piatok 29. júna 2012

Winter Love ♥-14.časť


Ženy moje,je to tu. Tie dlho očakávané PRÁZDNINY sa konečne začali. Konečne môžem zošity a všetko spoločné so školou zahrabať niekam na záhradu a užívať si leto. Júúúúúúúúúúúú,nechcite byť teraz pri mne inač by ste asi ohluchli od toľkej radosti,ktorá zo mňa srší :D S potešením Vám oznamujem,že ma rodičia nezabijú lebo som známky vytiahla na ešte lepšie,aké som si predstavovala takže prijímam gratulácie k výsledkom =D Časť je trochu,no....popíšte to ako chcete ale písala som ju o jedenástej večer tak sa na nej prejavili menšie znaky únavy. Vzhľadom na to,že sa dnes začína dvojmesačné voľno bude časť dlhšia :) A nakoniec Vám prajem krásne,slnečné a veselé prázdniny :* ;)

P.S. El a Miruš,ďakujem za SMS ráno :D Sedela som pred kostolom na lavičke a rehotala sa ako šialená keď si babky pozerali rozpis služieb :DDD



Summer Paradise ♥ táto pesnička ma držala pri živote celý jún aj s El a Miruš sme si ju pospevovali a čakali na dnešný deň :)))


„Takže...." po tomto slove sa zastavil keď ho Mary prerušila.
„Hlavne nemôžeme ísť na druhé poschodie jasné ?? Je tam Paul"
„Viem to veľmi dobre,myslím na všetko" zatiaľ čo niečo Louis hovoril a ostatní sa na tom nesmierne zabávali,ja som sa nenápadne snažila dostať s rukou pod gauč a vytiahnuť odtiaľ papier s poznámkami. Všetky pohľady padli na mňa až som si myslela,že som sa pred nimi ocitla nahá.
„Neprotestuje takže myslím,že to problém nebude" skonštatoval Niall,keď si bradu podopieral rukou.
„Čo sa deje a prečo sa na mňa tak pozeráte ?" zmätene som sa opýtala.
„Ona zasa nepočúvala. Hlupáčik náš" Mary ma objala okolo pliec a zaškerila sa. Harry so Zaynom radšej odstúpil pár krokov dozadu až k dverám.
„Takže ti to poviem polopate. Si súčasťou hry čiže ťa Harry musí preniesť cez celú hotelovú halu na rukách" pri posledných slovách som vražedným pohľadom prebodávala Louisa,Mary aj Liama. Takú blbosť by nevyprodukovala ani Abby so Suzi a to som už počula hádam milión taktík ako by sa k nim dostali alebo ako niečo podniknú pre ich stretnutie.
„Nie ani náhodou. Do tohto sa ja nezapojím" pevne som sa chytila sedačky a odmietala sa pustiť.
„Nekomplikuj to. Nechci aby som začal so svojimi metódami a to ti môže Liam potvrdiť,že sú stopercentne účinné" Liam pritakal keď ma držal okolo pásu a Louis za jednu nohu. Ja som nechty zaborila do operadla ešte viac ako pred tým.
„Nie,nie,nie,nie,nie,nie,nie. Zapamätajte si to slovo s troma písmenami so záporným významom. NIE" rázne som odpovedala.

O pár minút neskôr:

„Nedokážem pochopiť,ako ste ma dostali z izby" naštvane som komentovala predchádzajúce minúty. Stála som vo výťahu,poklepávajúc si nohou so založenými rukami a mokrími vlasmi. Biele tričko s bodkami som mala na pleciach mokré,keďže mi z vlasov ešte kvapkala voda a pyžamové nohavice zo mňa padali,pretože som si šnúrky nemohla zaviazať. Niall s Mary ma totiž podozrievali,že by som mohla stlačiť tlčítko,zastaviť výťah alebo sa vyviezť nazad na naše poschodie.
„Už s vami nikdy nebudem hrať fľašu." zabručal Harry v rovnakej pozícií ako ja. My dvaja sme stáli v predu ako trestanci a ostatní stáli za nami ako dozorcovia. Fakt som si pripadala ako v base. Zvuk vo výťahu oznámilo,že sme zastavili na prízemí v hale.
„Ja idem nazad" Harry vbehol nazad do výťahu a ja som sa posadila na sedačku.
„Nerob hlúposti,veď je to len hra. Je niečo pred polnocou a ako vidíš,veľa ľudí tu nie je." ťahal ho Liam s Niallom vonku.
„Vôbec. Iba recepčná,poslíčkovia a nejakí dvaja chlapíci pri dverách. Aha,tam idu nejakí pár dôchodcov"
„No poďme,nech sa už konečne zabavíme" zatlieskal Zayn s Mary aby nás popohnal.
„Ak to niekto odfotí,v škole ma čaká peklo" postavil sa ku mne a pomohol mi vstať.
„No ták,vezmi ju už na ruky" znova začal Zayn. Keď toto skončíme a vrátime sa nazad,vyšmarím ho z izby až sa za ním zapráši. Schmatol ma na ruky a svoje som mu zavesila okolo krku. Hlavu som sklonila dolu a takto sme kráčali okolo recepčnej a chlapíkoch pri sverách.
„Veľmi vám to pristane,blahoželám" poznamnela recepčná.
„Ďakujeme" ironicky sa Harry usmial.
„Hlavne nepanikár. Rob,že sa nič nedeje. Neurobíme im takú radosť." slová cedil pomedzi zuby aby nebolo vidno že sa rozprávame.
Keď ma niesol okolo dôchodcov,blažene nám zatlieskali a ja som sa od hamby išla prepadnúť. Ja sa tu cítim trápne a niektoré dievčatá by ma zhodili rovno do drtiča odpadkov aby mohli byť na mojom mieste v náručí Harryho Stylesa.
„Novomanželia !" zrevala Mary.
„To bol pohľad na nezaplatenie." blažene sa Niall rozplýval.
„Toto bolo prvý a posledný krát čo ste nás takto videli" zdôraznila som a Harry mňa položil na zem.
„Skvelé,ideme hore" Liam privolal výťah a znova sme si posadali do kruhu. Harry roztočil fľašu a ako zázrakom hrdlo smerovalo na Louisa.
„Myslím že mi zvoní telefón,El sľúbila,že mi zavolá" amatérsky sa snažil vykrútiť.
„Pekne si sadni,teraz je rad na tebe" Niall ho posadil na miesto a na Harrym som už videla,ako spriada diabolské plány.
„Čo by som ti..." začal Harry.
„Bože veď on je schopný vyhodiť ma z balkóna" ronil Louis.
„Mám to. Pôjdeš do hotelovej kuchyne a donesieš nám niečo na jedenie"
„Zošalel si ? Teraz sa tam nedostanem"
„Kamarát,budeš musieť" potľapkala som ho po pleci a zdvihla sa zo zeme.
„Tak toto som si fakt nezaslúžil" šomral keď sme za ním stáli ako on za nami pred pár minútami.
„Môžeš ísť." strčil doňho Zayn keď sme stáli pred vchodom do kuchyne. Dvakrát sme zablúdili,ale vďaka milej chyžnej sme trafili.
„Bože,ochraňuj ma" s nádychom vkročil do dverí.
„Čo myslíte,čo donesie ?" hútal Niall.
„Mohol by nejaké sladkosti. Dlho som nič nemal" Liam mu odpovedal.
„Padajte,padajte !" kričal Louis keď vybehol z kuchyne. Za ním sa v dverách pohybovalo niečo veľké. Nedokázali sme mu odporovať a brali nohy na plecia.
„Practe sa odtiaľto !! To je neskutočné čo si tí fagani dovoľujú" zahučal nejaký starší chlapík. Na hlave mal bielu čiapku a biela zástera mu lemovala ovalné bruško. Vďaka tomu som skonštatovala,že to bol šéfkuchár. S krikom sme utekali po schodoch a zastavili pred našimi dvermi.
„Čo tam ten chlap robil,veď je už pol jednej." udychčaný Harry zo seba vypľul pár slov.
„Neviem ale máme celý kýbel zmrzliny." výťazne ju vycapil pred seba.
„Vážne ? A s čím ju chceš jesť ?"
„Do kelu,vedel som že niečo k tomu ešte potrebujeme"
„Väčší problém je,ako sa dostaneme do izby" Zayn márne mával s kľučkou a plecom búchal do dverí.
„My sme sa vymkli ?"
„Asi" nesmelo Niall odpovedal.
„Roztopí sa nám zmrzlina" zronene Harry civel do kýbla.
„Čo keby sme zaklopali na vedľajšie dvere a preliezli cez balkón do vašej izby ? Otvoril som okno" v tej chvíli som chcela Liama vyobjímať za najlepší nápad dnešného večera.
„Dobre,nechajte to na mňa" Niall si vyhrnul rukávy a zaklopal na dvere vedľa našej izby. Dvere sa otvorili no nikoho nebolo vidno.
„Dobrý večer,prepáčte že vás vyrušujem ale...." ani nestihol dopovedať a už po ňom niečo letelo. Dvere sa zavreli a vystrašený Niall ostal stáť na mieste.
„Prečo máme za susedov vždy dôchodcov s bielimi vlasmi a barlami ?" so zovretími päsťami si dupol a oprel o stenu.
„Ja vám niečo fakt urobím !" zahučal niekto spoza roha. V momente sa Niall zorientoval a my ostatní sme sa otočili čelom k uličke.
„Chystajte pohreb,Paul" s bojazlivým hlasom oznámil Niall. Sme mŕtvi,ja mám padáka,Mary tiež a hentí piati si môžu pískať na samotkách. Ja nechcem ostať na suchu len pre nejakú blbú hru. Tvár som zvráštila do divnej grimasy a keď ma uvidela Mary,jej výraz prepadol v zúfalstvo. Liam,Zayn a Niall sa márne snažili vlámať do svojej izby a skoro odlomili kľučku,s ktorou mávali ako o život.
„Ja som vám pri príchode niečo povedal nie ?" zavelil a všetci sme zostali v pozore ako na vojenskom výcviku. Pravdu povediac,bolo mi aj trochu do smiechu. V živote som ho nevidela bosého v pyžamových nohaviciach a ležérnom tričku. Stále to bol ten prísny,nekompromisný a starostlivý manažér v bunde,rifliach a lakovkách s tabletom v ruke a slúchadlom v uchu.
„Dievčatá boli dole na prechádzku pretože nemohli spať. Vymkli sa a tak sme sa im snažili pomôcť" Louis zo seba hneď vysypal kamufláž. Ja by som mu to možno uverila ale Paul je ako stopovací pes,na nič sa nedá nachytať.
„Jasné,boli sa prejsť v pyžame a mokrých vlasoch že ?" skrivil pohľad na nás dve. Bez nejakého obraňovania sme sa opreli o stenu a čakali na rozsudok.
„A načo si sem vlastne prišiel ?" s milým hlasom vyzvedal Zayn.
„Mám izbu hneď pri schodoch a keď som vychádzal z vedľajšej izby koho nepočujem. Louisa ako reve na celé schodisko a Nialla so Zaynom ako pištia. Čo robíte o pol jednej v noci ešte hore? Máte už dávno spať. A aj keby ste nespali,mali by ste byť na svojich izbách podotýkam sami a ty Mary s Cassie tak isto."
„Nó,poviem ti to takto." Liam sa k nemu prikmotril a prehodil ruku cez jeho rameno.  Ešte si aj odkašľal a začal. „Takže,boli sme po karty do izieb,ako si si všimol všetci sme sa vymkli na chodbe. Ako sme sa vracali,výťah bol až na úplne poslednom poschodí,tak sme si povedali,že pôjdeme po schodoch. Na prvom poschodí sme zbadali myš,tak sme utekali čo nám sily stačili a asi si nás nejako začul aj ty. Koniec" priblblo sa usmial a neisto prechádzal očami po všetkých z nás.
„Liam,poviem ti to takto. Klameš až sa za tebou práši. Koniec" preložil ruky na prsiach a zaujal bojový postoj.
„Ty mi neveríš ?"
„No,uveril by som ti,keby si v ruke držal aspoň nejaké karty od izieb a keby Harry s Louisom nedržali na poly kýbel so zmrzlinou."
„Mali ste to skryť keď som začal" mávol rukou a stále sa rukou opieral o Paula.
„A vy dve ? Čo k tomu poviete ?"
„Šéfe,to všetko oni !"zrevala som a prstom ukázala na piatich chlapov,ktorý mi pravdepodobne skazili karieru. Po mojom výkriku,všetci piati urazene zhýkli a Mary sa zložila na zem od smiechu. Paul mal tiež na mále aby sa nerozosmial a nakoniec sa na jeho tváry objavil malý pásik s úsmevom.
„Posledný krát vám to tolerujem,jasné ?" pomedzi smiech sa vykoktal.
„Jasné šéfe. Ešte niečo šéfe,pomôžete nám ? Nemáme tie karty od izieb,po ktoré sme už vraj raz boli" zazrela na Liama,ktorý mal už prst v topiacej sa zmrzline.
„Aspoň som sa snažil. Väčšinou mi na všetko naletí"
„Čo si povedal ?" zakrivil naňho Paul pohľadom.
„Nič nič,že je tá zmrzlina fakt super a ty si najlepší manažér na svete" zahájil reklamu na zubnú pastu a ďalej vyjedal zmrzku pomocou prstov.
„Veď preto" zamával prstom a o chvíľu sme už boli v izbách. Ešte som chcela ísť vedľa k Louisovi a Harrymu po zmrzlinu ale akonáhle som otvorila dvere a uvidela Paula sedieť v kresielku na chodbe s prehodenou nohou cez nohu a s chichotom naznačujúcim Mňa nedobehneš som sa zvrtla na päte a zatvorila dvere. Ešte som zabúchala na stenu a vyšla na okno,kde sa už vyškieral Harry podávajúc mi kýbal so zmrzlinou.
„Dobrú chuť a sladké sny od zmrzky" oblízal si pery,ktoré boli zelené od pistáciovej pochutiny.
„Ďakujem,aj tebe a tvojmu spolubývajúcemu" odkývol,zatvoril okno a následne ešte zamával.
Spokojne sme s Mary pri pozeraní Dva a pol chlapa z USB na Marynom notebooku dojedli,teda skôr dopili rotopenú zmrzlinu a zložili sa na spánok.

