streda 11. júla 2012

Live with Love 13.

A je to tu ! Pridávam vám poslednú časť pred mojim odchodom :) 
Asi to bude troška trápne, ked poviem že mne sa táto časť páči ;) No nič to :D Zaujíma ma váš názor, tak mi ho napíšte do komentu :*
Mirusška :)



S Cat sme dorazili do telocvične tesne pred začiatkom, keďže jej prípravy trvali neprimerane dlhý čas. Pri dverách sme si kúpili lístky s číslami, ale vyberať sme si veľmi nemohli pretože sme prišli medzi poslednými. Telocvičňa bola vyzdobená farebnými svetielkami a girlandami, ktoré viseli zo stropu. Vo vnútri bolo plno a zdalo sa mi, že sú tam aj ľudia, ktorých som v živote nevidela. No bolo mi to jedno pretože som sa sústredila už len na chalanov, ktorí stáli na pódiu. Všetci kričali a jačali akoby ich z kože drali no chalani sa iba usmievali a mávali ako anglické kráľovné. Musel to byť fajn pocit keď vás ľudia tak milujú už len preto, že sa na nich pozriete.
Po niekoľkých úvodných slovách začali spievať Up all night a potom WMYB. Bol tu super pocit. S Cat sme tancovali a skákali ako o život. Bola som taká zadychčaná ako keby som prebehla jednu míľu. Keď už chalani dospievali musela som sa ísť napiť vody. Zatiaľ čo som tam pila ako ťava na púšti začali sa žrebovať tie čísla. Bolo mi to úplne jedno keďže ja na také veci nemám šťastie. A aj tak som s nimi strávila celý deň takže ma určite nezabije ak si s jedným z nich nezatancujem. Je tu stovka oveľa väčších fanúšikov ako ja, ktorí by preto aj zabíjali. Len dúfam, že nie doslovne.
No a je to tu. Liam si vytiahol nejaké dievča, ktoré vyzeralo dosť pokojne. Veď ak by odpadla už teraz nič by z toho nemala. No Harry bol na tom už trošku horšie. TO dievča sa nevedelo upokojiť. Vkuse jačala akoby šibnutá, ale Harry sa len usmievala a tváril sa dosť hrdinsky. Na Cat bolo vidieť, že bola trošku sklamaná no keď si jej číslo vytiahol Zayn, tak sa na mňa šibalsky pozrela a na tvári sa jej vyčaril úsmev. Potom si vytiahol Niall jedno dievča, ktoré sa rozbehlo na pódium akoby jej tú možnosť zatancovať si s Niallom mal niekto vziať. No a nakoniec zostal Louis. Keď povedali číslo 12 až ma zamrazilo, pretože presne také číslo som mala ja na svojom lístku. Trošku som sa toho bála lebo mám pocit, že Louis sa na mňa hnevá. No na druhej strane by to mohla byť príležitosť ospravedlniť sa. Keď som sa prebrala z toho šoku pomaly som išla smerom k pódiu, z ktorého už všetci zachádzali a namierili si to na tanečný parket.
Neisto som k nemu podišla no on ma bez problémov chytil okolo pásu a usmial sa na mňa. Začala hrať pesnička od Adele a my sme začali pomaly tancovať. http://www.youtube.com/watch?v=BmiULok2Vn0
,,Louis prepáč, že som si z teba robila srandu.“ Začala som.
,,Nevadí. Už je to v pohode.“ Milo mi povedal.
,,Takže sa už nehneváš?“ S nádejou som sa opýtala.
,,Nie. Ja som len nečakal, že si nejaké dievča bude zo mňa takto uťahovať. Bol som prekvapený, ale musím uznať že si vtipná.“  To čo povedal ma vážne prekvapilo.
,,Takže mier?“ Navrhla som a pred nos som mu vtrepala môj malíček.
,,Mier.“ Povedala prekrížili sme si malíčky ako malé deti, ktoré si sľúbili, že sa už nebudú naťahovať o hračku. Obaja sme sa zasmiali no po chvíli som opäť prerušila tú krátku dobu ticha, ktorá medzi nami nastala.
,,A nebude sa tvoja priateľka hnevať, ak sa od niekoho z chalanov dozvie, že si ma požiadal o ruku?“ So smiechom som sa opýtala keď som si spomenula na to čo sa stalo v aute. Zdalo sa mi, že Cat hovorila niečo o tom, že on aj Liam majú priateľky.
,,Dúfam, že nie. Ale ako povedal Harry, ona je moja ženská kópia, takže sa na tom určite zasmeje.“ Zasmial sa.
,, Tak to je super. A povedz mi niečo o nej. Aká je?“
,,Ak ti mám povedať pravdu tak bez El by som vážne nevedel čo by som mal robiť. Ak by nebola počas toho čo sme s chalanmi prežili stále pri mne, tak neviem či by som bol takým človekom ako teraz. Drží ma pri zemi, no aj tak keď som s ňou mám pocit, že lietam v oblakoch. Je to úžasný pocit tráviť s ňou všetko ten čas, ktorý mám. Pre mňa je ona to najkrajšie a najlepšie dievča čo som v živote stretol a za nič by som ju nevymenil.“ Zamyslene hovoril.
,,Páni! Ona musí byť fakt úžasná keď o nej tak pekne hovoríš. Kiežby som ju mohla niekedy spoznať.“ Hovorila som s obdivom.
,,Nabudúce vás zoznámim.“ Usmial sa na mňa.
,,Už sa nemôžem dočkať. Aj ja by som chcela mať pri sebe niekoho, kto by ma ľúbil tak, ako ty El.“ Zamyslene som dodala.
,,Som si istý, že niekto taký tu už pre teba je. Je len otázkou času kedy sa dáte dokopy.“ Šibalsky sa usmial.
,,Kiežby si mal pravdu.“ Smutne som povedala, pretože podľa mňa to povedal len tak.
,,Kiežby? Veď ja ju aj mám. Ver mi!“ Nato sme sa obaja zasmiali a pokračovali sme v tanci.
Chvíľu som pozorovala Cat a Zayna ako sa spolu hýbu po parkete. Niežeby som žiarlila, veď ja so Zaynom nič nemám a ani mať nebudem. To len Cat má hlavu v oblakoch. Obaja sa sa na seba usmievali a stále o niečom debatovali. Ale som si viac ako istá, že v tejto chvíli by Cat vymenila Zayna za Harryho, na ktorého sa lepilo nejaké dievča. Bolo mi ho úprimne ľúto. Vyzeral, že každú chvíľu vyletí z telocvične.
Pri tanci s Louisom som si spomenula na môjho malého Rayena a pri tejto predstave som sa musela pousmiať. Náš prvý spoločný tanec si predstavujem presne tak, ako tento. No kým sa toho dočkám, tak prejde ešte veľa dlhých rokov. Ach, ako veľmi mi chýba. Ale tanec s Louisom bol ako tanec s bratom. So starším bratom. A musím uznať, že to bolo vážne fajn.
,,Ták! A na špeciálnu žiadosť tu máme ďalšiu romantickú pesničku. Neváhajte a využite šancu, ktorá sa vám práve naskytla.“ Vyhlásil DJ keď som skončila tanec s Louisom a pomaly som odchádzala z parketu. No zrazu niekto zvolal moje meno:
,,Stella, počkaj.“ Otočila som sa a oproti mne stál Zayn.
,,Smiem prosiť?“ Podával mi svoju ruku s úsmevom. Trochu ma to zaskočilo no zároveň aj potešilo, tak som mu na znak súhlasu iba prikývla hlavou a svoju ruku som vložila do jeho.
Chytil ma rovnakým spôsobom ako Louis, no tento krát to bolo iné. Celá som sa chvela a cítila som ako sa mi podlamujú kolená keď na mňa pozeral tými svojimi hlbokými tmavými hnedými očami. Vôbec som nechápala čo sa to so mnou deje. Prečo vždy keď som v jeho tesnej blízkosti sa cítim práve takto? Nedokážem sa na nič sústrediť a som dosť nervózna. Po chvíli som sklopila svoj zrak a počula som ako sa potichu zasmial.
,,Máš krásne oči.“ Povedal.
,,Prečo to robíš? Dnes si mi už asi 4´štvrtý krát povedal nejaký kompliment.“ Uprene som na neho hľadela a čakala na odpoveď.
,,Ak je to pravda, tak by to mal chalan dievčaťu povedať.“
,,Ahá. Takže ty ma len chceš poinformovať o tom aká som krásna. Že mi to nedošlo skôr. Ale aj tak ti ďakujem.“ Obaja sme sa zasmiali a on na mňa zasa uprel svoj zrak. Ale opäť som to nemohla vydžať, tak som sa ho na rovinu opýtala:
,,Čo je? Prečo sa na mňa tak pozeráš?“ Už som sa začala cítiť trocha hlúpo.
,,Sám neviem. No keď sa na teba pozriem hneď si spomeniem aký bol dnešok úžasný. A to všetko vďaka tebe.“ Hovoril s úsmevom na tvári.
,,Aj mne sa dnešok páčil. Bol to šialený deň. Až na to, že keď som bola vo vašej prítomnosti, tak som sa skoro vždy červenala ako idiot. A tipujem, že teraz sa to deje zase.“ Ruku som si prikladala raz na jedno a potom na druhé líce. To je trapas.
