utorok 2. apríla 2013

Just Carry On 2.


Časť na počesť konca prázdnin :( Zajtra sa ide na odber krvi. Doktor nie je normálni, po veľkej noci a brať mi krv ? To môžem rovno ísť do nemocnice s cholesterolom. No nič, možno ma pošle na rekreáciu :)

Špeciálne vďaka patrí našej drahej Miruš so...dikes drahá :*
Čo sa týka komentárov, teším sa ako malá. Dúfam, že to takto bude pokračovať. 
Papa ;) x




->Harry<-
„Myslím, že sa o niečom pozhovárame Styles !“ zdesene som sledoval Louisa ako sa objavil pred mojimi dverami v čiernych pyžamových nohaviciach, tričku a pohárom kávy v rukách.
„O tom pochybujem.“ So smiechom som pokrútil hlavou a snažil sa výsť z izby.
„Tak to aj ja o tom, že ty pochybuješ.“ Vytiahol ma z izby a posadil do obývačky na gauč.
„Čo máš za problém ?“ vyletel.
„Aký problém ?
„Správaš sa ako päťročný chlapec. Nevšimol si si, že by chcela s tebou normálne vychádzať aj ona ?“
„Odkedy s tebou nie je sranda, Louis ?“ podpichol som s úškrnom.
„Harry, toto je seriózny rozhovor. To ti tak vadí, že som ju nechal spať u teba ?“
„Nie, to nie je problém. Vyletel som, lebo ma naštvala Marissa.“ Odul som spodnú peru.
„Tak prečo na každého ziapeš akoby sme ti vyvraždili rodinu ?“ pritisol sa mi tvárou pred oči.
„Pretože som sa zle vyspal.“ Odpovedal som.
„Fajn. Keď sa vrátia, ospravedlníš sa im obom.“
„Eleanor áno, Beth nie. Je arogantná a navyše si nerozumiem s ľuďmi  ako ona.“ Postavil som sa obišiel ho smerom ku kuchyni.
„Ospravedlníš sa jej a týmto ukončujem rozhovor !“ otočil sa za mnou.
„Neospravedlním !“ zvolal som pevne rozhodnutý ignorovať ju a aj Louisove výhražné napomenutia.

->Beth<-
„Kam by si chcela ísť najprv ? Trafalgarské námestie, možno Buckinghamský palác alebo Oxford Street ?“ opýtala sa Eleanor keď si nasadzovala slnečné okuliare.
„Bar !“ odvetil som.
„Ideš na to zhurta. Je ešte len ráno, nezvyknem sa opíjať hneď z obeda.“ Zdesene na mňa pozrela. Iba som sa zasmiala nad jej pripomienkou.
„Opiť sa môžeme neskôr. Teraz by som sa chcela ísť pozrieť kde budem pracovať. Nebudem predsa sedieť doma na gauči bez peňazí a vyžierať Louisov a Harryho rozpočet.“ Vysvetlila som. Obdivujem ľudí, ktorý nemajú to svedomie a nechajú sa vydržiavať ľuďmi, ktorý ich majú radi bez toho, aby do domácnosti prispeli čo i len svojou prácou.
„Máš aj presnú adresu ?“ opýtala sa ma. Z kabelky som vytiahla mobil, kde mi SMS-kou manažér poslal adresu. Nemala šancu som si ju zapamätať, názov bol zložitý a pre mňa neprečítateľný.

