piatok 29. marca 2013

Just Carry On 1.



Vyhralo Just Carry On (konfetýýý) :D
Kecy sú za článkom :D 


↑ Beth ↑ :)

„Ahoj, som Beth.“ Vycerila som zuby a zamávala päticou prstov, kým on stál vo dverách tak isto vysmiatý od ucha k uchu ako ja. Zrejme to máme v rodine.
„Ja som Louis.“ Odpovedal stroho.
„Ani som nevedel, že mám niekde tak peknú sesternicu.“ Odhodil handru a mokrými prstami chytil obe moje ruky aby si ma prezrel. Zasmiala som sa keď skrútil pery na jednu strany a zamával mihalnicami.
„Hm, budeme ťa musieť chrániť ako oko v hlave. Poď ďalej.“ Za jednu ruku ma previedol cez prah dverí a druhou rukou schopil Eleanor tiež za prsty. Môj kufor rýchlo vpratal do chodby a tak som sa ocitla v luxusnom apartmáne s neznámym počtom metroch štvorcových. Všetko bolo tak čisté, úhľadne upratané a voňavé. Zrejme to zariadili gerbery a ruže, ktoré boli porozmiestňované po celom byte. To  sú všetci Angličania tak plný endorfínov a dobrej nálady, že sa stále usmievajú ?
„Idem, majte sa. Ahoj, Beth.“ Danielle mi zamávala so širokým úsmevom a už jej nebolo.
 „Takže, máme tu menší problém. Nestihli sme vypratať izbu v ktorej budeš takže túto noc musíš spať v inej izbe. Zajtra to dorobíme a potom ti pomôžeme sa tam udomácniť. Nevadí ti to ?“ vychŕlil zo seba Louis až som nestíhala registrovať jednotlivé slová.
„Ja sa vyspím aj na gauči.“ Odpovedala som a zhodila sa naň. Obaja sa postavili predo mňa a nechápavo na mňa zazerali. Povedala som niečo zlé ? Už má gauč niečo zabratý ?
„Čo je ?“ opýtala som sa s rukami položenými na kolenách. Vyzerali vážne divne, akoby videli ducha.
„Nič, teda...my sme si len mysleli že budeš trochu náročnejšia. Veď vieš, dievča z L.A. sa presťahuje do Londýna...nejaké tie maniere.“ Odpovedal Louis so zaťatými zubami. Vážne si to mysleli ? Alebo tak vyzerám ? S našpúlenými perami som pohľadom prešla po postavách oboch osobách stojacich predo mnou. Asi by nebolo od veci odpovedať im.
„Chcete aby som ich začala mať či...?“ prižmúrila som oči a čakal na odpoveď.
„Nie, len to nie. Ostaň aká si. Aspoň sa s tebou dá pozhovárať.“ Vypálila zo seba Eleanor, zhodila sa vedľa mňa a chytila okolo ramien.
„Aha, no, dobre.“ Mykla som hlavou a čakala, ako sa táto trápna situácia vyvinie.
„Fajn, viem, že sa asi cítiš divne, pretože si na novom mieste, v novom byte a tak ale kľudne sa k nám správaj ako ku kamarátom. Nie sme žiadne sekery, ktoré ťa budú buzerovať ak prídeš domov neskoro alebo tak. Máš devätnásť, prakticky si v našom veku takže, ak budeš niečo potrebovať, nehanbi sa a povedz to. Súhlasíš ?“ bľabotal Louis.
„Je to tvoj byt, rozhoduješ tu ty takže asi áno. Teda, keď ti mám už niečo povedať, mohla by som si už ísť ľahnúť ? Vieš, ten časový posun.“
„Ale jasné. Poď za mnou.“ Povedala. Eleanor a Louis ma odviedli do nejakej izby. Bola veľmi pekná, moderne zariadená ale skôr chlapčenská než dievčenská. Cítila som tam aj pánsky parfum, možno to je Louisova izba.
 „Tak, dobrú noc Beth. Dúfam, že sa ti u nás bude páčiť.“ Usmiali sa obaja.
„Aj tak ďakujem za všetko. Veľmi si to cením.“
„Nemáš za čo.“ Louis mi rukou prešiel po ramene. Eleanor ho potiahla za tričko, zrejme si všimla ako sa mi zatvárali oči a pomaly som si išla polámať sánku ako sa mi zívalo.
Z kufra som si vytiahla pyžamo, postavila ho do rohu izby a vliezla pod prikrývku. Síce to nie je moja posteľ, ale aj tak je to lepšie než nejaké kartóny na ulici. Do uší som si vopchala slúchadlá. S nimi sa mi každopádne lepšie zaspáva. Snáď to bude všetko pokračovať tak dobre ako doteraz.

->Harry<-
„Prosím ťa vypadni odtiaľto.“ Zrevala Marisa s časopisom v ruke.
„Znovu ? Koľko krát ešte ?“ opýtal som sa postávajúc v chodbe jej bytu.
„Zober si veci a pakuj sa. Možno ti zavolám.“ Zakričala a hodila mi do hrude bundu. Jasné, odfotím sa s jednou fanúšičkou a ona hneď robí žiarlivostné scény. Ako rád by som jej niečo povedal.
„Vieš čo, už ani nemusíš volať.“ Šťastný, že som sa odhodlal jej to povedať som sa jej otočil chrbtom a buchol za sebou dvermi. Bolo mi fuk, že susedia to mohli počuť. Nemal som síl sa s ňou dohadovať akoby sa nič nestalo a ja budem stále za toho dobrého chlapca, ktorý sa snaží všetko vysvetliť a byť s každým zadobre.
Nasadol som do auta a vozil sa po meste. Vážne som mal chuť niečo rozbiť alebo najmenej rozkopať smetiak. Nedokáže alebo len skrátka nechce pochopiť, že je to súčasť kariéry fotiť sa s fanúšikmi ? že mám aj iné kamarátky okrem nej, teda mojej priateľky. Že nebudem stále behať iba za jej sukňou ale budem sa kontaktovať aj s inými ľuďmi ? Mala by sa začať krotiť s jej záchvatmi žiarlivosti.
„Prepáč ! xx“ znela jej správa. No určite, takýchto správ mám vyše päťdesiat.  Pozbieral som si mobil, peňaženku a kľúče zo sedadla spolujazdca a ešte omrkol čas na mobile. Pol jednej, som doma trochu skoro. Zatiahol som ručnú a vystúpil z auta na parkovisku pred bytom. Nesvietilo sa, zrejme Louis spal alebo len pozeral po tme v izbe na telku. Rýchlo som vybehol hore a odomkol si. Akoby toho nebolo dosť, potkol som sa na niečom čo bolo položené hneď pred dverami. Až potom, čo som si na to posvietil mobilom som zistil, že to bol ruksak.  Takže tu je Niall alebo Eleanor. Skôr Eleanor, Niall nemal ísť na žiadnu párty a navyše ten ruksak bol kvetovaný. Vždy keď je mierne opitý, namieri si to sem. Vraj v našej spoločnosti rýchlejšie vytriezvie. To fakt poteší každého.
„Louis ?“ potichu som povedal. Mal som pocit, akoby tadiaľto niekto prešiel. Už mi vážne začína šibať, cítim sa na prášky. Zobliekol som si  bundu a hodil ju na gauč. Ráno ju zavesím. Dvere do mojej izby boli odchýlené aj keď ich vždy zatváram. Ak by ma v tej chvíli niekto videl, musel som vyzerať ako totálny psychopat so zaťatými päsťami a napnutou sánkou.
Neprezliekal som sa aj keď by to bolo pohodlnejšie. Zhodil som zo seba iba tričko a v nohaviciach sa uložil do postele. Chcel som si len ľahnúť a stráviť všetko čo mi Marissa vykričala. Aký som hlúpy, naivný a ako ľahko mnou môže každý manipulovať, ak sa mu zachce. Áno, uvedomil som si, že to hovorila z vlastnej skúsenosti pretože som pre ňu robil všetko o čo ma požiadala. A ja hlúpy som si od nej nechal skákať po hlave.

->Beth<-
Anglické postele ma riadne sklamali. Buď sú vyrobené so železa alebo sú tie matrace také tvrdé. Tak toto nebola veľmi príjemná noc. Len tak som ležala na bruchu s hlavou otočenou k okno a pozorovala mraky na oblohe. Jeden sa podobal na dom, ďalší zas na Louisové zdivočené vlasy. Smiala som sa keď som počula ako vo vedľajšej izbe chrápe. Eleanor musí riadne trpieť. Vyrušilo ma až zvonenie telefóna. Mala som ho na opačnej strane než som bola otočená. Keď som si ho chcela vziať, vedľa mňa niekto ležal. A bol to chlap ! Dokonca polonahý chlap !
„Louuuuuuuuuis !“ zakričala som z celého hrdla. Dotyčná osoba ležiaca vedľa mňa sa z následku môjho kriku zobudila a nanešťastie skotúľala z postele. Aj tak ten chlapec ležal na samom kraji postele takže by spadol či už s mojou pomocou alebo bez nej.
„Čo robíš v mojej posteli ?“ vystrašene som sa opýtala už keď som stála nad ním v pyžamových šortkách s tričkom a strapatá. Možno sa zľakol aj toho výbuchu na hlave. Bola som pevne rozhodnutá udrieť ho vankúšom. Síce by mu to nič nespravilo ale aj tak by som z toho mala lepší pocit.
„Naopak. Otázkou je, čo ty robíš v mojej posteli ?“ postavil sa a rukou si držal miesto na hlave, do ktorého sa udrel vďaka nočnému stolíku.
„Harry, čo robíte vy dvaja v jednej posteli ?“ zahromžil Louis s Eleanor za chrbtom. Takže Harry ? On tu má nejakého kamoša ? Čo sa mi ešte chystá zatajiť ? Že je medzinárodná senzácia ?
„Čo to je ?“ opýtal sa keď si cez hlavu prevliekol sivé tričko a ukázal na mňa.
„No dovoľ ? Hádam kto, nie ?“ uštipačne som sa opýtala so zahájenou pozíciou na útok s vankúšom.
„Moja sesternica. Povedal by som ti o nej ale to by si sa nemohol flákať s Marissou !“ odpovedal mu s náznakom irónie v hlase.
„Nespomínaj mi ju. To tu bude so mnou spať už vždy ?“ s nadvihnutým obočím si ma prehliadol. Akoby som bola nejaké auto alebo čo.
„Ak mi pomôžeš upratať jej budúcu izbu tak nie.“
„Ja nebudem nič upratovať.“ Odvrkol.
„A čo tak raňajky ?“ podskočila Eleanor za Louisovým chrbtom.
„Predsa len sa vyspím na tom gauči.“ Vyhlásila som a vzala svoj kufor. Obaja na mňa len zaskočene zazerali akoby som práve pristála z Marsu. To si nemôžem ani zastať vlastný názor ?
„Dovolíš ?“ opýtala som sa Harryho pretože mi zavadzal pri východe z izby a tým skazil dramatický odchod, ktorý som vždy chcela zažiť.
„Nech sa páči milosťpani.“ Sarkasticky nastavil ruky a nasmeroval ma k dverám. Akoby som ja mohla za to, že ma Louis poslal do jeho izby. Keby som nebola hosť, vypálila by so mu jednu lenže ja som to slušne vychované dievča.
„Harry !“ okríkol ho Louis. Vlasy som si stiahla do gumičky a bosá prešla po chladnej podlahe až ku chladničke. Nie, nenechám sa vyprovokovať.
„No toto, už sa tu chová ako doma.“ Povedal Harry ako keby som mu urobila nejakú neodpustiteľnú vec, bez ktorej sa nedá žiť. Akoby som mu vytrhla z tela pečeň alebo aj niečo horšie.
„Pretože ona tu je doma !“ zakričala naňho El. Zrejme mala taktiež dosť tej negatívnej energie, ktorú vyžaroval
„Preboha prestaňte hneď z rána !“ požiadal Louis s vankúšom pritlačeným na tvári.
„A prečo mi kričíš do ucha ?“ otočil sa k nej a opýtal sa s namosúreným výrazom. Postavila sa na špičky a vyplazila mu jazyk. Vynaliezavé to dievča.
„Pretože asi môže, keď to robí.“ Obraňovala som ju s krabicou džúsu v ruke. Ak by nebol nahnevaný, aký by bol ? Správal by sa ako Louis ? Možno lepšie ? Možno by ma dokonca aj privítal ?
„Ak máš zlú náladu kvôli Marisse tak si to nevybíjaj na nás ale na nej alebo niekde v posilňovni. Tí panáci do ktorých búšiš nemajú city ani srdce tak vypadni k nm.“ Podráždený Louis mu konečne povedal niečo na rozum rozvalený na gauči s rukou na čele.
