pondelok 29. apríla 2013

Just Carry On 7.



Pre silný dopyt som to sem hodila skôr :D (AJČ :D)
Táááááááááááákže, dospela som k rozhodnutiu !
Nie, nie je to nič hrozné. Len už viem, čo s týmto blogom. Neprezrádzam, uvidíte sami približne od mája :)
Ďakujem veľmi pekne za vaše priania a všetko ostatné. Pomohli ste mi. Véééľka vďaka.
Nová časť pre Vás :) xx

Tumblr_m4ym47fzux1rqfn0so1_500_large

„To je to dievča !“ začula som odniekiaľ zakričať vysoký hlas. Po celom tele mi nabehli zimomriavky, pretože nejaké dievčatá sa k nám blížili svetelnou rýchlosťou s plagátmi. Danielle zúfalo búchala na dvere. Vyľakane som zvýskla, keď ma nejaká pevná ruka stiahla dnu a zavrela za mnou ťažké kovové dvere.
„Čo tak búchať s Danielle na dvere ako o život ?“ navrhol Niall s úsmevom a odmotal svoju ruku od môjho pásu.
„Ja..no...“ koktala som sa prstami gestikulovala snažiac sa premietnuť si znova blízku minulosť spred niekoľkých sekúnd.
„Super okuliare, kde si ich kúpila ?“ nadšene zvolal a prehliadal si ich.
„V optike, Niall. V optike.“ Zaškerila som sa.
„Nosíš okuliare ?“ s prekvapením v hlase zhodnotil. Prikývla som kým si ma zaujato prehliadal.
 „Páni, sú pravé.“ Ohodnotil po tom, čo mi po nich ukazovákom poklopkal a vytešene zaplesal svojim hlasom.
„Na to si zvykneš, Beth. Niall, kde sú ostatní ?“ Danielle mi bezproblémovo objasnila moju budúcnosť a s rukou, ktorou objímala moje plecia sme spoločne prešli do nejakej miestnosti, kde boli chalani poukladaný ako cínoví vojačikovia na sedačke. Samozrejme okrem Harryho. Jeho asi nalíči Marissa a to tak, že z neho maskérka bude lopatou zoškrabovať to svinstvo, akoby sa postavil k domu, ktorý sa bude o niekoľko minút búrať.
„Ty si Beth ?“ strhlo ma, keď sa niekto dotkol môjho pleca. Zvyčajne sa začnem rozháňat s rukami všade okolo seba. Našťastie som to tento krát potlačila, pretože by som to asi potom bola, ktorá by to schytala.
„Hm...A vy, alebo ty ?“ ocitla som sa v miernom pomykove. Dievča, alebo lepšie povedané žena s bielymi vlasmi a milým úsmevom sa ku mne prihovorila držiac v náručí malé dievčatko s fontánkou a cumlíkom v ústach.
„Ja som Lou, maskérka. Louis mi už o tebe veľa hovoril.“
„Ahá.“ Prikývla som. Louisa hlava sa jemne naklonila a vycerila zuby zatiaľ čo vlasy mal zopnuté sponou a cez hruď mu prechádzala farebná plachtu.
„A kto je tento drobec ?“ prihovorila som sa dievčatku, jemne unavenému a zívajúcemu.
„Moja dcéra, Lux. Podáš Beth ruku ?“ Lux sa jemne pomrvila a zodrala sa z maminých rúk na zem. Rozutekala sa, na prahu sa potkla no akoby sa nič nestalo sa zodvihla a bežala ďalej.
„Tak asi nie.“ Skonštatovala som. To všetko predstavovanie sa každému bolo už otravné. Nie žeby som nechcela spoznať nových ľudí, len to bolo na môj vkus rýchlo a naraz. Zaujato som skúmala všetky tie prípravky na stolíku, ktoré Lou používala. Danielle som v miestnosti nevidela, k tomu ani Liama. Iba Zayn sedel na gauči, so spadnutou hlavou na bok a spal.
„Ak sa tu nudíš, choď sa prejsť po aréne. Nikomu to nebude vadiť.“ Usmial sa Niall a mávol rukou.
„Mohla by si dať pozor na Lux ? Videla som Josha ako ju mal na rukách, takže bude niekde pri ňom.“ Pripomenula Lou.
„Jasné, prečo nie ?“ bez vysvetlenia, kto je Josh som vyšla z miestnosti. Pri dverách som vyfasovala visačku s prečiarknutým krížikom a mojim menom. Oni na mňa už boli pripravení ? Prešla som po nejakej nekonečnej chodbe, zabočila rôznymi uličkami a dostala sa nevedno kam. Nejaký muž so zavalitou postavou ma pozdravil a oslovil menom. Vraj sa volá Paul, šéf ochranky. Je nanajvýš divný pocit ak ma každý pozná, no ja nikoho. Neďaleko odo mňa som počula rozkošný detský smiech. Vykukla som spoza rohu a uvidela Luxinu kapucňu keď vbehla do nejakej miestnosti. To vážne niekto nechá tak malé dieťa bez dozoru behať po aréne ? Alebo je už na to tak zvyknutá, že sa vie aj sama orientovať ?
