nedeľa 30. septembra 2012

Winter Love ♥-32.časť


Ladies,potešujúca správa. Nová časť je na svete,hurááááá.
Časť tu nebola dlhú dobu čo ? Už aj mne to bolo divné. Nie je to nič extrémne,iba som sa inšpirovala tím,že minulý týždeň som si pustila vianočnú pesničku,tak som to sem vsunula.
Chcem vám len povedať,že v budúcich častaich to bude pestré. Tešte sa ;)
El,Miruš skype nám v každom prípade prospieva. Moja mamka si však myslí,že sme už ako trojčatá,ktoré po pôrode oddelili. Len toľko k tomu :* ♥
Tak koniec. Krátke žvatlanie čo ? Nevadí ;) Pribudne nový vzhľad,neviem však kedy. Nechajte sa prekvapiť ;) 
P.S. A teraz...prosím,ak by ste mohli svoj čas ukrátiť o pár minút ťukania do klávesnice a zanechali by ste mi tu nejaký komentár,nehorázne by ste ma potešili. Dodáva mi to energiu a celkové uvoľnenie endofínov ;) 
♥ Love u all ♥ 

Zaparkovali sme vo dvore za Louisovím autom a pri tom,čo som uvidela na zadnom dvore,som nevedela,či sa mám skôr rozplakať kvôli Eleanor,alebo rozosmiať nad hlúposťou,ktorá tam panovala.
„Zdravím." zvolala som na celú záhradu. Louisovi vypadla z ruky pílka a Niall začal poskakovať ako na baterky,pretože si porezal palec na druhom konci ten zúbkovanej veci. Obaja v čiapkách,šáloch a hrubých kabátoch stáli pri vysokej a mohutnej jedličke,kým ja som držala Harryho za ruku a prstami zachytávala krabicu v rukách.
„Skvelé,že ste prišli. Harry,pusť tie tašky a poď sem. Niall sa porezal a jeho palec pravdepodobne zakotví v Daninej polievke. Tak pohni tým pekným zadkom Harold." súril ho Louis a rukami prilepenými na jeho chrbte ho tlačil k stromu.
„Ale ja odmietam píliť strom. Načo ti je ? Máme doma umelý stromček." protestoval.
„Ale El chce živý. Tak makaj." vysúkal zo seba,pílka sa mykala z jednej strany na druhú a piliny odskakovali do každej strany.
„Nevšímaj si Louího. Pochytila ho vianočná atmosféra. Pomôžem ti s nákupom. Čo dobrého si mi priniesla ?" doklusal ku mne Niall a keď svojím maškrtným pohľadom doplával k taške plnej sladkostí,prestal mu aj krvácať prst a už ťahal ostatné igelitky dnu.
„Louis William Tomlinson !" zvolala Eleanor v zástere a varechou v ruke,keď zastavila na terase. Tá bude ale manželka,Lou sa má na čo tešiť.
„Áno miláčik ?" nadvihol hlavu,keď narazil do konára a biela pokrývka mu padla rovno na hlavu. Harryho pochytil škodoradostný smiech,tak som mu vyforovanú guľu hodila rovno do brucha a vtedy som sa naňho začala škeriť ja.
„Keď som ťa prosila o to,aby si spílil jedličku do obývačky nemyslela som tú,ktorá tu je odvtedy,čo ju tu posadili moji starí rodičia,ale tú,ktorú zasadila tvoja svokra na to,aby sme si ju niekedy mohli spýliť. Tak prečo si sa ma neopýtal,ktorú máš zrúbať ty kanadský drevorubač ?" rozčúlene šermovala varechou okolo hlavy,až som jej ju vyrvala z ruky. Ešte by sme mali úrazy,ktoré by sme v tak krízovej situácií nezvládli a Louis by zbytočne pripravil o život ďalšie stromy v obavách o svoju milovanú.
„Ukľudni sa a dýchaj. Veď nezasekli príliš hlboko. Obtočíme okolo nej pár svetielok a nikto si nič nevšimne." vyletela za ňou Danielle. Kým ma vyobjímala,vybehol na terasu aj Zayn s Niallom ktorý mali plné ústa jedla.
„Á,skvele. Konečne ste prišli." zvolal Liam,keď zápasil s gučou do seba pomotaných vianočných svetielok.
