štvrtok 26. júla 2012

Winter Love ♥-22.časť B)


Ja som to dokončila !  Neverím,Halellujah :) Ukončila som to,opravila tisíckrát ale stále s tím nie som úplne spokojná no,veď to uvidíte sami. Pekné čítanie ;)

-Harry-
„Tak fajn,zahajujem túto poradu." vyhlásil som,keď sa všetky už usadili na svoje miesta. Všetci sedeli na vedrách,iba Eleanor sedela na Louisovich kolenách. Čo už,nedostatok vedier.
„Fajn,ako chcete umlčať všetky fanúšičky ? Veď oni budu kričať čo im budú hlasivky stačiť. Keď sa dostali na váš koncert,čušať nebudú." znova to Josh zaklincoval. Stále musí nájsť nejaký nevyriešený problém.
„No tak ich o to poprosíme,snáď by nám mohli vyhovieť." odsekol som a zabránil ďalšej nevyriešenej otázke.
„Dobre,ale kto ju tam privedie." všetky pohľady padli na Eleanor.
„Láska,však to pre nás urobíš ?" Louis sa začal líškať a zovrel ju v objatí.
„Jasné,že to pre vás urobím. Je moja kamarátka,chcem aby bola šťastná. Ale najprv vás asi postrieľa ako ju poznám za tie tri mesiace." tým mi strašne zdvihla náladu. Nestačí,že mám žalúdok ako loď pri búrke na oceáne,ale aj ona ešte začína s takýmito rečami.
„V poriadku. Eleanor,ja ti poviem kedy po ňu pôjdeš. My budeme spievať ale pred poslednou pesničkou to všetko začne a potom budeme normálne pokračovať. Máte nejaké otázky ?" za poslednú vetu som si vyslúžil vyorané pohľady,na ktoré som si už zvykol.
„Tak dobre. Oficiálne uzatváram túto poradu. Na svoje miesta. Rozchod !" úplne som sa vžil do tohto rozdeľovania úloh. Tejto činnosti sa chopím častejšie.

-Cassie-
„Hotovo Niall. Si nádherný a blonďavý ako vždy." potom,ako som ho pustila zo stoličky sa poobzeral v zrkadle.
„Ďakujem. Ja utekám spievať,tak sa maj." potľapkal ma po pleci a fičal preč. Je zaujímavé,že sa okrem neho nikto v maskérni nezjavil. Ale to bude ich problém a nie môj. Zvláštne,nikdy ma nepotľapkal po pleci. Ako vždy som sa zložila na guči so slúchadlami na ušiach. Mám pocit,že som aj na chvíľu zaspala,keďže ma zobudila Elanor tým,že so mnou triasla.
„Cassie,zobuď sa. Potrebujú ťa na pódiu."
„Ale ja som maskérka,mňa tam nepotrebujú. Možno si si ma pomýlila s elektrikárom." rozospato som sa otočila na druhý bok.
„Asi by si mala dlhé fúzy a pivné brucho ale keďže je tvoje bruško pekne,ploché a tvárička čistá,vstávaj." nedobrovoľne som sa odlepila od mäkkej pohovky a nasledovala Eleanorine kroky.
„Prosím ťa,čo odo mňa chcú ?"
„Neviem moja milá,choď na pódium. Mne iba kázali ísť za tebou a priviezť ťa. Postav sa tam a čakaj kým ti nepovedia čo robiť." postrčila ma k schodíkom na pódium a už utekala kamsi preč. So zmiešanými pocitmi som vyšla na pódium a čakala. Čakala a čakala. Nič sa nedialo. Koncert tak skoro skončiť nemohol,to by nedovolil Paul ani vtedy,ak by mali zažívacie problémy a behali na toalety na striedačku.
„Ale no ták,ľudia. Zase si zo mňa robíte srandu ? Načo ste ma sem postavili ?" v tom momente sa všetky svetlá rozsvietili. Stála som sama na obrovskom pódiu. Sama ako prst. Predo mnou stáli tisícky dievčat s foťákmi v rukách.Stála som tam ako socha. Nedokázala som sa pohnúť,akoby mi nohy prirástli k zemi. No ták to zvládneš. Proste zapni mozog a hýb nôžkami. Pravá,ľavá,prvá a zasa ľavá. Neide to,prečo to neide ?
http://www.youtube.com/watch?v=git6DCXSqjE
Po celej hale sa začala ozývať hudba. Pomaly začala pridávať na hlasitosti a ja som nevedela či sa mám rozplakať alebo len stáť ako kôl v plote. Z pravej strany sa ku mne pomaly začali približovať Zayn,Louis,Niall,Liam aj s Joshom okrem Harryho. Pred nimi kráčala Eleanor,Mary,Paul a s nimi bolo aj mladé dievča s bujnými a kučeravými vlasmi. Kto to je ? Paul sa milo usmieval a rukou vo vrecku ukázal na druhú stranu. Z tmy sa začala vynárať osoba. Vysoký chlapec. Bol to Harry s plnou náručou farebných ruží. Toto je určite iba sen a ja sa o pár sekúnd zobudím v maskérni s tvárou pricapenou na vankúši.
„Cassie ?" ozval sa Harry. Na tváry sa mu vykúzlil roztomilý úsmev. Kolená sa mi začali podlamovať a dych sa zrýchlil o stokrát. Dobre,toto fakt nie je sen.
„Áno ?"
„Možno ma po tomto bude nenávidieť a možno nie. Teraz ti len chcem povedať,že by som bol veľmi rád,ak by si sa stala mojou priateľkou. Na tretí krát to snáď už privolíš pred tímto tuctom dievčat aj pred našími priateľmi. Tak čo mi odpovieš ?" čo mám robiť ? Mamička,pomôž mi. Samozrejme,rob čo ti káže srdce. Mozog káže,nie. Privodí ti iba problémy ako v škole. Srdce káže áno,buď s ním šťastná,ľúbiš ho a aj on teba.

-Harry-
„Tak čo mi odpovieš ?" položil som otázku znova. Ona to naozaj urobí. Odkopne ma ako prašivého psa.
„Nie." rázne slovo s troma písmenami ale priamou myšlienkou. Naozaj sa stalo to,čoho som sa najviac obával. Srdce mám roztrhané na tisíce kúskov. Prečo to urobila ? Nezáležalo mi na tom,že na mňa hľadia tisíce párov očí. Otočil som sa a rozhodol sa odísť. Ruky mi s kyticou ochabli a pokračovali v ceste.
„Nie,nebudem ťa nenávidieť. A áno,chcem s tebou chodiť Harry Styles." srdce sa mi rozbúšilo ako šialené. Nedokázal som dýchať. Znova som sa otočil,aby som na ňu videl. Obaja sme stáli neďaleko od seba ale dosť v strede,aby nás všetci videli. V jej očiach sa lesklo pár sĺz. Nie,ty nemôžeš plakať zlatko,to ja. Ja by som mal plakať ale od šťastia. Veselo sa ku mne rozbehla,a objala ma. Nadvihol som ju a zatočil sa s jej ľahkou váhou. Konečne som jej mohol na verejnosti venovať bozk. Tak dlho som na to čakal ale prišlo to. Všetci začali tlieskať ako o život a dievčatá začali kričať,čo im sily stačili. Chalani nastavili palec hore a baby zastali pri sebe ja som nevedel či plačú lebo sa od toľkej radosti smejú.
„Už ma môžeš pustiť pán Styles." ozvala sa šepkajúc mi do ucha. Položil som ju na zem,ako si želala a znova na mňa hľadela svojimi hnedými očami. Bola tak roztomilo nízka,že na mňa musela pozerať do výšky. Silno ma objala a znova ten potlesk a dav jačiacich dievčat pred nami. Znova som jej venoval bozk a koncert mohol pokračovať ďalej.

-Cassie-
Eleanor s ďalším dievčaťom ma odviedli na bok a nastala tá hlúpa chvíľa ticha.
„Vedeli ste o tom a mne ste nič nepovedali ?" začala som so svojim spovedaním u Eleanor.
„Ešte povedz,že to nebolo pekné."
„Jasné,že to bolo úžasné. Ale povedať ste mi o tom mohli."
„Vy sa asi nepoznáte však ?" Eleanor hneď zmenila tému. Dievča s bujnými kučierkami a milým výrazom v tváry  hľadelo raz na mňa a raz na pódium.
„Danielle,toto je Cassie. Cassie,toto je Danielle." znova to tradičné podanie rúk a pusa na líce.
„Rada ťa spoznávam. Ja som Liamova priateľka. Nedávno sme spolu začali chodiť." páni. To som teda nečakala.
„No,ja som na tom podobne. Doslova." obe sme sa schuti rozosmiali,keď k Eleanor pribehol Louis.
„Láska,môžte ísť do našej šatne a priniesť sem veľkú čiernu tašku ? Je hneď pri mojom ruksaku,veď vieš ktorý to je však ?"
„Za prvé načo ? A za druhé až keď mi vysvetlíš načo,tak po ňu pôjdem."
„Tak fajn. Paul mi povolil usporiadať takú menšiu no,proste som nakúpil spreje s penou a takto by som chcel ukončiť náš posledný koncert pred letom. Josh mi pomohol s tímto,planom." na mojej tváry sa zjavil úškrn,na Louisovej tiež len Eleanor nejako nadšená nebola.
„Fajn,ale len pod podmienkou ak sa toho môžme zúčastniť aj my."
„Môžte,utekaj. Ale začneme až vtedy,keď sa vyprázdni hala. TO bude už o chvíľku pretože sme už skončili. Nech vás ostatní nevidia." behali sme čo nám sily stačili,ešte na nás kričal Paul,že nemáme tak rýchlo behať,pretože si niečo urobíme. Našťastie sme to všetky prežili v zdraví a už aj sme na pódiu pretrepovali spreje. Ja som očkom skúmala kapelu,Josh mal na tváry podobný škodoradostný úškrn ako zbytok osadenstva. Vážne o tom vie každý len nie hentí štyria ? To bude ale rana ! Zakukla som aj dole pod pódium,nebola tam živá duša.
„Chalani,nemyslíte,že by sme mali nejako zakončiť tento koncert ?" kým mal Louis prejav svojho života,my tri sme "nenápadne" rozdávali spreje kapele. Štyri spreje ostali aj pre tích členov,ktorý o ničom nevedia. Pomalým krokom sme prišli až k Louisovi.
„Myslím,že by sme už mohli začať." kľudne povedal. Všetci začali striekať hlava nehlava no len ja som zostala na svojom mieste. Načo útočiť. Veď ja si počkám. Eleanor už bola pod pódiom a utekala pred Louisom a Joshom. Až keď sa ku mne rozbehol Niall so sprejom a šťastne zákerným výrazom v tváry zdupkala som k Danielle. Skryli sme sa za repráky,najbezpečnejšie miesto. Dlho sme tam nepobudli,pretože Liam našiel Danielle a hneď začal jačať aj moje meno. V momente som opustila našu skrýš a rovno predo mnou stál Zayn. Bol mi otočený chrbtom,tak prečo nevyužiť príležitosť. Za tričko som mu nastriekala kopu peny a hneď začal tancovať Írske tance.
„Ááááá. Cassie !" zvrtol sa na päte a chcel si to všetko rukou vytrepať spod trička.
„Áno ?"
„Veľmi ťa mrzí,že ťa ešte nikto nezasiahol ?"
„Ani nie ale myslím,že ty si myslíš pravý opak."
Skríkla som ale už som mala celé vlasy od spreju. Veď treba hneď útočiť na to najcitlivejšie miesto,VLASY !! Fajn,veď Cassie vráti útok.. Rozutekala som sa za ním a hneď mal vlasy pekne žlté. Naše slniečko žiarivé ! Radšej som ho už nechala tak a utekala za Harrym.
„Ako to,že ja mám tú penu až v topánkach a ty ? Skoro nezasiahnutá !" rozhorčene skonštatoval.
„Treba sa hneď skryť a nie stáť ako stĺp a nechať sa dostriekať na smrť."
„Aha. Dobre tak teraz budeš špinavá aj ty." zavelil a už ma držal na rukách,pričom na mňa ostatní striekali penu. Jačala som a vrieskala ale nič nepomohlo. Ani Eleanor mi nepomohla tím,že Harrymu striekala penu do vlasov a na Louisov a Liamov pokin aj za nohavice. Kopala som nohami a bola som už odhodlaná simulovať plač ale vtedy svoju paľbu zmiernili. Držala som sa rukami okolo jeho krku ako kliešť a tvár som mala bezpečne úkritú na jeho hrudi.
„Harrý,nech už prestanú. Veď tú penu budem mať až za spodným prádlom."
„A to ti vadí ?" položil ma na zem,kým som si ja vyberala penu spod opaska.
„Vôbec. Máte veľkú radosť ?"
„Najväčšiu na svete." Niallovi a Louisovi už došli spreje tak som to ako vždy využila. S Danielle,Eleanor a Harrym sme na nich vystriekali celý obsah plechovky. Toľko radosti ! Boli sme horší ako malé deti.
„Miééér !!" vrieskal Josh hore bez. Jeho tričko,ktoré bolo pred našim zásahom biele držal v ruke a mával ním na všetky strany. Harry mi rukou zakryl oči ale ja som ju ihneď strhla z mojej tváre. Nechcelo sa mi veriť,že takú spúšť sme spravili správe my. Pódium bolo ako po zásahu bandy škôlkarov a úprimne ľutujem tú osobu,ktorá to bude čistiť.
„Myslím,že sme to ukončili parádne. Teraz by sme mali rýchlo zdupkať,kým nás niekto nedonúti upratať to." Liam to nevedel lepšie povedať,keby tam v tej chvíli nevpálil Paul. Ústa roztvorené,oči vypúlené a ďalej to neviem popísať. Vyzeral,že o pár minút vybuchne. Upratovačka po jeho boku s mopom a vedrom mala rovnaký výraz ba priam horší.
„Ako mám tútu...pani donútiť upratať to ?"
„Zabudnite,toto si upracete sami." nervózne zašomrala.
„My ? Ale veď..." Louis nedokončil svoju vetu. Eleanor mu striekla rovno do tváre zvyšok peny zo svojho spreja.
„My sa poberieme a Paul,vyrieš to. Si manažér." Harry vyceril zuby a ťahal ma za ruku von.
„Ja idem odviesť Cassie domov,prídem....neviem kedy. Čaute !" rázne oznámil svoje plány ostatním a už som sedela v jeho aute s kabelkou na nohách a pripútaná k sedadlu. Celú cestu znelo iba rádio keď som sa až na križovatke rozhodla prehovoriť.
„Ako dám toto dole z vlasov ?" zúfalo som preplietala svoje pramienky pomedzi prstami.
„Neboj sa. Dvakrát alebo trikrát si ich umyješ a je to dole. Mám s tím skúsenosti."
„No to si ma neskutočne potešil. Nedoplatím sa za vodu." zaparkoval pred našim vchodom a pomohol mi vystúpiť.
„Môžem ísť hore ? Si predsa sama doma."
„Za prvé-načo ? Za druhé-odkiaľ vieš,že Abby nie je doma. A za tretie-Je..," znova som musela nájsť telefón a skontrolovať čas. Pol jedenástej západoeurópskeho času.„pol jedenástej. Čo by si u mňa chcel robiť ?"
„Veď už som u teba raz spal nie ?"
„Áno ale to si mal v sebe tak jeden a pol promile. A navyše ťa sem dotiahol Louis cez tvoje akoby som to povedala...bezvedomie ?"
„Na to,že si moja priateľka by si mohla mať toľko súcitu a prepožičať mi vašu kúpeľňu na umytie mojich vlasov,nemyslíš ?" schopil ma rukami okolo pásu a pritiahol k sebe. Znova ta skvelá vôňa. Casssie prestaň ! Veď ti to doslova fetuješ !!
„Nie fešák. Nemohla,pretože to nie je iba moja kúpeľňa. Čo budeme zajtra robiť ?"
„Chalani chceli ísť na výlet. Taký menší,nič extra."
„Hm,lákavé. Pôjdeme aj my ?"
„Ak by si chcela,pôjdeme."
„Dobre,ja idem."
„A pusu na dobrú noc si nezaslúžim ?" aŕŕ´znova ten pohľad ! Nedá sa mu odolať. Ruky som mu omotala okolo krku a musela sa postaviť na špičky. Nemala by som začať nosiť topánky na opätku ?
„Tak môžem ísť hore ?" nádejne sa opýtal.
„Nie." zabuchla som vchodové dvere ale znovu som ich otvorila.
„Dobrú noc anjelik." znova ďalší a zároveň posledný bozk a mohlo sa ísť spať.