„Lux ?“ nesmelo som ju oslovila. Nebolo kedy a už predo mnou utekala preč. Rozutekala som sa za ňou do uličky za rohom no namiesto dupotu jej nôh som začula hysterický ženský výkrik.
„Čo to je ?“ Marissa sa opierala o stenu, vystrašeným pohľadom zazerala a ukazovala prstom s nalakovaným nechtom na Lux, ktorá stála pri jej nohách a ťahala ju za kabelku. Podišla som k nej a vzala ju na ruky. Našťastie neprotestovala ale začala sa hrať s mojim vrkočom.
„Nikdy v živote si nevidela dieťa ?“ posmešne som sa opýtala s náznakom irónie v hlase. Veľmi sa jej to nepáčilo. Zareagovala na to skrúteným obočím ako vlna na pláži a prehodila váhu z jednej nohy na druhú.
„Jasné, že áno. Prosím ťa, na tvojom mieste by som sa vykašľala na opateru nejakého dieťaťa a radšej si našla niečo iné na zábavu. Možno nákupy ?“ s nadvihnutým nosom si ma premerala od hlavy po päty. Následne odcválala a zadkom vykrúcala tak ako keď ja točím kohútikom v kúpeľni. Zhlboka som sa nadýchla aby som strávila tento kus nepriamej urážky a vykročila s malým dievčatkom na rukách k ostatným.
„Nejaká naštvaná.“ Podpichol do mňa Harry, keď vyšiel z maskérne. Nastavil ruky a Lux sa k nemu hneď driapala. Aspoň, že ona sa vie normálne správať.
„Radšej sa k tomu nevyjadrujem, pretože by si ma asi umlátil do zeme s všetkými urážkami, ktoré by ti zišli na um.“ Odsekla som načínajúci sa rozhovor s mojim úhlavným nepriateľom číslo jedna a uvidela Dan predo mnou spolu s Liamom ruka v ruke. Dúfala som, že sú do seba tak zahľadení, že si ma ani nevšimnú.
 „Jé, Beth sa spoznala s Marissou. Skritizovala ti tvoj prístup k nej alebo rovno celú osobnosť ?“ s úškrnom sa opýtal Liam, keď ma uvidel so zovretými päsťami udržiavala hnev v sebe.
„Ja nechápem, ako mi mohla pripadať milá.“ Šomrala som. „A nechcem sa o tom rozprávať.“ Odsekla som s dlaňou pred jeho tvárou a pochodovala dopredu. Rozrazila som nohou dvere do maskérne, kde ma cúvlo, keď som uvidela Marissu pri zrkadle s našpúlenými perami. Prevrátila som očami, vzala si tašku a nechala ju naďalej sa unášať vo svojej kráse.
„Beth, opačným smerom.“ zahlásil Louis keď ma potiahol za ruku a viedol za sebou.
„Jasné !“ prikývla som, zvrtla sa na päte a odkráčala k rohu, kde ma už čakal Danielle s Lou. Spoločne sme prešli až do sekcie pre tých divných ľudí ako som napríklad aj ja. Zdalo sa mi až neskutočné, ako tie faninky dokázala jačať a pišťať z celých síl. Danielle si pospevovala, držala ma za ruku a nakoniec sme spolu aj mávali. Jej energia sa nedá udržať na uzde, musela som sa jej podvoliť. Marissa sa pri nás pre istotu ani neobjavila. Večer celkovo prebehol rýchlo. Ani som sa nenazdala, už som sa viezla v dodávke spolu s ostatnými. Posadila som sa čo najviac dozadu, aby ma nikto nerušil pri písaní odpovede Mattovi. Skomponovala som správu v tom zmysle, že nemám problémy s nedeľnou prechádzkou.
„Deje sa niečo ?“ starostlivo sa ku mne predrala Danielle a posadila sa na vedľajšie sedadlo. S úsmevom na perách som pokrútila hlavou.
„Tá baba ti niečo urobila, že ? No počkaj, už mám v hlave plán.“ Rukami načrtla svoju víziu vo vzduchu. Zasmiala som sa na celé auto pri jej ničiteľskom výraze.
„Nie, nie s ňou je to fajn. Nič mi nespravila.“ Ukľudnila som jej pocity nabudeného Ramba.
„Dobre, ale ak ti niečo urobí, všetko mi povedz. Platí ?“ nastavila malíček a tým potvrdila, že to myslí smrteľne vážne.
„Tak fajn.“ Spečatili sme náš medzinárodný záväzok voči obojstrannej pravdovravnosti a so smiechom ma znovu na moju prosbu nechala samú. Hlavu som si oprela o okno a rozmýšľala, čo sa z toho milého chlapca, ktorý sa tak snaží urobiť dojem, nakoniec vykľuje.

