streda 4. júla 2012

Live with Love 9.


A je to tu! Ďalšie pokračovanie toho neuveriteľne dlhého dňa, ktorý začal už ani sama neviem kedy :D Dúfam, že nie ste dezorientované z môjho písania ;) KeĎ som začala písať, tak som povedala Holubičke, že ku každej časti dám nejaký obrázok pretože pri jej častiach som to vždy očakávala no nie vždy to vyšlo. A ani mne to minule tak celkom nevyšlo a preto som sa rozhodla, že sem dám obrázok aj keď nebude tak celkom k veci :D 
Prajem vám príjemné čítanie :) 
Miruška :)


Z mojich myšlienok ma zrazu vyrušila Nicole aj s nejakými dievčatami. Bolo ich tam asi desať, no prevažnú časť tvorili vymaľované blondínky.
,,Čo tu robíš Stella? Nemala by si byť s chalanmi? Ale počkať! Veď ty predsa nie si ich fanúšik?“ Hovorila podozrivo pokojným hlasom.
,,A na to si ako prišla? To, že nemám vyrobený žiadny plagát a ani nemám ich tričko neznamená, že nie som ich fanúšik.“ Namietala som.
,,Ale nebuď hlúpa. Stella, ja to jednoducho viem. Mám na to nos. A odkiaľ máš tú bundu s vyšitým menom? Veď taká sa predsa nedá nikde kúpiť.“ O ou. A čo teraz? Začala sa ma zmocňovať panika. Zrazu som zbadala chalanov ako idú smerom k intráku. Zbadala ich aj Nicole so svojou bandou.
,,Ja som ráno videla Zayna ako v nej prišiel. A keďže ty nie si fanúšik a my sme, tak nám láskavo daj tú jeho bundu.“ No do kelu! Ja ju nedám dole. A už vôbec nie tu vonku. Veď mám pod ňou iba podprsenku. Zrazu sa začali ku mne pomaly približovať a ja som urobila krok dozadu. Keď som videla, že to nestačí, ani na chvíľu som neváhala a rozbehla som sa za chalanmi. Bežala som ako o život a za mnou sa valilo stádo ukričaných a upišťaných dievčat. Keď som bola asi päť metrov za chalanmi, otočili sa a na chvíľu zastali.
,,Bežteeeeeeeeeee!“ Kričala som počas behu. Chalani vyplieštili oči a dali sa do behu. Vošli sme do budovy internátu a vybehli sme hore po schodoch. Viedla som ich k mojej izbe. Potiahla som kľučkou a našťastie bolo odomknuté. Doširoka som otvorila dvere a vpustila som chalanov dnu. Dvere som zabuchla a otočila som kľúčom. Všetci sme po stojačky lapali po dychu, len Niall sa ako mŕtvy bobor hodil o zem. Chcela som sa smiať, no vôbec som nestačila s dychom. Zrazu som hore pri posteliach zbadala Cat. Keď  nás tam zbadala, zostala stáť na mieste.
,,Cat? Si v pohode?“ Pomaly som urobila pár krokov k nej. Niall sa zdvihol zo zeme a s chalanmi tam ostali stáť ako voskové figuríny.
Cat sa ani nepohla. Neprejavovala žiadne známky života, tak som k nej podišla ešte bližšie. Asi po minúte, toho desivého ticha, sa Cat začala smiať ako totálny blázon. Vôbec som nechápala čo jej je. Veď je ona je ich najväčší fanúšik. Mala by skákať tri metre do stropu, kričať, vrieskať a čo ja viem čo ešte. Ale ona sa tu smeje ako pomätená.
,,Aha, Stella. Ja mám halušky (=halucinácie)! V našej izbe, rovno za tebou, stoja chalani z One Direction.“ Prstom na nich ukazovala a stále sa popritom smiala. Otočila som sa k nim s nechápavým pohľadom a Louis sa spýtal:
,,Je v pohode?“
,,Jééééééj, Stella! Veď aj ty ich musíš vidieť. Práve sa ťa niečo Lou opýtal.“ Bez smiechu, ale s nadšením opäť prehovorila Cat.
,,Cat, teraz ma počúvaj! Mám pre teba dve správy.“ Trochu som ňou potriasla a ona mi venovala pozornosť.
,,Tá prvá je, že ty nemáš žiadne cestoviny, či čo si to povedala. A tá druhá je, že oni sú naozaj v našej izbe.“ Pozerala mi rovno do očí a jej výraz sa zmenil na malú koalu, ktorej došli eukalyptové listy. Chvíľu na mňa nechápavo pozerala no potom sa spamätala.
,,Čože? To fakt? Ja neverím! Áááá....“ Začala kričať, tak som jej priložila ruku na ústa. Mala som strach, že jej vyletia oči z jamôk. Vyzerala ako päťročné dievča, ktoré vidí koníky.
,,Cat! Spamätaj sa! Na toto teraz vôbec nemáme čas! Za dverami je Nicole aj so svojou bandou a my ich musíme odtiaľ dostať preč aby mohli, tu prítomní chalani, opustiť tento blázinec.“ Ukázala som prstom na chalanov a pomaly som zložila ruku z jej úst.
,,A môžem sa ich dotknúť?“ Prosebne sa na mňa pozrela a chalani sa pousmiali nad touto, pre mňa nepochopiteľnou, otázkou.
,,Bože Cat! Ty si taká trúba. Začni už používať tú jedinú bunku, ktorej obsah nemá nič spoločné s One Direction.“ Nechcela som ju nijako uraziť, ale vážne som mala strach, že mi tie pobláznené fanúšičky roztrepú dvere. Zrazu vedľa mňa stál Harry a milo sa prihovoril Cat.
,,Cat.“ Usmial sa na ňu a chytil ju za ruku. Ja len dúfam, že sa tu teraz nezloží. ,,Stella má pravdu. Sústreď  sa a skús nám pomôcť prosím.“ Cat bola ako v tranze. S úsmevom mu prikývla. Tvárila sa akoby by videla zjavenie.
Ja som vzala mobil a vytočila som číslo na Jessie. Vedela som, že ona mi pomôže. V tejto chvíli je použiteľnejšia ako Cat.
,,Haló, Jessie? To som ja Stella.“ Bol tam strašný hluk.
,,Áno, Stella. Čo potrebuješ?“ Skoro som ju nepočula.
,,Kde si? Je tam strašný krik.“
,,Stojím na chodbe a okolo mňa práve prebehuje nejaké stádo. Idú smerom hore tak to tam idem skontrolovať.“ Objasnila mi situáciu, no ja som už vedela o čo ide
,,Tak to stádo, ktoré práve vidíš ide k mojim dverám pretože v mojej izbe sa práve nachádza One Direction.“
,,Čože? A prečo sú v tvojej izbe? Veď si im mala ukazovať školu.“ Nechápavo sa ma vypytovala.
,,Ja viem. Veď som to aj robila, ale nejako sa to .... No nič. Potom ti to vysvetlím. Teraz potrebujem tvoju pomoc.“ Nemala som čas jej to tu všetko vysvetľovať.
,,No tak to som vážne zvedavá. Čo by som pre teba mohla spraviť?“
,,Takže. Musíš tých bláznov dostať niekam inam. Najlepšie by bolo, ak by si ich vylákala niekam k pódiu alebo tak. A ja by som vyviedla chalanov z intráku cez vrátnicu.“ Povedala som jej môj neskutočne premyslený plán. Na to, že som to vymýšľala počas tej minúty, čo sa Harry snažil upokojiť Cat, to bolo celkom dobré.
,,Ok, to zvládnem. Keď už budú dostatočne ďaleko od tvojej izby tak ti prezvoním aby ste mohli ísť.“ Súhlasila Jessie.
,,Ok, platí.“ A zložila som telefón.
,,Ty si génius!“ Nadšene vyhlásil Niall.
,,Ďakujem. Ale teraz ma musíte počúvať.“ Neviem prečo, ale brala som to vážne ako bojovú misiu v Afganistane. Ale bola to aj celkom sranda. Chvíľu sa pozerať na vystrašené tváre dospelých ľudí.
,,Takže, niekto z vás by mohol zavolať šoférovi aby vás počkal pri vrátnici internátu. Tam vás odprevadím aby ste sa nestratili.“ Premerala som si ich pohľadom a Liam už mal v ruke mobil.
,,Pôjdete s nami, že?“ Opýtal sa Zayn. Vôbec som nechápala prečo.
,,Jasné!“ Zrazu vykríkla Cat. Už som aj zabudla, že tu vôbec je. Nechápem ako vôbec dokázala byť ticho.
,,Nie Cat! Vieš si vôbec predstaviť, čo to tu bude ak sa všetci dozvedia, že sme s nimi niekde boli?“ Trošku som na ňu vyskočila.
,,Ale neblázni. Nikto sa to nedozvie.“   Zayn ma presvedčil. Neviem prečo, ale vždy keď niečo povie, tak mu to uverím. Proste si poviem, že keď  to povedal on, tak to tak aj bude.
,,Tak dobre.“ Nakoniec som musela súhlasiť lebo ak by sa Cat prebrala z toho tranzu a zistila by, že sme kôli mne a mojej opatrnosti nešli Boh vie kam s One Direction, tak by ma určite zakopala do plytkého hrobu. ( ;) ).
,,Jééééééééééé!“ Celá vytešená ma objala.
,,Dobre, dobre. Už mi zvoní mobil takže môžeme ísť ?“ Opýtala som sa ich a všetci mi prikývli. Opatrne som odomkla dvere a vystrčila som hlavu von. Chodba bola našťastie prázdna takže sme mohli opustiť izbu. Kto vie čo im Jessie povedala.
Bez slova všetci vyšli z izby a nasledovali ma. Mali sme dosť naponáhlo. Zrazu sme už boli pri vrátnici a ja som sa snažila kryť za chalanov aby ma náhodou nezbadal Josh. Pretože na zapisovanie tu teraz nebol čas. Napodiv si nás vôbec nevšimol tak sme sa všetci nejako nasáčkovali do ich auta. Bolo to dosť rýchle pretože v aute bol len šofér tak si Liam hneď sadol vedľa neho. Chalani pustili najprv mňa a Cat, tak som si sadla hneď k oknu a vedľa mňa si sadla Cat. Oproti mne bol Zayn, Lou, Niall a Harry sedel vedľa Cat, ktorá musela byť šťastím celá bez seba.


