pondelok 25. júna 2012

Winter Love ♥-12.časť


Baby,máte to tu. Písala som to asi týždeň,neviem prečo mi to tak dlho trvalo. Každý deň po malých kúskoch ale predsa som to poskladala :D Už o 4 dni sú tu prázdniny tak sa modlime,nech tie dni zbehnú ako voda a my sa môžeme spoločne ulievať pri internete :D Ale nie,neopovážte sa presedieť pri PC celé prázdniny !! To je môj osobný rozkaz ! :D Idiotské počasie mi zasa skúša trpezlivosť,zase som zaspala pri písaní časti keď mi kvapky búchali na okno ale každopádne,prišla som na nové nápady :)) Tak vám prajem pekný zvyšok dňa sweethearts :* ♥


Nasledujúci deň bola riadna fuška. O pol ôsmej ma zobudilo opakované búchanie na stenu. Z postele som letela ako kométa až kým do izby nevtrhla Mary s natáčkami na hlave. Skoro ma na mieste porazilo. Prežila som infarkt číslo dva keď k tomu ešte pridala aj masku na tvári. Chápavo sa mi ospravedlnila a oznámila,že ak nechcem dostať vyhadzov,musím byť o hodinu nachystaná lebo ideme na fotenie. Pomedzi to,ako som na seba ťahala rifle so svetrom som pobehovala po apartmáne s kefkou v ústach a penou od pasty po celej tváry a krku. Kým som do seba pchala toasty,ktoré doviezla hotelová služba po mne Mary začala kričať:
„Cassie,došiel mi lak na vlasy. Mohla by si zájsť k Zaynovi a vypýtať si od neho jeden aby mi ho požičal ?"
„Idém" so špinavými pstmi od džemu som k dverám postavila malú vázu aby som sa nevymkla a hneď búchala na dvere oproti.
Keď sa dvere otvorili,najprv v nich nikto nestál no potom sa do nich dovalil Liam s uterákom na vlasoch. Ochotne mi lak vybojoval aj keď sa ho Zayn po menšej výmene názorov so mnou aj Liamom musel vzdať. O pol hodiny u nás už zvonil Paul a zvolával nás do haly. Čiernym luxusným autom sme sa dostali do nejakého ateliéru v ktorom ma s Mary strhli do kresla a začali líčiť. Louis s Harrym im stručne vysvetlili,že hviezdy okolo ktorých sa budú zvíjať s foťákmi a nakazovať im ako sa majú nakloniť,vyceriť zuby a podobne sú oni a nie my dve. Z jednej strany mi to polichotilo a z druhej zasa pobavilo. No o pár minút som mala nervy na roztrhnutie.
„Liam,padaj do toho kresla,okamžite" zhúkla som naňho s púdrom a štetcom v ruke keď som za ním podľa neho "rýchlo kráčala" po chodbe.
„Dala si mi už dve vrstvy make-upu,čo mi ešte chceš na tú tvár nahádzať ?" nervózne odpovedal a zastavil tesne predo mnou.
„Iba jednu vrstvu,fakt. Potom ti už dám pokoj"
„Rýchlo !" pokrčil nos,stisol oči a čakal,kedy dokončím svoju prácu.
„Hotovo. Bolelo ?" pokrútil hlavou a prstami mi rozstrapatil ofinu.
„Niall !" skríkla som,keď prechádzal uličkou okolo nás so strapcom hrozna. Akonáhle ma začul,vzal nohy na plecia a utekal preč. Prečo toto musia robiť práve mne ??
Krv v žilách mi už vrela ako v pekle a rozhodla som sa ísť hľadať ďalších. Ako som utekala okolo fotografov,ktorý pripravovali stojany s foťákmi a kulisy jeden z nich skríkol.
„Nejako ich nezvládate" usmial sa popod fúzy a pokračoval v montovaní.
„Ja mám všetko pod kontrolou. Vy ste ten,kto tu už pol hodiny montuje nejaký dáždnik" zakričala som a pokračovala v behu. Trochu som sa zamotala do káblov ale našťastie som z nich vyviazla bez straty na živote.
„Mám Zayna" počula som ako niekto kričí zo šatne. Vpálila som tam ako fúria a Mary sa držala ako kliesť na Zaynovej nohe.
„Koľko čsu by som ušetrila ak by ste nevyvádzali"
„Nám to ale za to stojí vieš ?" urazene založil ruky v bok.
Rýchlo som mu na tvár vysypala púder a vybehla preč. Takto nejako to pokračovalo aj s ostatními. NIalla a Harryho som našla zamknutého na toaletách. Keď sa to dozvedel hlavný fotograf s Paulom,začali búchať na dvere načo ihneď odomkli a vonku vyšli ako zmoknuté sliepky. Najväčšiu radosť mi urobil Louis. Dobrovoľne sa podvolil mojim vyzážistickým schopnostiam a dokonca ma aj pochválil,že som odviedla dobrú prácu. V ateliéry sme strávili celé ráno a obed. Paul s chalanmi ešte odišiel do rádia no ja s Mary sme sa radšej zdekovali do hotela. Okolo pol jedenástej som sa rozhodla naložiť do vane. Do vody som si naliala citrusovú penu do kúpeľa a unavene sa do nej zvalila. Teplá voda mi uvoľňovala všetky svaly a príjemne som si v nej oddýchla. V tom momente,keď som na seba zavesila osušku a uterák obmotala okolo vlasov sa na dvere spustilo klopanie.