Nasledujúci deň
     „Nie, nemôžeš opustiť toto vozidlo !“ zvýskla som na Zayna, ktorý sa chystal otvoriť dvere na aute. Stŕpol, keď som zjačala ako hysterická ženská na výpredaji keď vidí, že niekto berie z výkladu posledný pár jej obľúbených topánok. Jedine ja môžem zapadnúť v zápche s Harrym a Zaynom cestou z nákupu. Akoby sa nedalo vydržať bez roztoku do očí. A tie už menej otravné okuliare ešte stále spokojne spočívali na mojom nose. Už mi nepripadajú tak hrozné, dokonca sa mi začínajú páčiť.
„Môže.“ Prehovoril Harry. Keby aspoň raz vystihol tú situáciu, kedy má držať ten podrezaný jazyk za zubami.
„Pozri, môj byt je odtiaľto len jednu ulicu. Nebudem tu sedieť ešte tri hodiny, kým sa odtiaľto pohnete.“ Z jeho tónu hlasu som cítila posmech. Je nepekné takto sa zabávať na cudzom šťastí v nešťastí.
„Chceš ma tu nechať s ním ?“ prstom, aj keď sa to nemá, som ukázala na spolujazdca sediaceho vedľa mňa.
„Vieš čo by dali ženy za to, aby tu so mnou mohli sedieť v zápche ?“
„O tom sa pozhovárame neskôr. Zayn, nemôžeš ma tu len tak opustiť.“ Nahodila som znepokojený tón v hlase aby sa mi ho podarilo presvedčiť. Darmo, aj tak si ten tvrdohlavec stál za svojim.
„Nič ti neurobí, tak nanajvýš od teba vyšťaví čísla tvojich kamarátok, nechá hrať jedno cédečko kým ti nevypadajú vlasy od zúfalstva a nič viac.“ Mykol plecom a obliekol si mikinu.
„Tvoje argumenty sú tak povzbudivé a plné šarmu. Ďakujem ti Zayn, si fakt kamoš.“ Harry si odopol pás aby sa mohol nahnúť k zadným sedadlám.
„Robím to pre len a len teba. Opúšťam vás, drž sa Beth.“ Tľapol mi po pleci a rozstrapatil vlasy.
„Zayn...Zayn !“ zakričala som na neho cez okno vystrčená von možno aj do pol pása.
„Aké cédečko si zapneme ?“ s arogantným úsmevom sa prehrabával obalom a na jediné čo som sa zmohlo bolo to, že som si vyzula topánky a prekrížila nohy do tureckého sedu.
„Nemám ani len tušenia, čo počúvaš.“ Odpoveď bola stručná. Pred pár dňami, keď som prišla domov, som počula ako si niečo spieval spolu s hudbou pustenou tak hlasno, že som sa čudovala, že okna ostali stále na svojom mieste.
„Niečo rýchlejšie ?“ zašomral len tak pre seba.
„Chceš aby ti čas so mnou zbehol rýchlejšie ?“
„Ty ma tak poznáš. Normálne mi čítaš myšlienky.“ Dojato, s imaginárnou slzou na krajíčku prehovoril a rukou na mieste, kde sa nachádza srdce prehovoril.
„Páni, nechceš náhodou, aby som si kúpila guľu a veštila ?“
„Ak ti to vynesie na vlastný byt, kúpim ti aj desať. Plus tie handry k tomu.“ Ironicky sa zaškľabil načo som mu len vyplazila jazyk. Do prehrávača vopchal cédečko a prepínal pesničky jedna radosť.
„Magor.“ Zvolala som s miernym smiechom keď som počula ako nadáva na prehrávač. Pomrvila som sa na sedadle a snažila si nájsť správnu polohu aby som sa cítila pohodlnejšie než doteraz. Autá okolo nás nedočkavo vytrubovali, vodiči vykukovali z otvorených okien snažiac sa zistiť, čo sa vpredu stalo.
„Všimla si si to ?“ miernym hlasom a s podozrievavým výrazom v tvári sa opýtal.
„A čo by som si mala všimnúť ?“
„Že sme spolu asi pätnásť minút a nezabili sme sa. Je to divné.“
„Nie je to divné, ja tomu hovorím sebakontrola.“ Poznamenala som.
„Vždy všetko musíš skaziť.“ Ohrnul nosom.
„Samozrejme, všetko je moja chyba. Ty si absolútne perfektný !“
