechávala kľudne odpočívať na jeho pleci, až kým svojimi perami nenašiel tie moje a nespojil ich v horúci bozk plný nedočkavosti a radosti. Ruky mi putovali rovno za jeho krku, privinul si ma k sebe ešte tuhšie a odmietal akýkoľvek prípustný dôvod, prečo by ma mal pustiť a nechať ísť. Úprimne, ani som na to nepomyslela.
„Nejako som... neovládol som sa.“ Zachrapčal. Jemne sklonil hlavu a svoje čelo oprel o moje. Z očí mu sršali iskri, ktoré by len tak nechali vzbĺknuť všetko naokolo.
„Nemusíš.“ Prstom som prešla po jeho sánke a znovu zbadala jeho šibalský úsmev. Prišlo mi zvláštne ale pritom divne romantické stáť na nejakom kopci, opretá o auto s chlapom, ktorého sotva poznám, no niečo divné ma k nemu ťahá. Ale niečo iné v tej hlúpej hlave mi stále zaťahuje brzdu pred tým, než mu povolím pobozkať ma alebo niečo povedať. Niečo, čo ma núti premyslieť si to ešte dvakrát a v mojom prípade to nepredpovedá nič iné, než problémy.
         „Som vážne urazená. Ako to, že som sa o tom Mattovi nedozvedela skôr ?“ pokrčila som nosom a privrela oči po tom, čo som zdelila Eleanor závažnú informáciu o mojom živote. Rozštartovala sa ako stará práča. Otázky lietali všade naokolo a ja som ich horko ťažko stíhala prijímať.
„Pretože to nevedel okrem teba nikto. Ukľudni sa.“ Imaginárne som  ňou zatriasla ako pokladničkou, z ktorej vypadne pár mincí. Na Louisovu a taktiež požiadavku ostatných sme sa mali zhromaždiť v našom byte predtým, než si večer niekde vyrazíme. Som si istá, že skôr než príde Niall a stihne zavrieť dvere na chladničke a Zayn odošle svoju poslednú SMS svojej priateľke, ja sa s niekým pohádam alebo pobijem. A všetci dobre vieme, kto ten niekto je. V poslednej dobe sa len vytáčame do nepríčetnosti. Jeho piskľavá priateľka čím ďalej, tým viac navštevuje náš byt a mňa z toho nechytajú osýpky ale rovno ovčie kiahne. Len to, ako ma hneď skritizuje, z chuti sa zasmeje na svojom vtipe a pokračuje v sápaní sa po mojom spolubývajúcom ma privádza do šialenstva.
„Dobre, ale predstavíš mi ho, že ?“ nedôverčivo no s jej šibalským úsmevom zazrela spod precízne upravených mihalníc.
„Ak sa budeme vyhýbať takýmto otázkam, tak určite ho tebe aj Danielle a aj ostaným predstavím. Ale neviem, či to môžem brať ako oficiálny vzťah.“ Zamyslela som sa. Vážne za posledné dva týždne nič také nenavrhol. Možno to už bral ako samozrejmosť.
„Beriem ťa za slovo.“ Štuchla mi do pleca a šikovne ma predbehla pri vchode do bytu.
„Nemá pre mňa už žiadny zmysel ti to opakovať Marissa, neurobím s tým nič a hotovo.“ Zakričal Harry zo svojej izby a arómu parfému jeho spoločníčky som cítila už pri dverách. Eleanor bojazlivo pokrivila ústami až jej na krku navrela žila.
„Tak ak s tým neurobíš nič ty, ja urobím.“ Vyletela z izby ako fúria zasiahnutá elektrinou a povýšenecky sa na mňa s nadvihnutým nosom pozrela. El nadvihla ľavý bok pery, čím naznačila svoje, už na prvý pohľad, zjavné znechutenie z tejto situácie. Zabuchla za sebou dvere až som mala pocit, že sa otriasol celý byt. Harry si dlaňami šúchal oči. Nebolo to však od plaču ale od únavy. Kruhy pod očami ktoré mal by som videla aj ja od vchodových dverí bez okuliarov. A to som bez nich slepá ako náboj.
„Je nejaká napaprčená. Nedal si jej kreditku ?“ priliala som olej do ohňa tak, ako to robieva on.
„Dnes nemám na tieto hádky náladu, možno zajtra.“ Odpovedal bez náznaku irónie v hlase. Zhodil sa do kresla a spustil hlavu dozadu tak, aby mu visela z operadla.
„Páni, ty ale vyzeráš. Nechceš kávu ? Alebo aspoň čaj ?“ pribehla k nemu El a priložila mu dlaň na čelo. Doslova mu otľapkávala celú tvár v snahe rozosmiať ho, no veľmi to nepomohlo.
„Ja potrebujem niečo na spanie nie niečo, aby som nezaspal. Ale vďaka za starosť.“ Nestačila som sa ani vrátiť z izby, kde som si bola odniesť kabelku a Harry už stál pred mojimi dvermi. Cúvla som pár krokov dozadu keď ma jeho výška odrazila od východu.
„Niečo pre teba mám, Beth.“ Po tejto vete som spozornela. Z vrecka na nohaviciach vytiahol niečo biele, mne dosť povedomé. Až kým mi to nepodal padnuté v roztvorenej dlani, nechcela som tomu sama veriť.
„Našiel som ich.“ Zovrel pery a puzdro od šošoviek mi podal do ruky.
„Kde si ich našiel ? Prevrátila som celý byt hore nohami, odtiaľto ich mať nemôžeš.“
„Boli pod gaučom.“ Skrivila som pohľad, jeho priehľadné lži už nežeriem. „Vypadli Marisse z kabelky. Zober si ich, nech môžem ísť preč.“ Posunul ich ku mne ešte bližšie až som bola nútená prevziať ich do vlastnej opatery. Rýchlo bral nohy na plecia, spolu s peňaženkou a kľúčmi ktoré mu zaštrngali v rukách opustil byt. Eleanor som prichytila s vypúlenými očami stáť za pultom v kuchyni. Rovnako, ale s neisto zmäteným výrazom v tvári som musela vyzerať aj ja, keď som zvierala to biele čudo v dlani a v hlave si stále premietala to isté meno. Marissa !


