nedeľa 2. septembra 2012

Winter Love ♥-28.časť


Neozvala som sa riadnu dobu,že ? Prepáčte baby ale trvalo mi dosť dlho napísať túto časť aj keď to tak nemusí vyzerať. Bude to možno aj tím,že mi konečne docvaklo,že je zajtra začiatok školy. HELP !!
O to viac ma desí monitor,keďže idem do deviatky. Why me ? Ale každý si tým prejde a s tím ja nič neurobím. Ohúrim moju skvelú angličtinárku svojou angličtinou (:DDD irónia),budem sa tešiť na to,že budem znova počúvať vtipné hlášky svojich spolužiakov a s dvoma spolužiačkami budem spisovať kilometrové ťaháky. (Ale nie,zas tak často ich nepoužívam,fakt !!) Časti budu pribúdať vo väčších časových odstupoch keďže budem mať doučovanie a všetko okolo toho. Možno to budem stíhať ale aj tak vám to chcem oznámiť :)

See ya soon guys :* ♥


Tomorrow school....Čo vy ? Tešíte sa ? Alebo sa pridávate do klubu ?

„Ale no ták,otvorte. Hádam sa nehneváte preto,že sme vám spievali serenádu." s El sme sa zobudili na to,ako nám Harry s Louisom znova vyklopkávajú na dvere. So smiechom som skryla hlavu pod tenkú prikrývku a zistila,že je naša posteľ opravená. V posledný deň nám opravia posteľ,to je systém !!
„Väčšina žien by bola polichotená takýmto gestom. Eleanor ? Láska povedz niečo." vyhlásil Louis a stále zamestnával svoju päsť búchaním na dvere.
„Chcem spať !" rozospato mu odpovedala a zo zeme vzala ďalšie vankúše,ktoré si priložila na hlavu.
„Fájn ! Ako chcete !" zborovo zavrčali a odišli. Surovo sme sa s El zasmiali a pokračovali v nalomenom spánku.
O pár minút sa Harry vrátil a načal to svojou vetou typu „Chcem sa prezliecť. Mám pávo si vziať svoje šaty." Pomalým tempom som sa odpravila k dverám a otvorila mu. Keď ma uvidel,tvár odvrátil na druhú stranu,nedaroval mi jediný pohľad a smeroval k skrini. Na truc som mu darovala grimasu,ktorú nemohol vidieť,keďže mi bol otočený chrbtom.
„Aho Eleanor." suchársky sa pozdravil a vyťahoval tričko s nohavicami z poličiek.
„Dobré ráno Harry,kde je Louis ?"
„Asi vo vašej izbe. Prajem vám pekný zvyšok rána !!" ironicky povedal. Zaplesol za sebou dvere,hral urazeného s zodvihnutím nosom a vyzeral vtipne. Veď jeho to o chvíľu prejde. Prešla som do kúpeľne,Eleanor sa za ten čas zodvihla z postele a zastala pri dverách.
„Idem sa pobaliť a tebe radím urobiť to isté. Keďže sa teraz navzájom hneváme a oni sú naši jediní šoféri asi by sme mali byť pri aute o pol hodinu skôr."
„Súhlasím." pritakala som a začala si čistiť zuby. Doprava,doľava. Doprava,doľava. Po El v izbe zostal iba vánok,započula som buchnutie dverí a následne som sa vybrala vytiahnuť kufre spod postele. Pred dvere mi znova zavítal neznámi návštevník. Ťarbavo som sa zodvihla z kolien na rovné nohy,trochu sa so mnou zatočilo ale po pár sekundách som znova kráčala k dverám.
„Eleanor,ideme na raňajky." vybalil na mňa Louis s prísnym tónom v hlase a prezlečený a upravený akoby vyšiel zo salónu zatiaľ čo ja som bola strapatá v pyžame ale zato pôvabná ako vždy.
„Odišla pred pár minútami." oznámila som s kefkou v ústach a penou všade naokolo mojich úst.
„Aha. Ty neideš na raňajky ?" cúvol o pár krokov keď už bol na odchode.
„Keď sa dám do poriadku,potom možno prídem."
„Ako chceš. Budeme v jedálni." zavrela som dvere a prezliekla sa do šiat so sandálkami. Do kufra som nahádzala všetko oblečenie,načo ich bude skladať keď ich aj tak hodím do práčky. Zliezla som do jedálne,kde som našla všetkých sedieť pri jednom veľkom stole.
„Dobré ráno." popriali mi všetci zborovo samozrejme okrem Harryho. Neskutočne sa na niečom smiali,zatiaľ čo Niall popíjal minerálku a Zayn valcoval tanier s raňajkami. Povedala by som,že by to mali roviť naopak.
„Si v pohode ?" štuchla som do Nialla načo si dal dole okuliare z očí.
„Nikdy viac,už nikdy viac mi nedovoľte piť." znova si ich nasadil. Dala som mu pokoj a otočila sa k Zaynovi.
„Vyzeráš nejako zničene."
„A ty by si nebola zničená,keby ťa Liam vykopol z izby a my sme sa štyria museli tlačiť na jednej posteli ?"
„A prečo ste s Niallom nešli do svojej izby ?"
„Vidíš,to nás nenapadlo." zasmiala som sa a Eleanor zrak upierala na Louisa v snahe,že zacíti jej pohľad no neúspešne. Harry na mňa ani nemrkol,veď načo aj a Danielle s Liamom si spolu hrkútali ako vždy.
„Choďte si všetci po veci,odchádzame." zavelil Louis a už sa všetci postavili na odchod. Vyšla som do izby a čakala,kým sa Harry zbalí aby som si od neho vypýtala knihy.
„Neviem."odvrkol na moju otázku,kde sú moje knihy. Odignorovala som jeho neohrabanú odpoveď s ešte uštipačnejším podtónom a dala sa do hľadania. Prevrátila som celú izbu hore nohami no po knihách ni stopy. Nechala som to tak a s pomocou Nialla som svoj kufor zvliekla dole k autu a s tím istím pomohol aj Liam El. Danielle som vystískala,Liama taktiež a mohli sme sa vzdialiť od hotela.
Cesta prebehla v tichosti. žiadna pokazená klimatizácia,v kufri boli tri kanistre benzínu a ani žiadne pokrikovanie cez strešné okno. Toto by som si aj zopakovala. Pri mojom byte ma vysadili s každým som sa rozlúčila iba pán urážlivý držal bobríka mlčanlivosti. Doma ma vybozkávala na líca Abby s Jayom a hneď aj leteli na letisko. Vraj dovolenka.
„Ideš ku mne do domu,nebudeš tu sama keď Abby nie je doma." skonštatoval otec pred mojimi dvermi,kým som sa spamätávala z takejto prepadovej akcie a už ma ťahal do výťahu. Doma som sa sotva ohriala dve hodiny a už som ho aj zamykala a nastupovala do otcovho auta. Zhodila som sa v jeho dome v izbe,ktorá mala byť moja a bez večere alebo inej stravy som zaspala.

Na druhý deň:
„Hovorím ti to úplne vážne. Dokluš sem a budem šťastná ako blcha." hádala som sa s Ellen,kým som pochodovala po kuchyni bosá,v tielku a riflovích kraťasiach s drdolom na hlave a hľadala vydličku.
„Nemôžem prísť do domu tvojho otca bez jeho povolenia." protestovala. Jedenkrát v živote si stojím za svojím a to dievča sa vtedy začne vykrúcať.
„On o tom vie tak nekecaj,vopchaj kľúč do zapaľovania a GPS-ku zapínať nemusíš. Čakám ťa a zober si aj pyžamo."
„Ale.."
„Žiadne ale,spíš tu a koniec. Čakám ťa." zložila som a nemienila sa s ňou ďalej hádať.
"Nebudeš sama v byte,budeš u mňa." Jasné,nebudem sama hlavné je,že otec zdupkal na dva dni niekam preč a ja som ostala vo velikánskom dome sama ako prst napospas osud.. Toto leto nám ale nádherne pokračuje. Dojedla som tanier ktorý bol plný palaciniek z obeda a dala ho do drezu. Na displeji telefóna som našla už piaty zmeškaný hovor od Harryho. Zrazu sa so mnou chce rozprávať. Vypla som zvonenie a vyliezla z domu k bránke,kde už trúbilo Ellenino auto. Teda,vzala ho bratovi.
„Dievča,raz ma privedieš do hrobu." povzdychla si a objala ma.
„To ja vždy ale nie naschvál." vrátili sme sa do domu,zložila sa v mojej izbe a vtedy sa rozhodla,že sa pôjde okúpať. Neostalo mi nič iné len si sadnúť do obývačky k televízoru a prehrabovať sa kopou cédečiek,ktoré som sem zvláčala celú dobu,odkedy chodím k otcovi.
„Nie,myslím že nie." do obývačky vošla Ellen s mobil pri uchu a uterákom na hlave.
„Čo chceš pozerať ?" neprítomne som sa opýtala,kým som sa hrabala medzi obalmi.
„Počkaj Harry,opýtam sa." zbystrila som pozornosť a začala potichu kričať.
„Nie,nie som tu. Neopováž sa mu nič povedať." výhražne som jej vycapila svoj ukazovák pred oči.
„Vraj tu nie je." čapla som si dlaňou po čele a striedala hlboké nádychy a výdychy.
„Chce s tebou hovoriť." prikryla rukou mikrofón a hodila mi ho.
„Ale ja s ním nie. Vezmi si ho preč." hodila som ho po nej nazad.
„Už ti ju dávam." dala mi ho do vrecka na teplákoch a utekala kade ľahšie.
„Tak toto si zapamätám ženská." zakričala som za ňou na schodisku keď som počula ako zabuchla dvere.
„Ty sa so mnou nerozprávaš miláčik ?" nevinným hlasom načal našu konverzáciu.
„Ja sa ťa snažím ignorovať a ty zavoláš Ellen ?"
„A komu  som mal zavolať keď moja priateľka nezdvíha telefón ?"
„Odkedy sa so mnou chceš rozprávať ?"
„Od včera keď sme sa vrátili domov po tom,ako mi Liam s Danielle urobil prednášku o vzťahoch. Potom do dnešného rána som zbieral odvahu ti zavolať a potom to už išlo samo. Miláčik,všakže sa nehneváš."
„A mala by som ?"
„No,isté právo máš."
„Tak sa hnevám."
„Ale no ták,predsa sa nebudeme hádať pre takú hlúposť."
„To by nebolo od veci ale začal si s tím ty."
„Tak ja idem k tebe a vyriešime si to medzi štyrmi očami,hneď som tam."
„Harry !" znova som kričala do hluchého telefónu.
„Príde Harry,že ?" vykríkla Ellen prevesená na zábradlí a zhodila mi na hlavu svoj mokrí uterák.
„Ďakujem ti veľmi pekne." vyplazila som jej jazyk vybehla za ňou hore. Potom,čo som jej uštedrila pár buchnátov vankúšmi sme sa zhodli na tom,že Harry nevie o tom,že som u otca. Tak sme sa v kľude usadili na gauč s miskami plnými pukancov a prikryté dekami pri nejakom nezaujímavom filme.

13 komentárov:

  1. YES! Dočkala som sa.. D.O.K.O.N.A.L.Á!..ako vždy samozrejme. Teším sa na ďalšiu :) a ten monitor ti teda nezávidím. Ale neboj sa. Nebude ťažký. My sme to písali ako písomku minulý rok, a bola to pohoda. Držím palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ;) Do marca času dosť ale na paniku nikdy nie je neskoro :D Veď ten monitor urobili aj väčší debili než ja tak prečo by som to neurobila aj ja...stres sa znižuje :D Ale ja tak thanx :* xx

      Odstrániť
  2. ty ideš do deviatky? :D prečo som si myslela, že chodiš na strednu :O ? :D interesting;) ..neboj deviatku zmakneš a aj monitor..mam to za sebou uvidiš aj ked moj monitor nedopadol najlepšie...ale prijali ma na skolu! :) a idem zajtra zasa do prveho rocnika :// :D tak nestresuj..a uzivaj si deviatku kym sa da..ver mi viem o čom hovorím :)
    Nela!xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Väčšina čítateliek si myslí,že som nejaká šestnástka alebo sedemnástka na strednej :D Ale ja som polichotená :* Bojím,bojím ale snáď to dám. Ďakujem Neli ;) xx

      Odstrániť
  3. Petrááááá!!! Sestrááá!! (no vidíš,ešte sa mi to aj rýmuje...ja som že aký umellec (ánno,s dvomi l(aj áno je s dvomi n))) :D to je superextraultraparádna časť!! :D keby že nepridáš novú,tak ťa asi virtuálne rozšklbem :D
    Ježííš...škola!! Why me?? mne sa nechcééé...chcelo by to 6 mesačné prázdniny...dvakrát do roka :D
    A vieš čo ešte??.....bubny prosííím....napadla ma nová poviedka (poznáš ma, že ja začnem a nikdy svoje dielo nedokončím :D)!!!!!! ale nie...a neboj sa, aj ty+ Hazza bude :D len my to nejak....no to...nemyslí :D dobre, nejdem ťa tu zaťažovať mojimi nezmyslami ?D asi ťa to ani nebaví :D
    your džignutá sister
    Eli :D
    P.S.: Love Ya!!! :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mua a Harold ? Paráda :DDD Teším sa a ďakujem sama sebe,že nemám 5 alebo desať pásov na tváry od tvojich nechtíkov :D Thanx xx :*

      Odstrániť
  4. Uzasna cast :D podarila sa ti a velmi :D btw neboj sa deviny aj ja som sa bala a uspesne som skoncila a som uz prijata na strednu :D a monitoru sa neboj nezalezi tak na nom.ako na polrocnych znamkach na skolu ta zoberu lebo je to o prachoch :D a drzim palce teda :D ale hlavne sa neboj.a poviem ti deviati rocnik je asi najlepsi lebo zazijes najviac srandy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ĎAkujem za pochvalu ;) a aj za psychicku podporu. Idem sa radšej pobaliť do školy a potom začnem strúhať novú časť ;) A s tím,že v deviatke bude najviac srandy máš pravdu,dnes bol prvý deň a už to bola psina ;* xxx

      Odstrániť
  5. boze moj to je super cast :) milujem to skadlenie medzi nimy to je take zlate !! :D SIKULA! :) a nevadi ze nebude tak casto pribudat cast my vydrzime bo na dobre veci sa oplati cakat :) neboj monitor zvladnes to zas nemoze byt take strasne zober si ze ja tento rok maturujem kdo je na tom horsie? hm?? :D
    PS: ako vzdy zabudla som veeeelmo sa tesim sa dalsiu :) :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď of course :D Dobre,urobme kompromis. Panikárme obe,v dvojici zaberá panika lepšie :D Ale aj tak ďakujem,tie malé hádky medzi nimi ma bavia a ja netuším prečo. Niečo sa so mnou deje,nevadí :D Aj tak Ďakujem :* xx

      Odstrániť
    2. okej pritakam na tvoju ponuku :) aaaaaa bojiiim sa !!!! :D nemas za co nechvalit ta by ma zabilo :)

      Odstrániť
  6. ouuuu Darlingesito :* šak monitorik daš s mojou pomocou profesionalneho profesora ničho to dame raz dva :D moje knižky zošity a tabuľky sú ti k dispozícii :D :D a časť bola super ako vždy of course :D and see you tomorow or now on skype :D bye

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmo rada a ďakujem za tvoju pravidelnú starostlivosť my BIG SISTER :* with other BIG SISTER (you know who I mean ;)) And,we will see tomorrow and on Skype too ;) Aj keď od teba bývam iba o dva domy vyššie :D Všetko sa cený lásken :* Adios ;) ♥ xx

      Odstrániť