,,Podľa mňa je to roztomilé.“ Milo sa usmial.
,,A podľa mňa skôr trápne.“
,,To je tvoj názor. Ale môj sa mi páči viac.“ S úsmevom mi vyplazil jazyk a ja som ho päsťou slabo udrela do hrude.
,,Auu!“ Pošúchal si bolestivé miesto, no smial sa pri tom.
,,Citlivka.“ Povedala som jednoducho.
,,Ja že som citlivka? No počkaj!“ A začal ma štekliť. Som strašne šteklivá a tak som sa neubránila smiechu. Proste sa to nedalo. Všetci sa tam kolísali do rytmu hudby len my dvaja sme sa smiali ako blázni. Ľudia sa za nami začali obzerať, tak som sa to snažila nejako zastaviť. Nie žeby mi nejako extra záležalo na tom, čo si o nás ľudia budú myslieť, ale ak si mám vybrať medzi tancom a šteklením, tak si určite vyberiem tanec.
,,Už dosť! Prosím!“ Lapala som po dychu a on na moje prekvapenie prestal.
,,Fájn.“ Povedal a ruky zdvihol k hlave. Keď som sa upokojila, opäť som si spojila ruky za jeho krokom. Hlavu som si položila na jeho rameno a dýchala som jeho vôňu, ktorá ma zvláštnym spôsobom upokojovala.
Všimla som si Cat a Harryho ako sa spolu kolíšu v rytme hudby. Boli spolu taký zlatí a stavím sa, že celú noc budem od Cat počúvať tie jej príhody z dnešného dňa.
Potom čo Rihannna dospievala sme sa presunuli k ostatným chalanom, ktorí nám so smutnými očami oznámili, že už musia odisť. Zajtra mali niekam ísť skoro ráno. Tak sme ich s Cat vyprevadili vonku k ich autu.
,,Maj sa Stella. Dúfam, že sa ešte niekedy stretneme.“ Objal ma Niall.
,,Ale nie na zmrzline.“ Zasmiala som sa spolu s ním a prešla som k Liamovi.
,,Dobrú noc. Ale pred tým sa ešte zabav.“ Povedal Liam a tiež ma objal.
,,Aj tebe. A daj pozor na tých bláznov.“ So smiechom som mu prikázala. Keď som od neho odstúpila Louis mal roztvorenú náruč, ktorá čakala na mňa. Uväznil ma vo svojom objatí.
,,Dobrú noc motýlik. A to čo som ti povedal samozrejme platí.“
,,Tak to si píš.“ Povedala som keď  ma pustil a ja som mohla konečne začať dýchať. Pomaly som sa s Cat zakrádala k Zaynovi a Harrymi, ktorí sa na niečom dohadovali.
,,Tuto s Harrym sme sa práve rozprávali, či ste s nami išli v piatok von.“ Trocha neisto povedal Zayn.
,,Akože na rande?“ Chcela som si to upresniť.
,,Tak nejak. Ja s Cat a ty so Zaynom. Čo vy na to?“ Povedal Harry. Troška šokovane som sa pozrela na Cat a ona ako vždy to vyriešila dosť jednoducho a jej odpoveď bola jednoznačná keď sa hodila Harrymu okolo krku. To som si mohla myslieť.
,,Takže v piatok?“ Kým som čumela na Cat a Harryho pristúpil ku mne Zayn.
,,No asi nemám veľmi na výber.“ Zasmiala som sa a ukázala som na tých dvoch.
,,Heh, už sa teším.“ Povedal a objal ma. Opäť som mohla cítiť jeho vôňu, ktorá ma totálne hypnotizovala.
,,Emm.“ Pustila som ho a vedľa nás už stála Cat vyškerená ako írsky škriatok. Určite sa s ním chcela rozlúčiť tak som podišla k Harrymu, ktorý sa opieral o auto.
,,Dobrú noc Harry.“ Povedala som mu a objala ho.
,,Aj tebe.“ Usmial sa a chalani už pomaly nastupovali do auta. S Cat sme stáli na chodníku a zakývali sme im. Obe sme sa zhodli, že teraz sa nám už neoplatí vracať sa do telocvične a tak sme išli do izby. Z dnešného dňa som bola neskutočne unavená a tak som sa prezliekla do pyžama. Zajtra ma čakal prvý deň v škole a tak som si chcela dobre pospať. Lenže všetko bolo tak ako som predpokladala. No nakoniec som zaspala niekde medzi tým ako Cat už 75. krát povedala, že Harry sa na ňu usmial. Skoro celú noc točila o tom ako sa rozprávala s Harrym alebo o tom čo urobil. No úplne ma dostala vtedy, keď povedala, že nevie čo si má obliecť na to piatkové rande.