 „Je tak príjemné počuť urážky, hlavne od teba. Nechceš to pozmeniť na nejakú lichôtku ?“ vyceril zuby.
„A prečo ja ? Opýtaj sa Marissi. Zamávaš jej pred nosom kreditkou a hneď bude sypať z rukáva všetky komplimenty a klady aké jej prídu na rozum.“ So smiechom, ktorý sa chcel predrať na povrch ale bez úspechu som mu ukazovákom ťukla do čela a zaplesala pri pohľade, že sa kolóna o pár metrov posunula vpred.
„Tým naznačuješ čo ?“ rukami zvieral volant a pravidelne povoľoval a sťahoval sánku. Vyzeral nejakým spôsobom hrozivo, no na druhej strane mi to už divné nepripadalo. Zvykla som si.
„Absolútne nič.“ Nadvihla som rezignovane ruky. Akoby som nič nepovedal ! Predsa mu nepoviem do očí, že je jeho priateľka potencionálna zlatokopka a že ho využíva len pre peniaze a aj pre svoj pôžitok. Síce, na druhej strane, by to nebolo až tak od veci. Ale ešte sa neznížim na úroveň takých žien, ktoré vytrúbia všetko, čo majú na jazyku. Lenže aj ja by som si mala začať opakovať tie časy, keď som sa učila zavrieť si ústa v správnej a najvhodnejšej chvíli.
„No, len to povedz. Začala si tak to dokonči.“
„Nebudem nič dokončovať. Nemyslela som tým nič konkrétne tak sklapni a šliapni na plyn. Máš zelenú.“ Rukou som sa rozohnala a ukázala na semafor pred nami. Vo svojich hlúpych otázkach pokračoval aj naďalej no úspešne som ho odbíjala svojimi argumentmi.
„Fajn, ja to z teba dostanem.“ Nadvihol obočie a sústredene zatočil volantom doprava. Skrývala som smiech nad jeho vážnym výrazom v tvári. Sem tam sa na mňa pozrel, no ihneď vrátil hlavu do predchádzajúcej pozície a pokračoval v šoférovaní.
„Zastav mi tu, prosím ťa. Nejdem s tebou domov.“
„A kam ideš ?“ zbystrel.
„Nie si denník, ktorému sa spovedám môj milý.“ Usmial som sa a odopla pás.
„Moja milá, ja na teba musím dávať pozor, ak na blízku nie je Louis. Tak, hovor.“ Vyzval ma po tom, ako zastavil pri okraji cesty a zamkol dvere, aby som nemohla výjsť skôr, než mi to dovolí.
„Idem sa prejsť s kamarátom. Stačí ?“
„Fajn choď, do jedenástej si doma.“ Zakričal za mnou a skoro som spadla z obrubníka, keď sa mi do dostalo do uší.
„Večierku určuj svojej priateľke, nie mne.“ Zavrela som za sebou dvere a s úsmevom mu odpovedala na jeho nemiestnu pripomienku.
„Drzaňa,“ pokrútil hlavou a mierne natiahol pery do úsmevu.
Rýchlo naštartoval, pridával plyn a frčal preč. Pregúľala som očami a vykročila k parku. Slnko sa pomaly chystalo zapadnúť, vtedy je najkrajšie. Plno výskajúcich detí s rodičmi, poprípade ľudia venčiaci svojich štvornohých miláčikov a samozrejme páriky šíriace svoje neskutočné naradostnené pocity všade naokolo. Hovorím si, to sú všetci zamilovaní ľudia tak otravní ? V hlave sa mi zrodila myšlienka, zrejme neprislúchajúca mojej vekovej kategórií. Hojdačky boli prázdne, neobsadzovali ich žiadna banda jačiacich detí. Tak prečo nevyužiť príležitosť ? Vyzula som sa a kabelku zhodila vedľa tenisiek do piesku. Vyhrnula som si rifle a posadila sa na kus plastu, ktorý držali dve železné reťaze. Jemne som sa začala hompáľať a rozhliadala sa okolo, či neuvidím osobu, na ktorú tu čakám. Meškal už asi desať minút. Stále som tŕpla, kedy po mne príde nejaká mamička dieťaťa kričať, či mi pripadá normálne sedieť na detských hojdačkách. Bosými nohami som prelievala teplý piesok pomedzi prsty a jemne sa odrážala od zeme, keď do mi niekto priložil dlane na chrbát a viac ma rozhojdal.