Zabíjačka ;) Hlavne pre mňa a Holubičku :*

6 komentárov:

  1. Ten obrázok na konci..uhufbfhueicdzf buedlucbnhjuesxd (sorry,utieram klávesnicu od slín :D) perfektné to jéé!!! los parádnos!!!! jááj,rýchlo ďalšiu!! :D
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fenkue :* a na ten obrázok mám rovnaký názor ... sánka dolu :D :D nemožem si pomôcť ked ich vidím v oblekoch ;)
      Miruška :)

      Odstrániť
  2. potrebujem ďalšie! : D Je to krásne a ten Zaynko :)) OUugdtgsethhfdwscbh: D som z toho vedľa;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fenkue :* ja tiež :) bude aj dalšia ... možno zajtra ked sa neutopím :D neviem veľmi plávať ... ale aspoň niečo mám so Zaynom spoločné :D :D :D
      Miruška :)

      Odstrániť
  3. Ježiši náhera úplen si mi vyrazila dych :) strašne moc sa mi páči táto časť to chce rýchlo pokračovanie prosííím :D a na tej fotke sú fakt veľmi nom jak to pekne napísať zobrať do postele a zamknúť sa v izbe na celú noc :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fenkue :* teším sa žš sa ti páči :) a aj pokračovanie bude asi v piatok ;) a ten tvoj názor na obrázok úlne chápem .... to sa proste nedá na nich kukať ... a ja to myslím v dobrom samozrejem :D
      Miruška :)

      Odstrániť