„Ale čo tú robí ona ?“ zazrel na mňa. Pomaly som prešla k nemu s rukami za chrbtom, kým ma Eleanor sledovala, kam mierim.
„Beth, teší ma.“ Usmiala som sa a podala mu ruku. Nebudem rovnaká, nie som sprostá a nevychovaná ako on.
„Harry.“ Chrapľavým hlasom odpovedal a prvý krát sa na mňa normálne pozrel bez akýchkoľvek pohŕdavých výčitiek.
„Hurá ! Prvýkrát ste si nešli vytrhať vlasy,“ Zvolal Louis a zatlieskal. Normálne sa asi budem vyžívať v tých hádkach. Bývať tu s tými troma bude zábava, ak sa ešte pridá Eleanor bude to skvelé.
„Aj tak už nechoď do mojej izby. Fajn ?“ To nebola otázka, to bol rozkaz. Nadradene sa na mňa z výšky pozrel. Asi sa mu nepáčilo, že sa naňho usmievam akoby som mala jeho varovanie v paži.
„Dobre, ale potom nechoď ani ty do mojej,“ Odpovedala som kým som sledovala jeho chrbát ako sa odo mňa vzďaľuje.
„To si môžeš byť istá,“ Otočil sa a ironicky sa zaškeril. Zachechtala som sa keď vošiel do izby a zavrel dvere. Ešte tu nie som ani celých dvadsaťštyri hodín a už mám prvú hádku za sebou.
„Neboj sa, večer už bude normálni. Teda dúfam...“ zamyslel sa Louis.
„Žena mu narušila teritórium, niet divu že je podráždený. K tomu, Marisa je jeho priateľka, veď ju spoznáš. Urobíš si o nej vlastnú mienku,“ S ležérny úsmevom Eleanor mykla plecom a z chladničky vytiahla vajíčka. Akú som len mala chuť ich vziať a ohádzať nimi Harryho dvere. Ale nie..som kľudná a dobrá, on je neústupčivý idiot !
„Miláčik, príliš komplikované. Je tu ešte iba jeden deň,“ Pokrútil hlavou. Zamyslela som sa, prečo je na mňa taký. Veď ma ani nepozná. Nevie či som bojový alebo mierumilovný typ človeka. Isté však je, že jedného nepriateľa mám na zozname už zapísaného.
„Prepáč, ešte stále si to neuvedomujem. O taký týždeň sa aklimatizuješ,“ Znovu použila jedno z jej odborných slov a mne ostali iba vygúlené oči kým rozbíjala vajíčka na panvicu.
„Vždy je taký keď vám príde návšteva ?“ opýtala som sa. Poskladala si nohy do tureckého sedu a od El si vzala šálku čaju. V obývačke bola nádherná presklená stena, cez ktorú som videla centrum Londýna. Ani som si ju včera nevšimla, večer to musí byť magický pohľad.
„Dámska či pánska ?“ Louis nadvihol obočie.
„Ak ide o dámsku návštevu to som hádam mohla vidieť už naživo, či nie ?“
„Myslím dámske návštevy iného typu. Má ich veľa, preto je niekedy tak protivný. Niekedy to výde, niekedy nie.“ Skrútil pery a prevrátil očami. Takže odtiaľ vietor fúka. Hm, takže máme v byte Casanovu. Alebo má Casanova v byte mňa ?
„Aha.“ Nasucho som odpovedala a odpila si z čaju.
„Láska, čo keby ste zašli do mesta a ja by som tu to s Harrym dal do poriadku ?“ otočil sa smerom k Eleanor, ktorá hádzala riad zo včera do umývačky. Ani som sa jej nestihla poďakovať za čaj.
„Ak to Beth nevadí, môžeme ísť hneď. Už je po desiatej, obchody budú otvorené.“
„Tak sa idem prezliecť. Môžem ísť rovno do toho skladiska, ktoré si mi včera spomínal ?“
„Ak ti nebude vadiť že je tam bodrel ako na smetisku tak prosím.“ Odpovedal. Kašľala som na to, či tam bude miesto alebo nie. Chcela som len pár minút na prezlečenie, aj tak odtiaľ hneď vypadnem. Veru, bolo to tam ako na smetisku. Jedna veľká posteľ, stavaná skriňa na celú stenu a ďalší potrebný aj nepotrebný nábytok. Asi to vážne používali ako skládku namiesto hosťovskej izby. Šikovne som sa prezliekla z pyžama do riflí s blúzkou a svetrom. Do kufra som nazad vopchala pyžamo a znovu ho zavrela. Vzala si kabelku a vybehla z izby.
„Môžeme ísť. Šoférujem ja, takže ak máš problémy so žalúdkom, zober si radšej tabletku pod jazyk.“ Vyhlásila nabudená a pobozkala Louisa na rozlúčku.
„Majte sa.“ Zamával nám.

->Harry<-
Znovu a to isté dokola. Akoby každý nevedel, že Styles je sukničkár. A ona to nevedela ? Jasné, ja som iba obyčajný chlap, ktorý behá za každou sukňou zato keď idem s nejakou na večeru, už si ju idem brať a keď som s ňou viac než týždeň, už je tehotná. A ako naschvál sa tá Beth sem musela dotrepať teraz. Marissa bude mať znovu veľa rečí, pomenej skutkov a veľký účet za SMS-ky.
Po tom čo som si vypočul menšie oboznámenie so mnou od Louisa, pokrútil som nosom. Sedel som na zemi a opieral sa o dvere. Myslel som, že si bude zo mňa uťahovať potom, ako som sa choval. Ale nič. Proste som mal zlú náladu a jej pripomienky ma vytočili ešte viac. Na druhej strane to však neľutujem. Louis ma naštval, že ju poslal do mojej izby. Nemohla za to ale aj tak mi nie je pochuti, je príliš sebavedomá a na všetko ma odpoveď. A to že je pekná, tiež príliš nepridáva na mojom vzťahu k nej. Budem sa od nej musieť držať čo naďalej. Znamená to viac pobytu u Marissi ? Radšej nie, to budem skôr spať u Zayna, behať s ním po baroch alebo u Nialla a taktiež s ním vymetať podniky. Nutne som potreboval kávu. Robil som však urazeného a nesmel sa von ukázať skôr než by ona odišla. Mrzelo ma, že som kričal na El. Bude naštvaná a už ma nezoznámi so žiadnou jej kamarátkou. To ešte premyslím !
„Majte sa.“ Začul som Louisa a pomaly sa pozrel cez kľúčovú dierku von. Videl som však tmu. Nechápem, kľúč v nej z vnútra ani z vonku nebol. Vstal som a otvoril ich.
„Myslím, že sa o niečom pozhovárame Styles !“ zdesene som sledoval Louisa ako sa objavil pred mojimi dverami v čiernych pyžamových nohaviciach, tričku a pohárom kávy v rukách.
„O tom pochybujem.“ So smiechom som pokrútil hlavou a snažil sa výsť z izby.
„Tak to aj ja o tom, že ty pochybuješ.“ Vytiahol ma z izby a posadil do obývačky na gauč. 


Uf, je to tu. Zbúchala som to za dobré dve hodiny, pokrok. Píše sa mi to ľahko a dobre, uvidíme ako to pôjde ďalej. Tešte sa, nebude všetko tak ako pred tým, neskôr pochopíte.
Čo sa týka komentárov, požadujem ich aspoň 8. Hádam to nebude tak ťažké ak sa pozriem na tú návštevnosť. So..c´mon guys :) 
Pripomínam, že ak som tu zakomponovala Harryho pohľad neznamená to, že to bude s ním :D
A ešte KUK na blog Sunny :)

Ľúúúúbim xxx



25 komentárov:

  1. úžasná časť :D teším sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja už vidím tú lásku medzi nimi.. :D iskrí to.. :D dobre, teraz sa nenávidia, ale za pár dní, týždňov.. čo ja viem kedy.. sa budú milovať :DD v oboch zmysloch :D :D ...dúfam -_- ... no nechám sa prekvapiť.. inač Louis.. aký je milý a rieši všetko s chladnou hlavou, to mi na neho kus nesedí.. :D ale nie, v pohode ;)) noo to bude ešte veľmi zaujímavé... strašne sa mi to páči, šup ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nooo..ešte sa uvidí :D Ale páčia sa mi tvoje "obe zmysli" :D (aj mne sa páčia) :DDD Nemôžem z teba, ale Louisovi to dlho nevydrží. O chvíľu bude ešte horší než oni dvaja dokopy, neboj :) A Ďakujem :) xx

      Odstrániť
  3. juuuuj :) to je také dokonalé :)) božee :) ja to už teraz zbožňujem :) juuuj :) to je také .. jjáááj :) ja sa tak teším na ďalšiu časť:) a veeeľmi, veľmi , veľmi, veľmi, veľmi :) sa mi to páči :)) a toto sa ešte zamotááá :)) veeeľmi by ma zaujímalo s kým to bude.. :)) asi nepovieš čo ?? :)) ale ja si počkááám :) taaakže sa neskutočne teším na ďalšiu supernu časť:) a toť vše :DD :)) Smajlík :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kujeeeeeeem a nepoviem s kým to bude ;) Moje malé tajomstvo :D Teším sa že sa páči ;) xxxx

      Odstrániť
    2. škoda no ... :/ :D ale to nevadí :) som rada:)

      Odstrániť
  4. Je to super!!!:)...tesim se na dalsi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :O Dnes som natrafila na tvoj blog a toto je úplne super! :D
    Ja len dúfam že to BUDE s Haroldom :3
    Totálne skvelé :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Teším sa a ako si toto tu všetko objavila ? Zaujíma ma :) Ale teším sa, že si tu ;) Dúfam, že sa ti to tu bude páčiť :) xxx

      Odstrániť
    2. No :D Ja som sem chodila už skôr ale potom sa mi tento blog nejako "stratil" a teraz som len tak všelijako preklikávala a našla som ho :3 Som strašne rada, pretože tento blog je naozaj super a hlavne tie poviedky :3 :))

      Odstrániť
  6. Noo.. začína sa to dobre! Bolo mi ľúto že si prestala s "All for you" , ale vlastne to chápem. :) Happy-endy už ma tiež prestávajú baviť. A ako som už napísala toto sa začína zaujímavo. Takže pokračuj. čítať to určite budem. Som zvedavá čo bude ďalej! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa teším, že ma chápeš. Dúfam, že ťa s touto poviedkou nesklamem :) x