„Môžem aj silnejšie ?“ Mattov hlas som počula za svojim chrbtom. Jemne som sa pousmiala, tak aby to nevidel.
„Takto je to fajn.“ Odpovedala som a s rukou priloženou na čele som si zakrývala oči pred slnkom, aby som aspoň niečo videla. Tradične biele tričko s čiernymi, dlhými rukávmi, riflami a tramkami. Vlasy mal znovu vyčesané dohora a ale nie až tak, ako Zayn. Boli pekné a jemne rozstrapatené.
„Prepáč mi, že som meškal. Opravoval som s kamarátom auto a nejako mi čas zbehol rýchlejšie.“ Previnilým hlasom vysvetľoval, pričom mi to bolo absolútne jasné pri tých čiernych šmuhách na krku.
 „Nevadí ale chcela som sa ťa opýtať, či ti nebude vadiť, ak ostaneme tu.“ Nevinným hlasom som sa pokúsila ho nenaštvať.
„Ale toto nevyzerá ako prechádzka. Si si toho vedomá, že ?“ posadil sa hojdačku vedľa mňa a obmotal prsty okolo reťazí.
„Áno som a priznávam si aj to, že som lenivá.“
„Úprimná,“ uznal a pokračoval, „To si vždy tak akčná ? Myslím to pohojdávanie, keď som ťa v bare pozoroval ani si veľmi netancovala.“
„Mám to brať tak, že ma sleduješ ?“
„Nie, len ma baví pozorovať ťa. Si rozkošná.“ Pokrčil plecami a mne sa do líc začala liať červeň.
„Aha.“ Usmiala som sa.
„Komplimenty neberieš príliš nadšene.“
„Nikto mi ich neskladal, preto na nich nie som zvyknutá.“
„Po čase si zvykneš, ver mi.“ Svoju ruku odtiahol z hojdačky a položil ju na moju ruku, ktorom som sa pridržiavala na čiernej plastovej sedačke. Prešla mnou elektrina, taká akú som už dlho nepocítila. Iba raz, ale tú si rázne nepripúšťam.
„Takže ty opravuješ autá ?“
„Rýchlo meníš témy. Je ti nepríjemné hovoriť o tom, že sa niekomu páčiš ?“
„Neodpovedal si mi, a to nemám rada.“ Objasňovať mu moje stránky nie je moja najobľúbenejšia šálka kávy ale ináč sa s ním nedá, ak si nechce dať povedať.
„Opravujem, ale iba ako koníček. A čo ty ?“ Naklonil hlavu na stranu a na pravú stranu tváre mu pekne žiarilo slnko.
„Ja autá neopravujem. Nemám ani vodičák.“
„Nemyslím autá, ale nejaké koníčky.“ Zasmial sa z chuti a ja som zostala mierne zahanbená. Počúvaj lepšie čo hovorí !
„Tak rôzne. Robím koláže z časopisov a rada demolujem detské ihriská tím, že ešte s nejakým človekom posedávam na hojdačkách, ktoré sa o chvíľu dolámu.“
„Môžem ti niečo povedať ?“ naklonil sa ku mne a prstom naznačil aby som sa k nemu naklonila tiež.
„Páčiš sa mi a nechcem, aby si si myslela, že ťa nechám len tak odísť.“ Šepol s neodolateľným úsmevom na tvári sledujúc moje pery.
„A môžem ti teraz niečo povedať ja ?“ priblížila som sa k nemu ešte viac tak, že medzi nami bola vzdialenosť len niekoľko centimetrov.
„Počúvam.“
„Utekaj.“  Zaškerila som sa.
„Čože ?“ so smiechom položil otázku, ktorá bola úplne zrejmá.
„Ste vy normálni ? Koľko máte rokov, dvadsať ? Dospelí ľudia a sedieť na hojdačkách ? Choďte odtiaľ preč !“ zvolala babička s troma deťmi okolo seba.
„Prosím ťa, poď už.“ Rýchlo som si cez plece zavesila kabelku a brala do rúk tenisky. Matt ma ešte stále so smiechom na perách chytil za zápästie a ťahal preč. Zrejme si nevšimol, že som si nestihla obuť tenisky a že som s ním cez park bežala bosá a špinavá od trávi, až kým sme nezastali na chodníku a jemu nezačal zvoniť telefón, až ho pekne strhlo z nedávneho adrenalínového zážitku.