10 komentárov:

  1. Skvelá časť, teším sa na ďalšiu časť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to skvelé a poviem ti aj mne sa páči :D :D Chcem hneď dalšiu :))!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Trapně se cítít nemusíš protože je to pravda!:D Nejlepší část !:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ghciufahwodufzhíwahdfuweogcuhefzuche!!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!! a ešte raz: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! JO! JO! JO! JO! JO! JO! JO! JO! JO! JO!!!! ja som vedela,že to takto dopadne!! :D budú spolu na rande, dajú si pusu, dozvie sa to Nicol, bude chcieť vyškriabať Stelle oči, potom bude zvádzať Zaynera, dá mu pusu ale on on to nebude chcieť, zrovna jak sa budú bozkávať ich uvidí Stella, dá kopačky Zaynovi, on jej to bude chcieť vysvetliť,nakoniec sa uzmieria a Nicol roztrhne od jedu a bude Happyend!! :D Teším sa na ďalšiu :D
    Eli

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. koľko nedšenia :) diki
      až na to, že tvoje predčasné scenáre sú kusa odlišné od mojich, ale co už :D šak sranda .... uvidíš jak to dopadne :D

      Odstrániť
  5. Krása ako vždy! Potrebujem neďelu! :D

    OdpovedaťOdstrániť