„To je neďaleko. Ale cestou si zájdeme do Starbucks, súhlasíš ?“ podskočila si.
„Ak chceš.“ Zasmiala som sa.
„Čo si vlastne robila v L.A. ? Myslím, či si študovala alebo pracovala.“ Opýtala sa ma, kým sme stáli v rade a čakali.
„Skončila som strednú a na vysokú otec nemal peniaze. Preto som prišla sem, nájsť nové možnosti. A ty ? Už pracuješ ?“
„Vysoká, posledný rok. Už sa ohliadam po nejakej práci. Nechcem aby ma mama živila, ako nejakú pijavicu.“ Vysvetlila a zaregistrovala, že pred nami už nik nestojí. Rýchlo vychŕlila objednávku, pri tom povedala aj moju, ktorú som si len tak pre seba zamrmlala no ona ju aj tak počula.
„Určite je to tu ?“ opýtala sa. Aj mne bolo divné, žeby tak vychválený podnik sídlil v ošarpanej budove s omietkou pripomínajúcou zoschnuté lístie na strome na konci jesene.
„Ja v Londýne nebývam, spoliehala som sa na teba.“ Otočila som sa k nej kým cez slamku srkala svoje kávu. Ten zvuk nemám rada, ešte viac znepríjemňoval danú situáciu.
„Prepáč.“ Všimla si ma a plastový pohárik odsunula od úst.
„Nebudeme tu predsa len tak postávať. Ideme dnu.“ Zavelila, schmatla ma popod lakeť a vykročila vpred. Prešli sme cez tmavú chodbu až k veľkým skleneným dverám, za ktorými sa mihalo niekoľko ľudí. Umývali podlahu, niekoľko z nich stálo za barom a umývalo poháre. Ďalší dvaja stáli za pultom so slúchadlami na ušiach a usmievali sa ako idioti. Klub bol moderný a veľký. Až príliš veľký, presahoval predstavy aké som o ňom mala. Veľa boxov,  veľký tanečný parket a bar tiahnuci sa popri jednej celej stene. Pár tyčí a dosť veľký balkón, na ktorom stálo pár dievčat.
„Haló !“ zabúchala som na dvere. Musela som vyzerať na popukanie keď som nalepila tvár na sklo aby som preskúmala okolie a zistila, či sa fotka z internetu nezhoduje s nejakou osobou tu naokolo.
„Podľa mňa je to zvukotesné.“ Zhodnotila Eleanor po tom, čo si jemne poklopkala dlaňou po skle.
„Pomôžem vám nejako ?“ dvere roztvoril približne tridsaťročný chlap v obleku a vlasmi vyčesanými dohora. Pripomínal mi skôr mafiána ako manažéra. S padnutou sánkou sme naňho s Eleanor zazerali no on sa na nás príjemne bavil.
„Uhm, zdravím. Som Bethany Fletcherová, pracujem tu. Teda presnejšie budem tu pracovať.“ Nastavila som ruku ktorou mi neslušne nepotriasol. Namiesto toho si niečo začal hľadať v tablete. V L.A. mali pravdu, niektorí Angličania sú neústupčivý suchári. A to už poznám dvoch, jeden je môj spolubývajúci a druhého mám za šéfa ! Ruku som zahanbene strčila do vrecka. El mi len pobúchala dlaňou po chrbte a pokrútila hlavou.
„Bethany...Bethany...á mám ťa. Môžem ti tykať, nie ?“ nadvihol hlavu.
„Jasn...“ nestihla som dopovedať a už začal znovu hovoriť on.
