utorok 10. júla 2012

Live with Love 12.

Takže baby svoj sľub sa snažím dodržať a preto vám sem dávam dalšiu časť :) Prajem vám príjemné čítanie :) 
 Miruška :)





Po tom čo sme s Cat vybehli z auta sme sa snažili prejsť cez vrátnicu najväčšou rýchlosťou tak, aby si nás Josh nevšimol. Teraz nie je čas na to, aby sme mu vysvetľovali kde a s kým sme boli. Vybehli sme hore do izby a zabuchli za sebou dvere. Prešla som ku skrini a začala som hľadať niečo, čo by som si mohla na seba obliecť. No po chvíli som si všimla Cat ako stojí pred svojou skriňou a čumí na tie svoje plagáty.
,,Tým pohľadom, ktorý hádžeš na tie plagáty, sa ich snažíš oživiť ?“ Musela som sa jej opýtať.
,,Nie. Ja len tomu nemôžem uveriť.“ Neprítomne mi odpovedala.
,,Čomu? Že pred piatimi minútami si s nimi sedela v aute a teraz sú zrazu na tvojich plagátoch na skrini?“So smiechom som sa opýtala.
,,No tak nejak. Občas som prestávala veriť, že ich vôbec niekedy stretnem. No vďaka tebe som s nimi prežila skoro celý deň. Ďakujem.“ Podišla ku mne a objala ma.
,,Ale veď ja som ti nikdy nesľúbila, že ťa s nimi zoznámim alebo niečo podobné.“ Udivene som jej povedala.
,,Veď ja viem. Nedala si mi žiaden sľub a to bolo na tom to najlepšie. Nevedela som aká je tvoja úloha a ani doteraz to celkom presne neviem, ale možno vďaka tomu, že si mi nič nepovedala, sa to všetko stalo tak ako sa to stalo. Bol to ten najlepší a najkrajší deň aký som kedy mala.“
,,Na jednej strane som rada, že sa na mňa nehneváš, no na druhej strane si myslím, že s blížiacim sa koncom tohto dňa príde aj koniec toho všetkého čo sa stalo.“ Trochu smutne som jej povedala.
,,Nechápem.“
,,Proste si myslím, že po dnešnom dni na nás tí piati blázni zabudnú. Práve nám začína škola a oni sa vrátia do toho svojho ,,úžasného“ sveta populárnej skupiny One Direction.“ Vo vzduchu som naznačila úvodzovky.
,,Tak o tom vážne pochybujem. Tvoja hrdinská záchranná akcia nám zaručila lístok do ich sŕdc. Na to tak ľahko nezabudnú. A okrem toho je pred nami ešte tá párty. Čo ak sa tam niečo stane?“ Hýbala obočím akoby sa na niečo pripravovala.
,,Akože čo? Vzhľadom na to čo sa stalo do teraz si myslím, že sa nestane už nič pozitívne. Ak bude na tej párty aj tá Nicole, čo sa aj určite stane, tak môžeš rovno volať záchranku.“ Upozornila som Cat.
,,Prečo?“ Nechápavo sa opýtala a tak som jej v krátkosti vysvetlila to, čo sa stalo vtedy v šatni a prečo sme bežali ako domorodci pred cunami do našej izby. Ako som si všimla, môj zážitok ju neskutočne pobavil, tak som sa opäť vrátila k predchádzajúcej činnosti.
Zo skrine som vyhrabala rifle, pretože aj napriek tomu, že je tu cez deň už asi 4 dni strašné teplo, večer sa vždy trochu ochladí. Nie príliš, ale rifle a sveter mi postačia.
Cat vychádzala z kúpeľne a predtým ako som ju vystriedala, som sa jej musela opýtať na tú párty.
,,Prečo si mi nič nepovedala o tej párty?“
,,Nie? Tak asi som zabudla.“ Trocha nervózne mi odpovedala.
,,Tak to pochybujem. Ty by si nikdy nezabudla na párty, na ktorú sú pozvané tvoje idoly. Cat, ja ťa nepoznám už 4. hodinu ale 4. deň a viem ľahko zistiť ak sa niečo deje. Takže, aký máš problém.“ Nasadila som svoju terapeutickú metódu a snažila som sa z nej dostať pravdu.