15 komentárov:

  1. wow!wow!wow!! úúžas toto!! wááááw!! :D proste neskutočne úúžasna časť!! tak ako aj všetko ostatne.. :) :D váá Peťúúúš :D ja ťa zabijem!! ja zase nemam slov!! povedz mi prečo ma takto oberáš o moje drahocenne slova?? hm?? no počkaj! ja si to s tebou vydiskutujem! :DDDD wááw wáááw wááw a ešte raz wáááw!!! :D uplne si ma dostala s tou penou či čo to bolo... :DDDDDD nemožem z toho!.. :DDDDDD váá uplne mi preskakuje.. :DD hmm čim to je? :D ... myslim že sa ani nečuduješ.. :DDDDD tvoja doškrabana šaľenota Deni :* :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ehm....jfikdnaoishvdasjki!!! muahahahahahahah!! :D romantikááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!! ja som to vedela!! vedeláááááá!!! muahahahaha!!! ja viem, už by som sa mala prestať smiať ale to sa nedá!! muahahahha!!! zo začiatku romantika a nakoniec sprejová vojna...môj šiesty manžel bez trička?!?! úúúú :D je to *le dokonalé, skvelé, parádne a zrejme si budem musieť kúpiť slovník pochvalných slov!! (nevieš koľko stojí??) :) teším sa na ďalšiu, muahahaha!! :D píš, pí a píš!! a zajtra chcem pokračko!! :D prosíím! :)) dobre už končím :D dnes som mala marcipán a muffin, ale nehrabalo mi, chýbala mi nutela...:// :((
    your retarding sister
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úúúúúúúúúúúúúú si ma normálne dostala.... usmievať sa jak pripečená na monitor pc asi neje v pohode, že ? nevadí .... aj tak ma nikto nevidel :P musela som si dávať krátke prestávky kôli slzičkám v oku :) to kôli tomu úžasnému začiatku .... ale fakt sa ti to podarila :) je to superné :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niéééé prečo si plakala ? Až také dojemné to nebolo,či ? :) Ale aj tak ďakujem ;)

      Odstrániť
    2. co ci povim :) od radosti asi ;) a možno to bolo aj kusa dojemné ale hlavné super časť :*

      Odstrániť
  4. super to je :D celý čas som sa smiala :D ... chcem ťa o niečoo poprosiť nepozrela by si sa na môj blog? http://1dlenka.blogspot.sk/ budem vďačná :)))
    *Lenka*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ak chceš,môžem ti tvoj blog hodiť k obľúbeným ;) xx

      Odstrániť
    2. diks budem rada :))
      *Lenka*

      Odstrániť
  5. Užasne!!!! smejem sa ako pak!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. uplne uplne super!!! :) joj bala som sa ze das zasnuby alebo co :D ale zabudla som ze oficialne spolu neboli ty si proste genius :) uplne paradne si to vymyslela a ako ho na konci okaslala :) chcela by som vidiet ten jeho vyraz na zivo :D SIKULA ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja špecialitka :D Ale Diky,toľko chváli si ani nezaslúžim :) Aj tak s tím nie som 1000% spokojná ale som šťastná,že sa vám to páči ;)

      Odstrániť