      Odstrániť
  7. uzasneeeee :D joj ja chcem aby to bolo s harrym :D este by tam mohol byt niall a aj to by bolo super :D ..skoda ze si prestala s predchadzajucou poviedkou :/ ale tu sa strasne tesim ked si sa zmienila, ze to bude o niecom inom a nie tie iste omacky :) super, velmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidíííš moja pekná uvidíš :* Tak, aspoň sa budem snažiť o to, aby to nebolo rovnaké :) xx

      Odstrániť
  8. fajnove to je :D len pekne pokracuj a poprosim co najskor dalsiu cast :D dzana

    OdpovedaťOdstrániť
  9. (teraz si predstav, že to hovorí nejaká preafektovaná ženská z filmu :D) OH MY GOD!!!!! darling táto časť (celkovo ten príbeh)je úplne užasný :) zamilovala som si ho hneď po prečítaní prvej vety :)a je mi jedno kto bude hlavná postava s Beth, lebo určite to budem žrať ako všetko čo napíšeš :) :* ale ako táto "hádka" s Harrym bola fakt dobrá :D nasmiala som sa :) takžeeeee :D tešíím sa strašne moc kedy uvidím ďalší tvoj výtvor a prečítam si ho :)
    PS: dúfam, že si neskončila moc pooblievaná alebo mám skôr povedať poguľovaná?? :D :D :D lebo ja mám pocit akoby boli Vianoce a nie Veľká noc :) ako moj otec ma "šlahal" varechou, lebo "on si nemá ako vyrobiť korbáč", mi povedal :) :D a keď ma chcel ošpliechať vodou pustil kohútik a skúsil si nabrať trochu do dlaní a vyliať to na mňa :D ale skôr to skončilo na stene a jeho notebooku :D ale aspoň som si spravila tématické veľkonočné nechtíky, nech mi ju aspoň niečo pripomína :) :D
    PS2: okej darling to je asi vše čo som mala na srdiečku pre teba :) dúfam, že sis i užila prázdninky alebo ešte užiješ a ako som už písala tešííím sa na novú časť príbehu :) :*
    PS3: prepáč ešte som zabudla :D v stredu idem darovať krv takže si ešte o deň pretiahnem prázdninky :D ale som aj na druhej strane rada, že urobím dobrú vec a snáď niekomu pomôžem :) inak prepáč, že ti píšem také somariny a strašne dlhé komenty čo sa možno zväčša netýkajú tvojej časti,a le tak neviem mám takú menšiu potrebu ti to napísať a tak :)
    SOOO SEE YOU SOON :) :D :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pána beka ja milujem tvoje MEGA správy :D juj, keby som mohla darovať krv idem aj ja lenže ja beriem lieky na alergiu so..I can=t :( vyoblievaná som bola jak had ! :D nerozpiplávam to radšej :D A vypisuj koľko len chceš, rada čítam vaše udalosti zo života moja :* xxxxxx

      Odstrániť
  10. aaaaaaa dievča ťa časť je parádna, e to úplne supper hrozne moc sa mi táto story páči,a si zlatá hrozne moc aj dakujem za môj blog ;) píš a píš je to super a ak sa tí bude chcieť tak bež čeknuť ku mne :D každopádne je to super a dakujem ďakujem ďakujem ďakujem ďakujem :))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja viem že si mi písala už dávno, a strašne sa ospravedlňujem, pozerám si e-maily asi raz za mesiac, takže na tvoj blog som prišla až teraz :) ale rozhodne ľutujem že som to neurobila už skôr, dievča zlaté, zamilovala som sa♥ do tvojho písania, do tých tvojich dvoch jednodieloviek, do vzhľadu blogu♥ je to paráda:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oh My Gosh ! Tak to sa véééééééľmi teším, že sa ti páči môj štýl písania a to všetko. Dúfam, že budeš čítať a pochvalu od teba si veľmi cením. Ďakujem pekne ;) xxx ♥

      Odstrániť