„Cassie,prosím ťa choď otvoriť" flegmaticky mi nakázala Mary. Jasné Cassie je vrátnik. Nohy som ponorila do hotelovích papučiek a odkráčala k dverám.
„Čo je ?" nasucho som sa opýtala kým som nezaregistrovala,kto predo mnou stojí.
„Ahoj,čo robíte ?" veselo švitoril Zayn. Za ním stáli ostatní členovia posádky,vysmiatí od ucha k uchu,v pyžamovích nohaviciach a tričkách.
„Ja som sa okúpala a Mary,tá neviem čo robí. Prečo ?" osušku som viac stisla v dlani a privinula k telu tak,aby zo mňa nezletela pri nejakom prudšom pohybe.
„Chceli sme sa spýtať,či si s nami nezahráte fľašu" slovo fľaša povedali hlasnejšie,podskočili si a zamávali rukami.
„Vy nám búchate na dvere o pol dvanástej a pýtate sa,či si chceme zahrať fľašu ?"
„Veď sme to už raz povedali nie ?" zahundral Harry.
„Čo ja viem,asi by sme aj mohli"
„A dnu nás nepustíš ?" s nádejou v hlase sa opýtal Niall.
„Som v osuške tak hádaj"
„Ďakujeme sa privítanie" vpálili dnu,mne Harry strhol z hlavy  uterák a v tom Mary vyšla zo spálne.
„Preboha !!" zajačala keď sa spamätala. Stála pred nimi iba v spodnom prádle a ihneď zaliezla nazad.
„Pekná podprsenka" zakričal Niall.
„Ja viem" odkričala mu nazad.
„Robte čo chcete,ja sa idem prezliecť" ako na povel odtiahli sedačku a posadali si do kruhu.
„Ináč,vytiahni si ten uterák vyššie,padá ti" poznamenal Liam.
„Ďakujem" nesmelo som odpovedala,vtrhla do izby a zabuchla dvere až zarinčali.
 S Mary sme na seba natiahli pyžamo ale ešte pred tým,som dostala prednášku o tom,že nemám púšťať piatich chlapov do izby po dvadsiatej druhej hodine,keď sa ona prezlieka. Kým ona vyšla prezlečená a vyvoňaná do vedľajšej izby,ja som si ešte prečesala vlasy a zobrala papier s poznámkami. Ako ich poznám,nejako extra ma do svojej hry nezapoja a ja tam nebudem sedieť ako nejaký duch.
„Konečné" zvolal Zayn keď som zatvorila dvere.
„O čo som prišla ?"
„Zatiaľ o nič,len sme si strihli,kto bude točiť ako prvý. Niall ideš." vyzval ho Harry. Zatiaľ čo on točil,ja som si vzala vankúš,dala si ho za chrbát a pohodlne sa oprela o sedačku. Nohy zmotala do tureckého sedu a ponorila sa do poznámok. Dejiny Anglicka v 15.storočí nie sú nič zaujímavé,aspoň pre mňa. Prečítala som prvé tri odstavce ale v tom mi niekto vytrhol papier s ruky. Zayn !!
„Nevenuješ sa hre. Musím ti to zabaviť" skryl ho za chrbát a odmietal mi ho vrátiť.
„Nezapájam sa pretože ma vy nezapájate a papier mi vráť,potrebujem sa učiť na skúšky"
„Učila si sa v ateliéry. Chodila si tam ako nejaký prízrak so slúchadlami na ušiach a hlavou si si prikyvovala ako nejaký schizofrenik. Hádam by to už stačilo nie ?" Louis dokončil svoj dlhý monológ a Zayn papier zasunul pod sedačku. Zajtra ráno ho odtiaľ musím hneď vytiahnuť.
„Tak fajn,kto je na rade ?"
„Ja" s lišiackým úsmevom Louis schmatol fľašu a roztočil ju. Vyšla na Harryho. Kameň mi ihneď spadol zo srdca,len pár centimetrov doľava a už by som bola na jeho mieste ja. Louisove oči pobehovali z jednej strany na druhú,čiže si premeriaval mňa a jeho. Kútiky úst sa mu zdvihli do úsmevu,ktorý mi tak trochu naháňal strach.
„Úúúú taký dobrý nápad mi už dlho v hlave neskrsol" pomädlil si ruky a natiahol prsty až mu kosti popraskali.
„Aj ja to chcem vedieť,aj ja" skríkol Zayn a nalepil sa na Louisa. Niečo mu zašomral a aj na jeho tváry sa objavil podozrivý úsmev.
„Prosím nič,čím by si ma strápnil" Harry zaboril hlavu do vankúša. Louis si vzdychol a zasa sa rozrehotal.
„Takže...." po tomto slove sa zastavil keď ho Mary prerušila.

9 komentárov:

  1. úúúúú .... ja som to vedel, jé ééé .... tralalalalala atd :D :D
    už sa teším na dašie .... a nehovor že nevieš kto ti to píše ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tralalalalala ?? :D Mirúúúš :D ja by som nevedela kto mi píše ? :D kde máš anglicko-nemecko-slovenský jazyk ?? :/ očakávam ho :D

      Odstrániť
    2. keine slovík .... šajze :D teraz už som použila meine slovník ... a zase vole :D :D :D :D som nenapraviteľná ... už len čakám kedy mi meine mum zatrhne meine favourite nadávku :D
      ale to sa jej nepodarí ;)

      Odstrániť
  2. wow ! :) kráásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ci pana!!! (nové slovo do meine slovníka, v poslednej dobe ho dosť často používam) ááá:P tá fľaška (*le spisovne sa vyjadrujem a nejde mi to) s One Direction je legendárna :D kedy ty pridaťos nová časťos?? ja dúfaťos že čoskoros :D :D muahahaha...zbožňujem tieto tvoje napínáky :D :D :D
    Your puntíky,puntíky,puntíky,AFRO!! sestra
    Elíí :D :D :D
    P.S: šibe mi (to sú následky melónovej šťavy :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. PUNTIKY PUNTIKY PUNTIKY AFRO :D našos španielos konverzalos je retardos ! :D ale ja ľúbim také netipycké konverzácie =D a na FĽAŠKU sa teš :D

      Odstrániť
  4. prepac ze som sa minule nevyjadrila ak casti ale nemala som slova bo som vobec nemala naladu lebo som prisla po troch dnoch prezivania v kritickych podmienkach a kazdy den slapala turi ako nejaky kamzik :) ale tato cast ale aj ta predtym boli a su uplne uzasne jak vzdycky :) tesim sa na dalsiu cast a snad napises naco Louis myslel :) a inak hadaj co !!!??? :) :) mas medzi citatelkam cerstvu vodicku!!! :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. POTLESK !! Gratulujééém :D môžeš konkurovať Louisovi a Harrymu s vodičskými schopnostiami :D verím v tvoje pevné zovretie volantu a riadiacej páky :D neviem si predstaviť seba za volantom...so mnou nikto nenastúpi a policajti v spätnom zrkadle pri každej jazde :D
      ináč...ĎAKUJEM :D a dúfam že to bude vtipné to,čo som s Louisom vymyslela :D

      Odstrániť
    2. Ďakujem :) sak vies ako som sa ukludnovala ked som bola nervozna, ze Miska to das ved kdo bude vozit Harryho ked pride za tebou na Slovensko (pranoja ja viem , ale ukludnovalo ma to ( :)no tak to si myslim ze mam pevne :) a neboj aj ty ho raz spravis, aj ja som si myslela ze nepatrim za volant a pozri zajtra sa idem dat odfotit na preukaz :) drz palce nech aspon na jeddnom doklade vyzeram ako clovek :) a tesim sa na toho Louisa si ma navnadila teraz sa este viac neviem dockat :)

      Odstrániť