„Fajn, budeš robiť za barom. Jednoduché práce, nalievať džús, alkohol...čo budú barmani potrebovať. Ak ti niekto povie, aby si šla inam, nepohni sa z miesta. Máme tu pár takých ľudí, ktorý si myslia, že sú mnou. Erica !“ zvolal na celý bar. Každého striaslo, keď ho započuli ale iba jedna černoška so strapatými vlasmi dobehla k nám.
„Šéfe ?“ oslovila ho.
„Toto je Bethany. Bude robiť s tebou za barom, máš ju na starosti. Riešiš s ňou všetky problémy, rozumieme si ?“
„Úplne.“ Prikývla.
„Fajn, idem do kancelárie. Nastupuješ zajtra, teším sa na spoluprácu.“ Usmial sa, otočil na päte a odišiel.
„Páni, aj ja chcem mať takého šéfa.“ zašomrala Eleanor.
„Mysli na Louisa.“ Lakťom som ju buchla do ruky.
„Tak moje meno už poznáš. Som barmanka a ty nám budeš pomáhať. Teším sa, že tu mám niekoho nepoškvrneného.“ Usmiala sa a odhalila biele zuby.
„Volaj ma Beth, Bethany je pre mňa príliš formálne.“ Požiadala som.
„Ako si praješ. Zložte si veci tu do kresla, ideme na obhliadku.“ Obe nás potiahla dnu a urobili sme ako nám rozkázala.
„Môžem sa opýtať, kde sú toalety ?“ zamávala prstami Eleanor.
„Pôjdeš cez celý bar, vojdeš do tej uličky oproti nám a kde sa rozdvojuje chodba, tak pôjdeš doľava.“ Poďakovala sa Erice a utekala svojou cestou.
„Bar máme veľký, ako si si už mohla všimnúť. Sú tu traja barmani, z toho som ja jediné dievča a máme ešte jedného pomocníka, čiže ty. Toto je Davea s Lucom. Chalani pozdravte náš prírastok menom Beth.“ Zakričala na dvoch chlapcov v jej veku. Mohli mať o niekoľko rokov viac než ja.
„Ahoj.“ Zakričal jeden z nich so širokým úsmevom zatiaľ čo ten druhý mi zamával.
„Strašne zlatí ľudia. Ešte tu pracuje Marc, robí s hudbou ale na balkóne môžeš vidieť barové klebetnice, tie roznášajú nie len pitie ale aj klebety. Ich uštipačné poznámky si nevšímaj, len žiarlia pretože nedostávajú tringelty.“
„Aha. Takže tu už mám nepriateľov.“ Zamumlala som si pri pohľade na prsaté blondíny opierajúce sa o zábradlie a niekoľko brunetiek rovnakého popisu. Keď si ma všimli, ohrnuli nado mnou nosom a pokračovali vo svojej dôležitej debate.
„Nie, síce sa nemáme radi ale rešpektujeme sa. Bodiguardov si všimneš ihneď ako ich spoznáš, namakané hory svalov. Ostatných si oťukáš postupne ako sem budú chodiť na zmeny. Čo sa týka oblečenia, zákazníci majú radi výstrihy. Ja sa im radšej vyhýbam ale niekedy sa im predsa nevyhnem. Dostaneš viac díšok.“ Žmurkla na mňa.
„Máš nejaké otázky ?“ opýtala sa a posadila sa na bar.
„Sú tu často bitky ?“ vypadlo zo mňa. Raz som schytala facku a odvtedy sa vždy skrývam pod bar kde sedia aj ostatní nekonfliktný ľudia.
„Ani nie, ale asi budú. Si pekná, moja drahá.“ zalichotila mi ale ja som sa začala smiať.
„No ale čo to vidím, žiadne posmievanie, srdiečko. Váž si to, že si aká si.“ Mykla hlavou a to sa mi páčilo ako vie prejavovať emócie. Ako som si všimla, to černošky väčšinou vždy robia.