kuk na blog :)


18 komentárov:

  1. dokonalooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosť :) ja z toho nemožem :) to je také áááá :3 užasné :) šupito dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ou maj gat! :D
    Toto je dokonalosť sama o sebe! :3
    Niall na začiatku.. aký zlatučký,júúj :3 :D
    Tá Marissa.. och, to dievča už aj mne normálne ide na nervy.. hodiť ju pod koľajnice.. presne taký typ dievčat, ako je ona z duše nenávidím! wrr -_-
    To trčanie v aute kvôli zápche.. taká milá scéna... :D aj stým Zaynom, a potom s Harrym.. :D
    "nechá hrať jedno cedečko"
    "tak aké cedečko si pustime?" :D :D :D to si úplne dala! :D A tie ich podpichovačky.. :D ale usmievajú sa pri tom, takže to robia z lásky.. aáno, určite, medzi nimi to iskrí :DD
    a ten Matt..ja som sa do neho asi fakt zamilovala, bože :33 Úplne úžasný je, a určite aj sexy, hoc vymyslený :D Nie, ale fakt.. proste Wooow :33 takého chlapa mať :D
    Časť je... hrozne... dobrá! :D Úplne úžasná, tak ako každá jedna! rýchlo ďalšiu :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. AJ tebe sa stáva že sa platonicky zaľúbiš do nejakej vymyslenej postavy ? :D Fajn, aspoň nie som sama :D No, hodiť pod koľajnice by som nechcela iba Marissu, našlo by sa viac takýchto exemplárov. Ale aj tak véééééééľmi pekne ďakujem ;) xx