A máme tu Mattaaaa :D nejaké reakcie ?



28 komentárov:

  1. tato část je něco úžasného!! uplně jsi mi vyrazila dech! :)) .. ... a ty hlášky :3! ..Louis hovoril, že to bola nejaká mäta ale úprimne verím, že s rastlinami nekomunikuješ. ..z toho prostě nemůžu!! :D :D .. je to prostě dokonalé a ten konec co to ?! :D Harry nemá náladu na hádky?! :O .. a Marrisa měla její čočky :O?! .. to sem fakt nečekala... těším se na další část :)) -V-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď aj čas bez hádok raz musí prísť :D Ale strašne sa teším, že sa ti to páááči :)Marissa je proste bitch :D xx

      Odstrániť
  2. No téééééda! :D Neviem čo povedať -_-
    Matt je strašne rozkošný ale keby bola s Harrym, tak by sa mi to páčilo viac :DD
    Marrisa.... ach tá malá zúrivá suka -_- Zabila by som ju! :D
    Časť je inak totálne skvelá ako vždy ♥ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne nemôžem z tvojich prirovnaní na tú ženskú :D Vieš koľko ja takých by som chcela zbiť ? Keby sa dalo pohľadom spaľovať tak moje okolie je samí popol :D xxx

      Odstrániť
  3. Jóha. No ako dobre. Zase tá s prepáčením pizda Marissa. -.- Vedela som ,že v tom bude mať tie svoje umelé až príliš dlhé pazúre. Ale inak Matt je celkom fešák a som zvedavá čo ďalej lebo si nedokážem ani dať nejaký tip. Nevyspytateľné. :D Ale je to zároveň opäť skvelé. ^^ Yay.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si z východu ? Páči sa mi tvoje prirovanania, že pizda :D Ľúbi sa mi to ;) To s tými tromi sa ešte tak poprekrúca a zhužve a narovná že koniec :D Počkaj si ešte ;) xxx

      Odstrániť
    2. Nie, nie som z východu. :D Ale ďakujem :3 nechám to na teba, už sa veľmi teším. (:

      Odstrániť
  4. ty ma zabijas .. do slova a do písmena ! :) fakt ! :) dokonalosť!:) ona .. je aká sviňa a Harry.. a Matt :3 bože :) ja som mimo .. neviem .. nemám slov .. :) fakt neviem ako by som mala vyjadriť, že toto je to najdokonalejšie čo som kedy čitala.. :) fakt! :) ja neskutočne sa teším na dalšiu:) šupito :) dufam že bude čo najskor :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nie som vrah, teda zatiaľ a dúfam, že ani nebudem. Ak mám byť vrah, tak len v takomto slova zmysle :) Júúúj aj ja predpokladám, že bude skoro...už mám viac času :) (úprimne, aj pred tým som ho mala len som sa zadávala, že sa učím :D Ale nie, fakt to niekedy nešlo...) Ešte raz, vďaka :) xxx

      Odstrániť
  5. :D:D
    Peťa (ak ťa tak môžem volať :D), ty ma raz zabiješ! :D
    "päť......desiat" :D:D:D:D jasné, to aj ja bežne volám s mätou, ach bože Loui -_- :D jak ťa to napadlo, nechápem :D
    Ten Matt! bože, zamilovala som sa. Roztomilý, romantický a proste.. aaaaw :333 Neskutočný je! Ja kašlem na žiarlivého Harryho, ktorý určite žiarli, som si tým stopercentne istá, ale nech bude s Mattom. Šak to je taký dokonalý chlap :D Abo nie, nech je s Haroldom, ja budem s Mattom, fiktívnou postavou :D:D
    Ale vážne, pár "Heth" alebo "Barry," alebo ako by to bolo, by sa mi páčil :D Harry ju ľúbi,ž e? :D aj ona jeho.. :D a Matt.. ten môže byť kamarát so záväzkami :D
    A Marissa..krava jedna hlúpa, pod vlak s ňou! fujky, fuj! och,nech sa s ňou Harry rozíde! Abo už sa? :D jooj, nech vypadne, vážne, ide mi na nervy :D
    Nový vzhľad sa mi páči :3 a gratulujem k prijatiu, na akú ideš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zabudla som, že je to totál mega perfektná časť, rýchlo ďalšiu :3

      Odstrániť
    2. Zlato, ty ma volaj jak chceš :D Ja mám rada žiarlivého Harryho, pripadá mi taký..wŕŕŕ :D Matt, to sa ešte tak zmadžgá že koniec, veď uvidíš sama :D Budete ma chcieť zabiť za to, čo sa chystám urobiť :D Komolenie mien mi pripadá vtipné, vždy z toho výjde niečo také, také ááá zvláštne :D Kamaráta so záväzkami by som možno aj chcela, pozerala si Kamarád taky rád ? :D Marissa je osobitná kapitola, aj takýchto ľudí tam musím mať ináč by to bolo presladené jak torta s marcipánom. Ale vieš na čo som prišla ? že ma baví písať záporné postavy :) Možno bude niečo "podobné" aj v ďalšej poviedke :) Ďakujem za pochvalu vzhľadu, znovu som ho zmenila, ten predtým mi nejako nerezal....a zobrali ma na gymko :) Prepadnem už hneď v prvom, ale budem sa snažiť...drž zub ;) :D xxxx (dlhý komentár plný...kecov, dúfam, že ti nevadí čítať ich)

      Odstrániť
    3. Ta aj ked nepatrim medzi najkomunikativnejsi ludi planety ta ti musim odpovedat :D
      Mna tie,po tvojom kecy bavia citat,takze problem mi to nerobi na to vsad päst ci ako sa to hovori :D
      Mierne si ma vystrasila tym,co planujes no zaroven sa tesim :D
      Fuu,ja osobne si na gymko netrufam,kedze nepatrim medzi ludi,ktori dokazu sediet nad knihami viac ako dve hodiny kazdy den :D Ale drzim ti palce,aby si tie styri roky hravo zvladla :D
      Uz sa normalne tesim na tu novu poviedku a aj mne sa strasne paci ziarluvy Harry,najma ak tuto ziarli na chlapcov obsmietajuci sa okolo Beth :D
      PS: Inac.. ta ty ši vychodňarka? Bo ja tiž! :D

      Odstrániť
    4. no ta ja by nebula vychodňarka ? :D ci pana ! a ktoré mesto ? dedinka ? :)

      Odstrániť
    5. Ta neznam ci poznas! :D Take malomesteclo Strazske pri HE a ty? :)

      Odstrániť
    6. Prosím ťa, ja také poznám :) ja bývam neďaleko :) napíš mi na e-mail čo je hore :) pokecáme ! x

      Odstrániť
  6. Marissa vystrkuje tie jej nalakované paprče, nech si ich pekne nechá pre seba!:D inak Matta som si predstavila trochu inak, tento sa mi až tak nepáči, nechám to ďalej na moju fantáziu:D normálne som až zimomriavky mala z toho ich bozku, krásne opísané:) vlastne celé je to úplne úžasné, ľúbim to:)xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, presne preto nerada pridávam fotky, čítateľom skresľujú ich vlastný pohľad na príbeh :) ale aj tak sa teším, že ja to páči :) júúj! xxx

      Odstrániť
  7. och joj :) oni sa pobozkalííííííí :D JOOOO :) to je zlaťunké :) akú peknú večeru/obed/niečo...jej pripravil :) tiež by som brala taký útek od reality s takým fešákom :) aj na tri dni :D kokooos ale tá Marissa je riadna krava!!! vrrrr, bože ako ju nemám rada :/ keby bola pri mne využila by som moje znalosti boxu a už by mala krásne farebný make-up cez jedno očko :D :D a som veľmi rada, že si pridala jeho fotku :) mala som aj vlastnú predstavu, ale tá tvoja resp. tá fotka sa dosť podobá tej mojej :) fakr je veľmi krásny :) som zvedavá čo jej podvedomiu na ňom vadí :( tááákže moja klasická veta vždy na konci môjho kometáááru :D moc sa teším na ďašiu časť, snáď si ju budem môcť prečítať po mojom týždni plnom somarín a vychutnať si ju ako zaslúženú odmenu :):* see you soon darling ): :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kokos debil som zabudla :D vzhľad sa mi veľmi páči :)taký krásny letný :) úplne sa teším na takéto západy slnka na mojom balkóne, kým tam budem sedieť a počúvať hudbu :) :) och joj chvíľka nostalgie :D :D

      Odstrániť
    2. Aj ja sa na tie západy slnka teším, och ♥ No a pekne ďakujém :) Na tie, problémy a obletačky si ešte počkaj, budeš ma imaginárne škrtiť :D xxx

      Odstrániť
  8. Odpovede
    1. jááj nová čítateľka ? Vitaj :) A ďakujem pekne :) xxx

      Odstrániť
  9. - páči sa mi Matt
    - páči sa mi aký je paff
    - páči sa mi rozhovor s El
    - páči sa mi to ako ľahko to opisuješ
    - páčia sa mi všetky myšlienky
    - páči sa mi prilievanie do ohňa

    ale KURŇA SA MI PÁČI, že si myslim, že Harry je nahnevany pre Matta ... a fest !!!!! :))

    - Ajč -

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa fest páčia tvoje odrážky :D A svoje dohady zhodnotíš o niekoľko častí, teš sa ;) xx

      Odstrániť
  10. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D paradna cast.... zacina to v tom pribehu nejako hustnut :D to sa mi paci :D dzana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dikes za pocit Džana :D Teším sa, jak sa budete vyjadrovať keď urobím to, čo plánujem :D muahahahaha xxxx

      Odstrániť
  11. MÁM TU ZOMRIEŤ?? AKO VÁŽNE?? MÁM??? :OOOOO
    toto...moja zlatá, ja som padla zo stoličky a tlieskam ti ako retardovaný tuleň...proste...asdfghjkl...milujem ten originálny nápad, že to nie je na ten typický dej že: prídem do Londýna, stretnem niekoho s 1D, zamilujeme sa do seba atď...chapenzi? :D
    stratila som slová, aj na túto časť, aj na všetky ostatný, je to totally perfect :33 Beth a Harry totálne mega dvojka :3 umrem z Matta!! :3 agrrrh Marrisa, hneď sa mi chlpy na rukách stavajú...zabiť takých ľudí je málo!! -_-
    teším sa na next chapter ;) :*
    P.S.: to by som nebola ja, keby ten koment nebol taký....zdĺhavejší :D
    P.P.S.: Matt je ale že prudko sexy :33
    P.P.P.S: šibe mi z P.S. :D
    Deine šalená Eli :* xxx

    OdpovedaťOdstrániť