10 komentárov:

  1. Skvelá časť, kedy pridáš ďalšiu ???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) no neviem...asi bude skôr než táto lebo je voľno a mám viac času ale presne ti povedať neviem :)

      Odstrániť
  2. no ja som vedela, že ťa moja sms poteší :) ved preto som ti napísala ;)
    a možno si sa divila, že prečo som ti to nepovedal hned ráno ked sme sa stretli, ale URČITE to nebolo tým, že sme na to s El zabudli .... to vobec neje pravda ;)
    a táto časť je fakt super ... ale to som ti už povedala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fenkjue Miruš :* to je jedno či mi to povieš ráno,cez SMS,na obed alebo večer,hlavne že ste nezabudli :*

      Odstrániť
  3. Muahahaha!!! Summer is here!!! óch,miláčik,dnešný deň už nmôže byť lepší...*le ja colugration k deine výsledkoch v školéé :D blahoželanie som ti už písala,tak ešte raz, všetko naj :) na darčeku sa pracuje, v noci bude hotový (maybe!) :D to je los perfetos časť, ja z toho Paula umrem :D inak keby že Paul žije na Slovensku, tak má dnes meniny!!! Party Hard!! :D Ja verím, že my sa raz stretneme a dáme PARTY HARD spoločne :) už teraz sa teším :) očúvaj, ty to s tým Harrisonom poriadne zamotávaš :) a ja milujem deine zápletky :) okey, nebudem ti tu vypisovať litánie, nechcem ťa unudiť k smrti...a čo myslíš, na čom fičím posledné 2 mesiace?? SUMMER PARADISE?? a čom myslíš, pri akej pesničke ma napla poviedka SP a ešte aj názov?? hm?? šak to je naša srdcovka :) :) <3
    uži si leto, keď zablúdim ku Poprad a okolie, dám vedieť :)
    Your psycho-nenormálno-narcisticko retardovaná sestra
    Eli <3
    P.S.: dlhý koment, čooo?? :D :D
    P.P.S.: šibe mi z torty, ktorú robila moja mamka!!! áno, tú čokoládovo-jahodovú!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šalenota :D ale dikes veľmóóó :D čakám na prekvapko aj keď sa ho asi dožijem až zajtra a dúfam,že nepotečú niagaáry,nedlávim sa od smiechu a že to prežijem bez akejkoľvek ujmy na zdraví :D ale radšej sa zasmejem :D :*

      Odstrániť
  4. krásna časť ;) som sa nasmiala :D :D :D a už sa teším na dnesšný záťah.. babská jazda prvého stupňa je pred nami :D :D :D tak dúfam, že toto leto odštartujeme ukážkovo :D :D a neskutočne sa teším na leto s tebou :* lebo leto bez teba je ako moja sobota bez párok (Parky Party :D :D )... šak ty vieš, čo mám na mysli :D :D lasking :* a pozdrav mamku a odkáž jej, že onedlho prídem na návštevu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bože žena moja,jak sa ja teším na toto leto :D Už ma ide roztrhnúť od tej radosti jaké hlúposti budeme vyvádzať :D :D Dnes bude WE PARTY HARD s Miruš,Soň aj Ivkou teškááám :D A keď sa zanesieme s tými pizzami domov,bude to skvelé :D A neboj,zajtra sa ku mne povinne nasáčkuješ,ukecáme mamku na nocovačku a bude dobre :D Ešte ju nejako vykopnúť z domu aj s tatkom a bude nám sveta hej :D KONIEC :D :*

      Odstrániť
  5. krasa ako vzdy :)pekne si vymyslela Louisov zlomyselny napad , ale ani ta zmrzlina nebola na zahodenie :D dobre sa to citalo a dobre ma to hlavne rozosmialo, tesim sa na dalsiu a pekne prazdniny ti prajem :) :D

    OdpovedaťOdstrániť