      Odstrániť
  3. jeeejooo :)och joj, nechcela by som niekedy v živote sretnúť osobu ako je Marrisa :D už teraz mi je nesympatická a nie to keby som niečo také mala stretnúť v reáli :D zase každodenné podpichovanie Harryho a Beth bolo na poriadku :D milujem to úplne, že moc !!! :D ale Zayn mrcha ju tam nechal samotnú, hnusoba škodoradostná :D ale ten MATT !!! och :) som kaput :) aký je zlatý, milý a lichotník :) ja sa normálne červenám, keď to čítam a to ani nie je venované mne tie lichôtky :D :D som divná ja viem :D ale tak je to super no... :D
    tešííím sa moc na ďalšiu časť ako vždy a som zvedavá na tie tvoje nové príspevky od mája :) čo už bude skoro, lrbo prvý máj je v stredu !!! JOOOOO :) :D tešííím sa na niečo iné od teba :) ako sa mi to bude čítať :) povedala som už, že sa moc tešííím :D :D :D
    PS: poslala som ti fotky , tak sa nezľakni :D ale vieš čo je sranda, že ja ti posielam moje fotky a ani neviem ako vlastne vyzeráš ty :D nie je to nefér??? :) nechela by si mi aj ty aspoň 1 poslať nech aspoň viem, že s kým to vlastne kecáám :D nech si nemyslím, že si tu píšem s počítačom :D by si ma potešila :)
    soo byeee darling :) see you soon and love you :) happy 1st May :D => enjoy it!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Komenty od teba si nechávam na koniec :D Úplne že ďakujem pekne ;) Dúfam, že sa potešíte pri tích príspevkoch čo budem pridávať :) xxx

      Odstrániť
  4. Matt sa mi začína páčiť -_- Shit -_- Nebola by aj jeho fotka? :3
    :D
    Marrisa mi lezie na nervy.... krava jedna blbá :D
    Časť je znova totálne rozkošná :33 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujééém :) Fotka by možno aj bola ale som radšej ak si ľudia sformujú postavy podľa seba :) xxx

      Odstrániť
  5. KrutoHustěDémonskyPřísná část :33 :D... Kdbych potkala Marrisu tak by sem ji taku vlepila :D (jinak jsem milá O:) ...asi..:D) ...Zayn jako ji nechal samotnou v autě .. Zrádce :D.. To jejich popichování :33 :) ... A Matt ten je zlatej :33 ... Jsem si říkala co mu řekne a ona:'Utekaj!' ach ...prostě suprový :3 :))... Ps: jsem zvědavá na to co jsi vymyslela s tím blogem ;)) -V-

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takto milá som aj ja :D (prvá spoločná vlastnosť uááá :D) No, od stredy sa tu bude niečo objavovať tak dúfam, že sa vám to bude páčiť ;) xxx

      Odstrániť
  6. incredible, amazing, great!!!!teším sa na dalsiu!
    prepač, že ti to tu davam ale http://somethingmorethanlove.blog.cz/ ak sa niekomu chce može sa prist pozriet na tento blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí :) Ale ak by si niečo chcela alebo tak radšej do e-mailu, dobre ? :) xxx

      Odstrániť
  7. asdfghjkl! jooj, ten Matt, ozaj sa mi páči:3 ale aj tak jednoducho zbožňujem konverzácie medzi Harrym a Beth, píšeš dokonalo:) teším sa na ďalšiu časť:) xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wueheey. To také super!Síce som časť čítala už včera, no bola so kruto vyhnaná od počítača ale aj tak mi to nedalo prisať komentár. :3 Ako vždy je to úplne bohovské. Neviem čo zamýšľaš urobiť s Mattom, na to som velice zvedavá. A keď čítam pasáže v ktorých je Marissa sa na nej na jednej strane smejem a na druhej ju mám chuť prejsť parným valcom, roztrhať na kúsky a tie ešte na menšie kúsky a následne spáliť na česko-poľskej hranici. Ale inak úplná pohodička. A čo tá zmena na blogu? O.o dúfam že príbeh budeš písať ďalej...lebo to by bola škoda keby nie. (:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj drahá, písať sa bude ešte viac než doteraz :) Chcela som tie zmeny uskutočniť hneď na 1.mája lenže som chorá, fest nevidím ani na oči vďaka super alergii ale na všetkom sa pracuje. Aj na časti aj na tom prekvapku takže drž prst nech to víde :D K tvojmu ohodnotenie Marissi: to spálenie na hranici, brala by si ešte niekoľko mŕch takých z ostatných príbehov ? :D Call me maybe ! Ale ináč, veľmi Ďakujem za to že si si dala námahu s komentíkom (thanks darling) a aj s opísaním všetkééého :D xxx

      Odstrániť
  9. paradna cast :D tento pribeh ma naozaj nieco do seba :D tesim sa na dalsiu cast :D dzana

    OdpovedaťOdstrániť