piatok 7. decembra 2012

____________________


Sorry, ale takto to ďalej nepôjde ....
Minule som sa pýtala, či tá posledná časť vyzerá vážne ako posledná. A ona tak vyzerala. A aj bola.
Vtedy som to ešte nechcela ukončiť, ale tá otázka ma aj tak napadla. A keď som tak nad tým popremýšľala, nič iné mi z toho ani nevyšlo.
Nie je to kôli vám. To určite nie :) Skôr kôli tomu, čo je okolo mňa....
Kedysi som písala jak drak, ale to bolo už dávno. Mala som kopu času, písala som a chcela som vám pridávať hoci aj tri razy denne. No momentálne, ak sa mi podarilo za týždeň naškrabať jednu časť, tak som mohla oslavovať. A preto som už aj pomaly stratila chuť písať.
Tak sa vám chcem poďakovať za vaše komenty a za váš čas, ktorý ste venovali výplodom mojej fantázie. Možno, že ma po tomto už nebudete mať radi.
No ja vás mám stále rada a cením si všetko, čo ste mi kedy povedali (napísali).

A ak vás to po tom všetkom ešte zaujíma, ten príbeh nemal takto skončiť. . . :)

Ale aby ste vedeli, taktiež som premýšľala nad možnosťou, že to čo som raz začala, raz dokončím.
Takže oficiálne ukončujem LWL a neoficiálne otváram jeho voľné pokračovanie. Znamená to asi to, že po prudkom usporiadnaí mojich myšlianok je tu stále možnosť, že sa občas dočkáte nejakej časti. Samozrejme, záleží iba na vás, či budete ochotné čítať ďalej.

BTW: Všetko som to robila len kôli vám a preto som vám napísala aj túto správu. Nechcem vás naťahovať. No možnože popri tom ako budete čítať Pettinu ♥ skvelú poviedku, občas natrafíte aj na niečo odo mňa.

.... ☻

4 komentáre:

  1. je mi to ľúto, že si prestala písať :( veľmi dobre sa mi to čítalo,ale chápem ťa :) keď to nejde, tak to nejde :( poteším sa, keď ešte niekedy tu od teba niečo pribudne :) a som rada, že si to sem napísala na férovku, aby sme všetky nečakali a nedúfali zbytočne :) a neboj určite ťa máme stáale moc radi :) asponň ja áno :) :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je škoda, že končíš s písaním, aspoň na teraz ... píšeš krásne a zaujímavo, stále ma každá jedna tvoja časť bavila :) ... ja budem len rada, ak to pokračovanie LWL bude :P ... chápem ťa,, tiež píšem a niekedy to nejde.. ;) ... takže, dobre, že si nás s tým oboznámila :) ...a dúfam, že tu budeš často niečo pridávať, hocičo, rada si to prečítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je mi to ľúto ale nevadí ;) chápeme ťa ....a ked bude to volné pokračovanie LWL tak určite budeme čítať ;) teda já určite ....som rada, že si dala vedeť, že prestávaš :)* a máme ťa stále radi .. Xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Chápem...ale bude mi smutno :( nie že by Pettine písanie nebolo skvelé ale LWL som milovala a teším sa keď ťa znova kopne múza :)) dúfam že to bude čoskoro :))

    OdpovedaťOdstrániť