,,Pravdu povediac ja tam nie som tak celkom pozvaná.“ Neisto povedala.
,,Nie si pozvaná? Veď ja som si myslela, že je to pre celú školu, či ?“ Vyvalila som na ňu oči.
,,Je to pre celú školu, ale nie pre mňa.“
,,Cat, teraz ti fakt nerozumiem. Tak mi to poriadne vysvetli.“ Naliehala som.
,,Ide o to, že pri vstupe na párty si každý kúpi lístok do tomboly. No a po vystúpení si chalani budú žrebovať čísla a ak si vytiahnu nejakú babu tak jej venujú jeden tanec. Ale ak si vytiahnu chalana, ktorý si nemusí kupovať lístok, tak on vyberie dievča, ktoré by si s nimi mohlo zatancovať.“ Začala mi opatrne vysvetľovať.
,,Ok. Ale čo to má spoločné s tým, že TY nie si pozvaná.“ Zvýraznila som slovo ty, pretože mi to nedávalo zmysel.
,, Na konci minulého roka tu spieval jeden spevák. Nebol až taký známi, ale bol veľmi pekný. Lepšie povedané, mne sa strašne páčil. No a on si vytiahol moje číslo, ale Nicole videla, že sa mi páči a vtedy sme neboli priateľky tak ako predtým, a preto mi ho jednoducho povedané vyfúkla. Doslova. Vymyslela si nejakú hlúposť, že mám falošný lístok a že ona má ten pravý. A tak sme sa tam začali hádať ako nejaký politicky v japonskom parlamente, ale keďže ona bola vždy tá najlepšia tak po súkromnom rozhovore s riaditeľom si ten tanec vybavila. Pred vedením školy bola ona tá najčestnejšia žiačka na škole, takže bolo jasné že podporia ju a nie mňa. A tak mi zakázali vstup na každú párty pretože som svojim správaním urobila hanbu celej škole.“ Smutne dokončila Cat.
,,Tak toto je vrchol! Nám tu predsa nebude rozkazovať žiadne namyslené dievčatko, ktoré pri pohľade na zlomený nech volá na 112! Ty na tu párty pôjdeš a ja to zariadim.“ Strašne ma to rozčúlilo, ale nemohla som to nechať tak. Išla som do kúpeľne a zabuchla som dvere.
Po 15 minútach úprav som z nej vyšla, vzala som mobil a bez slova som zmizla za dverami. Na Cat som sa ani nepozrela. Zišla som dole schodmi a cez halu som doslova preletela. Ponáhľala som sa k šatni s nádejou, že v nej budú chalani. Pred dverami stáli dvaja chlapi, takže to bolo znamenie, že to čo hľadám som už aj skoro našla. Blížila som sa k dverám a oni sa bez slova ustúpili. To znamenalo, že si ma pamätajú.
,,Chvalabohu, že ste tu.“ Bez pozdravu som za sebou zabuchla dvere.
,,Niečo sa stalo?“ Opýtal sa Zayn, ktorý sedel na kraji pohovky blízko dverí zatiaľ čo sa Harry s Niallom ohadzovali chipsami pri stolíku s občerstvením. Liam a Louis  sa váľali na gauči a v rukách mali mobily.
,,Em, mohli by ste pre mňa niečo spraviť?“ Neisto som sa ich opýtala a všetci upriamili svoje pohľady na mňa.
,,Chceš fotku, podpis na ucho alebo ....“ Začal Louis so svojimi žartmi.
,,Louis, toto je vážne! Teda nie až také vážne, ale ide o Cat.“ Trošku som ho okríkla.
,,Stalo sa jej niečo?“ S miernym náznakom strachu sa opýtal Harry.
,,Nie, nič sa jej nestalo. Ale začnem takto. Viete čo vás čaká okrem toho, že na tej párty zaspievate?“
,,Myslíš tú tombolu?“ Opýtal sa Liam.