„Tak my už asi pôjdeme, že Eleanor.“ Oslovila som ju kým si išla vykrútiť krk ako sa všade otáčala a všetko sledovala.
„Páni, to je úžasné miesto. Na záchodoch je jedna polovica steny pokrytá zrkadlo. Tu som ešte v živote nebola. Ale ver mi, že sme ešte prídem.“ zakrútila prstom s úžasom na tvári.
„Teším sa z toho, miláčik. Ja musím utekať dievčatá, vidíme sa zajtra Beth. O siedmej tu už musíš byť, dám ti ešte svoje číslo ak by si niečo potrebovala.“ S radosťou som jej podala svoj mobil aby mi do neho uložila svoje číslo a mohlo sa ísť preč.
„Dáš mi zľavu ak k tebe budem často chodiť ?“ zaškerila sa El a bokom do mňa drgla.
„Najprv chcem mať zľavy ja. A ešte sa uvidí, či ma hneď po prvom dni nevykopnú.“
„Nevykopnú. Si drzá a ukecaná. Stačilo mi vidieť, čo si ráno predviedla s Harrym. Čo si mu vlastne urobila ?“
„Ja ? To on mi vliezol bez príčiny do postele. Aj keď musím uznať, že tá posteľ bola jeho. Ale to mu nedáva právo na mňa brechať ako na jeho majetok. Nie som jeho žiadna slúžka. Na to nech si nezvyká.“ Zvýšila som hlas a ľudia prechádzajúci okolo mňa na strede ulice sa za mnou ohliadali.
„Emócie si môžeš vybiť pri tom keď budeš rezať melón, ktorý v chladničke čaká len na teba. AK neupratali, Louis a Harry budú mať ródeo.“ Výhražne vytrčila ukazovák pred moju tvár a kľúčmi sa snažila strafiť do zámky vchodových dverí.
„Prekvapenie !“ zvolal Louis keď roztvoril dvere do mojej novej izby. Vyzeralo to tak divne pretože...tam bolo čisto. Určite sa na mňa ten všetok bodrel zosype keď otvorím skriňu a potom ma budú záchranárske psy hľadať pod tým všetkým smetím.
„Hej, pre teba. Uóóó !“ povedal Harry a ironicky zakrútil rukou.
„Aj keď budeš ku mne protivný, budem mi to jedno a neodídem.“ Postavila som sa pred neho na špičky aby som mu videla do očí.
„Harry ti chce niečo povedať, Beth. No, ako sme to cvičili.“ Naznačil Louis rukou aby Harry začal.
„Nie !“ odvetil. Louis zvráštil čelo a privrel oči, vyzeral ako gangster z ulice.
„Fajn...Milá Beth...to čo som ráno urobil ma mrzí. Nemal som právo na teba kričať, tak by som sa ti chcel ehmospravedlniťehm.“ Zakašľal no aj tak som to zreteľne počula. Jeho hlien nebol až tak hustý aby prekryl to ospravedlnenie.
„Ospravedlnenie prijímam. Si síce idiot, ale slušný. Aj keď z donútenie.“ Usmiala som sa.
„Fajn, cvičil som to dve hodiny pred zrkadlom, Louis sedel na vani a rehotal sa zo mňa. Nechcel ma pustiť von kým som to nepovedal celé. Takže ak by to nezabralo, nič by som si toho nerobil. Ale som rád, že sme vyrovnaný.“ Dlaňou ma buchol do pleca až ma jemne odhodilo na stranu. Následne som počula ospravedlnenie s milším podtónom a skutočným citom v ospravedlnení pri Eleanor. Do toho už vložil kúsok seba a poetickú dušu z ktorej som mala chuť pocikať sa na mieste od smiechu. Priznávam, bolo to vtipné.

O pár hodín
Kým sa Louis s Eleanor šli prejsť a Harry niekam odbehol, ostala som doma sama. Nechcela som loziť po dome, ešte by z toho boli znovu problémy. S časopismi, ktoré predo mňa El postavila som sa zhodila na gauč a listovala si ich so zapnutým televízorom. Začal som zívať, stačilo sa mi viac zošmyknúť po gauči a už som spala.
„Veď už je hore, čo som hovoril.“ Zaštebotal chlapčenský hlas. Na prvý pohľad sa to zdalo ako sen ale realita bola oveľa krutejšia, než som si myslela.
„Ahoj!  Volám sa Niall.“ vyceril zúbky za plotom, ľudovo nazvaným strojčekom. Ďalšie dve hlavy s telami posadenými na konferenčnom stolíku oproti mne sa na mňa dívali a škerili. Podišiel ku mne a objal ma z celej sily, bol zlatý no trápilo ma jediné.
„Prosím, povedz mi, že oni tu s nami nebývajú tiež.“ Zúfalo som zakričala na Louisa, ktorý postával pri kuchynskej linke a rehotal sa mi.
„Prepáč. Niall je trochu..hladný ! Som Zayn.“ Zasmial sa a daroval mi bozk na obe líca.
„Vítam ťa tu, ja som Liam. Moja priateľka ťa vyzdvihla na letisku.“ Usmial sa a objal ma.
„Beth, moji kolegovia a skvelí kamaráti z kapely.“ Zaškeril sa. Ostala som mierne vykoľajená keď povedal kolegovia z kapely. Nepočula som o nich, možno aj áno ale neregistrovala som ich.
„Dajte mi chvíľu. Takže vy beháte po svete, spievate a hrabete peniaze za dve hodiny skákania po pódiu ?“
„Ako si toto mohla povedať ? A ty sa čuduješ, že sa s ňou nerozprávam !“ fľochol Harry otočení k Liamovi.
„Mlč Harry.“ Schopila som do ruky vankúš a hodila ho po ňom.
„Lebo si to ty povedala ? Určite !“ vyplazil jazyk.
„Hádam by to stačilo ! My sme ťa prišli len pozdraviť, budeme sa vídať často.“ povedal Zayn keď si obliekal bundu.
„A nezabudni na to, že sme priniesli večeru. Vraj nemáš rada špenát, to ani ja.“ Zachichúňal sa Niall a posadil sa vedľa mňa. Ukázala som naňho prstom a rozosmiala sa. Konečne nejaká pozitívna duša.
„Niall, Zayn, ideme. Nestíhame kino.“ Liam si poklopal po hodinkách na ruke a naznačil, že by mali vypadnúť.
„Veď už ideme, čo si taký nedočkavý ? Majte sa a nepobite sa.“ Zvolal Liam od dverí keď uvidel, ako som sa posunula pár krokov od Harryho.. Dvere sa za nimi zavreli a až vtedy sa začalo spomínané ródeo.
„Sadol si si na moju ruku.“ neprítomne som poznamenala o niekoľko desiatok minút od odchodu chalanov. Harry si vopchal zadok na gauč medzi mňa a Eleanor s miskou čipsov. Vôbec mu nevadil ten malý priestor medzi nami.
„Nemôžem za to, že zaberáš toľko priestoru.“ s úškrnom poznamenal bez toho aby mi tú ruku uvoľnil. No to ma neodradilo a nejakým zázrakom sa mi podarilo, svoju ruku vytiahnuť.
„Vidíš ? nemuselo by ťa to tak bolieť, keby si sa posunula už na začiatku.“ ďalej pokračoval Harry, keď si všimol ako si šúcham červenú ruku s odtlačkom jeho nitov na vreckách jeho riflí.
„Nemuselo by ma to bolieť, keby si nemal riť ako kameň a keby si sa správal ako normálny človek.“ s drzím úsmevom mu to vrátila.
„Ja že nie som normálny ? Kto ti povedal takú veľkú lož ?“ snažil sa znieť nahnevane, ale jamky, ktoré mu vznikli na tvári, tomu veľmi nepomáhali.
„Nikto. Jeden pohľad a človek má hneď dosť.“ Zavrtela som hlavou a ukradla mu pár čipsov.
„Vidíš ? A aj tak ma majú všetci radi.“ namyslene vyhlásil Harry.
„Ha !“ zasmiala som sa.
„To čo bolo za ironické ha !?“ zakrútil hlavou a ako gunár natiahol krk až ku mne.
„Také aké viem len ja. A aj tak ťa nemajú všetci radi.“ Pokračovala som vo svojej pravde.
„Naopak. To si len ty myslíš. A čo sa týka môjho zadku, ....“ Harry nastavil ruku no ani nestihol dopovedať, pretože mu to El nedovolila.
„Ale no ták ! Nie ste tu sami. Kvôli vám som nepočula prečo si Marry nechce vziať Billa.“ nahnevane rozhodila El rukami, pričom chcela upozorniť na to, že sa nemôže sústrediť na film.
„A čo sa týka tvojho zadku,“ pustil sa do debaty Lou, pričom sa na chvíľu odmlčal a pokrútil hlavou. „nehovorme už o tom.“ Odvetil stroho keď sa k nemu El priblížila s ovládačom v ruke a pridávajúcou hlasitosťou.
„Louis, čo sa týka jeho zadku, nech si ho skúsi vytlačiť a nalepiť na stenu aby ho mohol obdivovať.“ Pokrčila som nosom a poskladala si nohy do tureckého sedu.
„Aby si si uvedomila, aké je moje pozadie božské, neurobím to.“ Mykol obočím a Eleanor s Louisom sa posadili bližšie k televízoru aby počuli film.
„Choďte si svoje problémy riešiť inam !“ zvolali obaja spred televízora.
„Fajn !“ obaja sme sa naraz a naštvane postavila. V obývačke bola tma takže nevidel ako sa smejem, možno to ale bolo počuť. Každý vyrazil svojou cestou a do svojej izby. Zavrela som dvere a prezliekla sa do pyžama, keď niečia päsť začala udierať do mojich dverí.
„Fajn !“ zarehotal sa Harry pri dverách, vyplazil jazyk a vbehol do izby. Ešte chvíľu som stála na dverách a čakala ako sa vyvinie film. Eleanor začala plakať. Na špeciálnu žiadosť som jej podala servítky a naopak Louis sa začal smiať z nej, pretože nos fúkala ako malý slon. Harryho spev z kúpeľne som počula až do obývačky a ježili sa mi všetky chlpy na rukách keď ťahal výšky, ktoré zneli, akoby ste škrtili mačku. Vedel že idem spať, robil to naschvál ! Taká príjemný rodinná atmosféra.  


24 komentárov:

  1. Wuáá. :3 Toto sa mi ľúbi. Tá Bethina drzosť a tie ich hádky. Yup. Už sa teším čo s tým všeličo porobíš! :) Len pokračuj!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasná část!! :) ... to jejich pošťuchování :33 :D .. Těším se na další část :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kraaasa!!... :-D :-D Smejem sa z tych ich podarenych hadok!!.. :-D Tesim a na dalsiu!!.. :-) :-) :-)
    Viki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už ma nebaví písať ďakujem tak to napíšem trochu priteplene = Dikičky akoby moja kamoška povedala :D xxx

      Odstrániť
  4. ...vyceril zúbky za plotom... to bolo aké cuute:) aanyway, rozhodne si si získala nového čitateľa, pretože už len z týchto častí som hotová :) niekomu inému ešte až vyskakujú iskry z monitora, keď sa tí dvaja hádajú?:D mali by skončiť spolu, ale nechám sa prekvapiť:)xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Óóóóó tak to sa teším, že sa ti to páči. Budem sa snažiť aby som teba aj ostatné baby neskalamala :) xx

      Odstrániť
  5. mne sa tak páči, keď sa Beth a Harry hádajú :DDDDDD
    je to super :))
    teším sa na ďalšiu :))
    P.S. ja som dnes bola na odber krvi :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada že sa ti to páči :D Ó vážne ? a kde bývaš ? Dúfam, že to zvládať lepšie než ja :D Ale neodpadla som, tentokrát :D Ale nie, neodpadávam len mi je väčšinou trochu zle po tom, čo mi ju vezmú :) xx

      Odstrániť
    2. :) nemyslím si, že vieš kde sa nachádza miesto v ktorom žijem..je to koniec tejto Narnie-___-
      je to na východe v Slovenskom raji :) ale je to 30 km od Spišskej Novej Vsi :D také že Mlynky :DDDD
      ale v pohode to bolo..mne nebýva zle z toho aj keď teraz mi bolo zle :D

      Odstrániť
  6. to je také úúžasnééé :)) a dokonalé :) a zbožňujem ked sa oni hádajuuuu !:))) to je také zlatééé !! :))) také krásne to je áááá :) šupito ďalšiu lebo sa zblááznim :))) veľmo še mi to ľubí ;) takžéé čakam časť čo najskor:))) a veeeľmi sa na nu teším :)) Smajlík :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Znovu obdivujem ako vieš nadžgať toľko smajlíkov a ešte ten podpis, že Smajlík. Strašne pozitívne dievča musíš byť a ešte k tomu východniarka ? :D Môj človek ! :* x

      Odstrániť
  7. to je úžasnéééé :)))) nemôžem z toho! áááá chcem sa tu na gauči roztopiť! :D taký sú zlatí! :) :) teším sa na ďalšiu časť! :) *M

    OdpovedaťOdstrániť
  8. :OO Super :3 Proste skvelé! :D :))
    A tie ich "hádky" :33 :)) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Preboha! :D: D
    ja sa ...pokakám, slušne povedané :D
    to je úplne, ale že úplne úžasné! :D nehorázne som sa smiala z tých ich hádok.. akí sú zlatí spolu, a to ani spolu nie sú :DDD :3
    ale je to také ňuňí,júúúj :33 Harry ťahal také výšky, ktoré zneli ako keby ste škrtili mačku? :D:D:D:D:DD:D:D:DD: ci pááána, nie, málo sa smejem :DDD
    je to úplne geniálne...šuuup šup ďalšiu :33
    PS: vždy sa musím rozplývať z tej prvej fotky na boku, na ktorej je Harold.. počas čítania sa na ňu kuknem aspoň 58653487 krát :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ty máš taký zlozvyk ? :D Takže to znamená, že my moje plány vyšli :D YES ! Teším sa že sa ti to páči, drahá ;) xxxxxxx

      Odstrániť
  10. Neskutočne dokonalé! :)
    Hoci je to len druhá časť, už som na tom závislá! :*
    Každých 10 minút pozerám, či nedáš novú časť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja zlatá, nezvyknem hneď dva dni po sebe dávať časť takže sa nemusíš báť že niečo nestihneš ;) Veľmi sa teším, že sa ti to páči. ľúbim ♥ xxxxx

      Odstrániť
    2. Ou. :) Tak v tom prípade som v kľude! :* ♥
      tiež ľúbim ♥ xxx

      Odstrániť
  11. Úplne úžasné !!! len tak ďalej a už sa teším na ďalší... Xx:) ♥

    OdpovedaťOdstrániť