„Niall,dones z garáže izolačnú pásku." rozkázal mu Lou načo Niall utekal do garáže a vidieť za ním bolo iba odlietajúce vločky snehu spod jeho podrážok.
„My nemáme izolačnú pásku. Načo aj keď mám takého chlapa ako ty." kým El spaľovala pohľadom Louisa,stále som v ruke držala varechu,Danielle sa klepala od zimy,pretože stála vonku iba v legínach a Liamovej mikine a zatiaľ čo Harry s Louisom podopierali kmeň stromu Zayn kradol Eleanor koláče a Liamovi sa konečne podarilo dostať sa ku koncu svetielok. Po pár sekundách vyletel z garáže Niall s páskou,ktorú hodil po Louisovi a už upaľoval k Liamovi pomôcť mu otectovať funkčnosť maličkých žiaroviek.
„Harry,drž strom." zavelil Lou. Keď odlepil malý kúsoček pásky,začal ňou obmotávať celý kmeň tam,kde začali rezať. Po tridsiatom piatom otočení pásky som prestala počítať. O niekoľko minút znova pustil kmeň a ten sa znova naklonil na jednu stranu.
„Znova nedrží." zamračil sa Louis.
„Čo to znamená ?" opýtala som sa.
„Že je tam málo pásky." stroho vyhlásil a znova chytil do ruky to z jednej strany lepiace čudo.
„Je to tvoj priateľ a ľúbiš ho. Ukľudni sa. Je to tvoj priateľ a ľúbiš ho..." opakovala si Eleanor za pochodu nazad do domu a zhlboka striedala nádychy a výdychy. Pat a Mat zostali vonku s páskou a s Dan po boku som vošla do kuchyne,kde to rozvoniavalo koláčmi a rôznymi inými dobrotami.
„Moja drahá,kabátik si vezmem ja,aj šálik s čiapočkou. Rukavičky taktiež a ty šupky dupky do obývačky. A vezmi aj svetielka od Liama. Šup,šup." zašvitorila Dany,hodila mi pred nos huňaté papuče v tvare sobích hláv a už utekala niekam preč. Eleanor sa zahehnila a nechala bublať niečo v hrncoch s nádhernou vôňou. Medzitím sa Harry s Louisom dopravili do domu s jedličkou,teda tou druhou,ktorá bola prvým bodom rozhovoru El a Loua. S kopou snehu ju dotiahli do obývačky a Niall s Liamom začali znášať vianočné ozdoby z poschodia. Dan sa pravdepodobne nakazila od Louisa,pretože rozbaľovala všetky krabice a nevedela,čo má na stromček zavesiť skôr. Eleanor odtiahla Zayna do kuchyne aby jej pomohol variť s podmienkou,že si môže vziať iba jeden koláčik na pol hodinu s čím veľavravne súhlasil a veselo za ňou poskakoval do miestnosti iba pre zainteresované osoby.
„Harry,posuň tú guľu trochu ďalej. Vedľa seba nemôžu byť dve zelené gule. Musíš ich striedať. Nevyzerá to dobre." komandovala som ho,keď som mu podávala gule s háčiky a on ich vešal na najvyššie miesta stromčeka.
„Ale nie sú vedľa seba. Nevidíš,že je medzi nimi ešte zvonček ?" protivil mi.
„Áno,vidím ho tam. Ale nemôže byť zelená guľa,zvonček a vedľa toho znova zelena guľa. Daj tam zlatú guľu. Veď ich máme dosť." podstrčila som mu do ruky zlatú,načo ju hneď vymenil za zelenú. Ja z toho chlapa raz dostanem infarkt. Dan sa rozčuľovala nad stuhou,pretože ju nemohla s Liamom rozmotať. Od tích všetkých trblietok,ktoré z nej povypadovali žiarila až niekam do vesmíru a jej spolupracovník za ňou veľmi nezaostával.
„Podľa mňa by ste ta mali dať toho soba." skonštatoval Louis prechádzajúci okolo obývačky.
„Sob je hneď vedľa zlatej gule. Dve zlaté veci pri sebe byť nemôžu." oponovala som keď mi Niall prikývol a dal za pravdu.
„Ukradol som El pár perníkov. Síce ma za to zbila utierkou po chrbte,ale stálo to za to." pribehol k nám Zayn a každého ponúkol.
„Liam,poď sem. Potrebujem chlapský názor. Čo hovoríš na to,že by vedľa seba boli dve zelené gule ?" skonštatoval Harry,keď ho za golier pritiahol k stromčeku.
„Nie,to neide. V žiadnom prípade chlape. Kde si bol,keď sa každý rok zdobili stromčeky ??" buchol ho do ramena a vrátil sa nazd k súboju Danielle s Liamom verzus zlatistá stužka.
„Ešte sa so mnou budeš škriepiť,že k sebe môžu ísť dve zelené gule ?" pokrčila som nos nad jeho výberom vianočných ozdôb.
„Možno. Ale za pusu pravdepodobne nie." vyškieral sa. Nastavila som líce ale hneď otočil tvár a jemne ma pobozkal na pery.
„Nesiem vám reťaze na stromček." zvolal Louis keď mal na rukách povešané reťaze.
„Trochu ich podrž,ja tu riešim krízu. Harry,ako ti to mám ešte vysvetliť ? Dve zelené gule vedľa seba nemôžu byť. Chlap to nepochopí,iba okrem Liama a Nialla,ktorí je radšej ticho a súhlasí so ženským názorom." hodila som rukou a ukázala naňho
„Ja sa iba nechcem hádať." vysvetlil Niall.
„A ako ti mám vysvetliť ja láska,že tu nepríde ani kráľovná,ani princ William s Harrym a ani Robbie Williams takže tie gule pri sebe môžu byť tak či tak."
„Ľudia !" zvolal Louis a pokračoval. „Hádate sa o vianočných guliach. Proste ich povešajte a hotovo. Radšej by sme mali ísť omotať svetielka okolo domu." vyhlásil kým omotával korálky okolo Nialla. Bezmocne tam sedel no smial sa ako malé dieťa. Milé.
„Cassie,mohla by si mi prísť pomôcť so zdobením perníkov ? A zober aj Danielle s Niallom,potrebujeme chlapský názor pre dekorácie." zakričala Eleanor z kuchyne. Trvalo mi pár minút vymotať nášho blondiaka z väzenia v podobe korálok,do ktorých ho Lou zamotal a neskôr som sa s ním aj Danielle odobrala do kuchyne. Všetko sme ozdobili,utrpeli sme pár strát na koláčikoch a hlavne muffinoch ale to sme predýchali. Keď už bola tma,chlapci nám predviedli ich ozdoby okolo domu,ktoré sa im vážne podarili. Dokonca sme ani nevybili poistky na celej ulici.
Potom,čo sme sa navečerali sme si zasadli ku krbu v obývačke a ja som hypnotizovala stromček v objatí môjho milovaného. Predsa ho dozdobil po svojom a tie gule boli vedľa seba až príliš blísko. Po tom,čo ma Harry videl ako na nich zazerám mi hlavu radšej otočil k sebe a zašepkal do ucha „Čím som si zaslúžil,že mám v živote také úžasné dievča ako si ty ?"
S emóciami v kolenách a priblblým úsmevom som pokrčila plecami a radšej ho pobozkala. V takejto atmosfére,keď sme sedeli na zemi prikrytí dekami popíjajúc čaj pri kozube v ktorom pokojne praskalo drevo a iskra sem tam odskočila na koberec,ktorý El chaoticky udupkávala nohou. Ešte šťastie,že bol celý čierny. Po tom,ako sme sa asi o pol druhej v noci nasáčkovali na nafukovacie postele,ktoré sme si mimochodom zaobstarali do Španielska,sme zišli k stromčeku v obývačke. Kým sme darčeky "nenápadne" v noci poukladali pod stromček v nádeji,že každí spý sme s nahratým prekvapeným úsmevom začali trhať obaly krabičiek. U Eleanor sme ešte pobudli okolo dvoch dní. Potom,čo jej mama oznámila,že sa vracia skôr sme vyupratovalý celý dom a zdrhli skôr,než by niečo zistila. Ak zistí,že jej drahý koberec sa skoro poddal iskrám tak si neviem typnúť,koho rozštvrtí skôr. Možno aj všetkých naraz no verím,že pani Calderová je mierumilovná žena s pochopením pre mládež v našom veku.

11 komentárov:

  1. Viánocéé šalaláá, nepípa mobil som zúfalá....fajn, s týmto songom mám oficiálnu vianočnú náladu...normálne som dostala chuť vybehnúť von a niekoho poriadne zguľovať :DD jááj, ja z nich pomriem...chlapský názor :DD ja si viem Louiho a Harryho úplne živo predstaviť, ako lepia ten stromček...keď niečo nejde opraviť lepiacou páskou...ZNAMENÁ TO, ŽE SI POUŽIL MÁLO LEPIACEJ PÁSKY!! :DDD :D jááj, sestro moja, brutalfestneveľa sa teším na pokračovanie, vieš ako túto tvoju poviedočku milujem....aj teba :) :)
    P.S.: Pondelok už som v LA!! :DD teším sa na vás...aj keď viem že vy na mňa nie :D :* Cmuuk :D love ya :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Okay,objednám ti ozbu v hoteli ale o ulicu ďalej :DDD A to s tou lepiacou páskou platí aj v mojom živote ak to nedrží,ma to na svedomí nedostatok lepiacej pásky :DDD Ale aj tak Ďakujem ;)

      Odstrániť
    2. Pch, že o ulicu...týýý...si zlá, nebavím sa s tebou!! idem si môj mozog zlepiť lepiacou páskou, cuz i´m retááárd :D muahaha :D keď budete hrať "scrabble" (ako ja milujem toto moje vymyslené slovné spojenie) ja sa vyplížim na nákupy (s vašimi kreditkami...ale pššt!! :D)

      Odstrániť
  2. ach, ty muj endorfín :* ♥
    podľa tvoje mamky sme oddelené trojčatá ? NOT BAD ☺
    a inak je to parádna časť ... také zdobenie stromčeka by chcel človek zažiť :)
    ó, a ešte jedna vec ... ked mi načítalo stránku, tak prvá vec, čo mi napadla, bola: "Čo ti šibe ?" to vlasnte znamná, že táto stránka vyzerá MEGA dobre :D
    :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Miruška :* úúú za to môže tvoja segra ;) a jasne že sme trojčata ale o tom nemôže nikto vedieť...pššt :D xx

      Odstrániť
  3. „Je to tvoj priateľ a ľúbiš ho. Ukľudni sa. Je to tvoj priateľ a ľúbiš ho..." .. to ma dostalo :D Inak úplne perfektná časť! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :* cením si to...to ma napadlo pri jednom filme :D

      Odstrániť
  4. jeziiis :) toto bolo uplne super :) jak pilili ten strom och boze !! :D chuda Eleanor :) ako som sa smiala boze :)ked som si este predstavila El v zastere a s varechou no pukala som od smiechu :) kauza Harry a gule to poznam tak to je kazdy rok u nas doma pri zdobeni stromceka (lebo ho zdobime ja a otec) a komandujem ho tak isto takze take mierne deja vi som mala :D och boze ako si ma uz navnadila na Vianoce :) ako sa strasne tesim na medovnicky :) hmmm , mnam :) tesiim sa velmi velmi moc na dalsiu cast :)a pekny vzhlad , mozem pozorovat ich sexy zadky :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moja krásna ďakujem :))) Keď som opisovala Eleanor,akoby som opisovala leba lenže ja nemám frajera,nemáme ani jedličku na dvore a ani zásteru nemám so sobíkmi a vločkami :(( (budem pýtať pod stromček) ale aj tak Ďakujem krásne ;) Dlho som ťa tu už nevidela,učíš sa moja na maturity ?? xx :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nevadi neboj vsetko dojde :) aj ta zastera pod stromcek :) nemas za co :) no hej bo ja prevedsinou citam tento blog pred spanim na mobile a potom idem spat takze zabudnem na komentar no :) ale hej "ucim" sa na maturity :) ale ne snazim sa sak na hodinach sa na mna vzdy daco nalepi takze doma len naucim len chemia ma ubija :) a slovencina mame pisat sloh!!!! som na nervy z toho bo to mi moc nejde nikto nikdy nechape moje myslienkove pochody :( tak mi drz palce nech schytam aspon za dva :)
      PS:dufam ze tu nieco uvidim cez vikend a povzbudis moj vynervovany mozog kocena :)

      Odstrániť
    2. Máš jasné že tu niečo bude.(len tak medzi rečou,nemám ani slovo,ale to sa zariadi. :D) Veľa šťastia s tími diebolským poznámkami :D A peknú stužkovú prajem ;) xx

      Odstrániť