,,Áno. Každé dievča bude mať aspoň maličkú šancu zatancovať si s vami. Ale Cat nie, pretože ona nemôže ísť na párty. Je to trest za to, že urobila niečo čo nie je pravda a riaditeľ jej to zakázal. A tak som vás chcela poprosiť, či by ste to nemohli s riaditeľom nejako vybaviť? Cat je tu jediný človek, s ktorým si naozaj rozumiem. Odkedy som sem prišla stala sa z nej moja sestra a okrem toho je to asi ten najväčší fanúšik 1D akého som kedy videla.“ Pozerala som na nich so psími očami s nádejou, že mi pomôžu.
,,Jasné. To je to najmenej čo by sme pre teba mohli spraviť. Ty si pomohla nám a teraz je rad na nás, že chalani?“ Opýtal sa Zayn pričom sa pozeral na chalanov.
,,Má pravdu.“ Povedal Niall a ostatní sa k nemu pridali.
,,To vážne?“ Neveriacky no s nadšením som sa ich opýtala. Zayn mi iba prikývol a ja som ho od radosti objala. Ale po chvíli som sa spamätala a vrátila som sa na miesto. Sama seba som sa pýtala, čo to vlastne robím?
,,A prečo tam vlastne nemôže ísť?“ Nechápavo sa opýtal Harry.
,,To nech ti radšej povie ona sama. Už nemáme veľa času. Vy musíte ísť za riaditeľom a ja musím zohnať Cat. Tak vám želám veľa šťastia s riaditeľom a uvidíme sa v telocvični. Čaute.“ Oboznámila som ich s plánom a vybehla som zo šatne aby som išla po Cat. Veľmi mi na nej záležalo a nechcela som aby sa trápila pre niekoho, kto si to vôbec nezaslúži.
Cat sedela na gauči a čítala nejakú knihu.
,,Vstávaj ideme!“ Rozkázala som jej.
,,Kam?“ Nechápavo na mňa pozrela.
,,Do telocvične predsa. Poď!“
,,Stella, už som ti povedala že ja tam ísť nemôžem. Čo si zabudla?“
,,Nie nezabudla. Ale stihla som ti vybaviť povolenie na vstup tak dvihni zadok a poď so mnou.“ Zobrala som jej knihu z rúk a ťahala som ju za ruku.
,,To vážne?! Si tá najlepšia kamoška na svete.“ Od radosti sa mi hodila okolo krku.
,,Ďakujem. Ale Cat, ja nemám nič proti tvojim objatiam, ale niekedy sú také nečakané, že neviem či ich ustojím. Takže sa začni trocha krotiť alebo si nájdi nejakého chlapa, ktorému tvoja radosť a nadšenie neohne chrbticu o 180 stupňov.“ Opatrne som ju upozornila a ona mi vyplazila jazyk.
,,A okrem mňa by si sa mala poďakovať ešte aj chalanom, pretože to oni išli za riaditeľom. Ja som ich o to iba požiadala.“
,,Ty myslíš tých piatich bláznov ako si ich sama nazvala?“ Neverila vlastným ušiam.
,,Presne tých.“ Povedala som a popritom som sa obzerala po Zaynovej bunde, ktorá bola nakoniec prevesená cez moju stoličku.
,,Wow, ja som vravela že sú jednoducho úžasní.“
,,Aj ty budeš úžasná ak sa do minúty dáš dokopy.“ Vyplazila som jej jazyk teraz pre zmenu ja.

  Cat (nebojte sa, nešla bosá :D )

 Stella

6 komentárov:

  1. Uáá, som upečená od slnka, oči mi skoro vypadli pri obzeranie, ale som tu.Krásná časť! Ďalšie bude teda ešte zajtra? :)Tvoja verná čitateľka xx :))♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) áno bude tak ako som sľúbila .... zajtra :)

      Odstrániť
  2. Užasnee!:)) tešim sa na dalsiu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádhera Miruš!! jéééžiš,ja chcem ďalšiu!!! :D
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť