nedeľa 22. júla 2012

Winter Love ♥-22. časť A)


Dámy,je to tu. Časť bude rozdelená na dve pretože sa mi veľmi nechce písať. Ja viem,som lenivá ale čo už so mnou. Toľko nápadov v hlave ale nedokážem ich skomponovať do slov. Neviem čo mám napísať skôr,ale to sa časom spraví. Už len tŕpnem,kedy príde El s Miruš aby sme mohli vypadnúť vonku,ešte že je doma Soň. Tak prepáčte,znova niečo z môjho nudného života ;) Prajem vám pekný zvyšok dňa a príjemné čítanie. =) xxx

O tri mesiace
Za tri mesiace sa toho veľa zmenilo. Úspešne som skončila tretí ročný na strednej a mohla si užívať zaslúžené prázdniny s čistími Á-čkami na vysvedčení. S otcom som si všetko vysvetlila a ak nie je niekde na služobnej ceste,chodím ho navštevovať. Ešte stále zastupujem maskérku pre mojich piatich skvelích kamarátov medzo ktorích patrí aj Louisova priateľka Eleanor. Z nich je jeden ešte stále môj neoficiálne oficiálny priateľ.  Bohužiaľ,Suzi a Benny sa odsťahovali do Fínska kvôli svojim rodičom,ktorý tam dostali pracovnú ponuku. Chýbajú mi Bennyho sobotné vpády do bytu. Teraz nenakupujem toľko jedla preňho ale pre Nialla alebo Ellen. Abby stále chodí s Jayom a ja mám cez víkendy prázdny byt. Samozrejme,že sa to rozkríklo ešte pred troma mesiacmi,a tak mám na dva alebo tri dni v byte o päť  ľudí viac aj s Ellen alebo Eleanor.


„Máš všetko ? Mobil,peniaze nejakú vodu ? Je dosť teplo,mala by si dodržiavať pitný režim." otec mi pripomínal všetky veci,ktoré opakuje odvtedy,čo som sa vybrala na odchod. Po celý čas čo som vyšla z jedálne,obúvala sa,vyberala bicykel z garáže v ktorej strávil dva dni a aj vtedy,čo som za sebou zatvorila bránu. Priznávam,že s tím teplom mal pravdu. Je júl a k tomu niečo nad 30°C.
„Mám všetko,nechceš mi ešte náhodou skontrolovať,či mi idú brzdy na bicykli ?"
„Nie,tie som už kontroloval keď si sem prišla."
„Otec,si horší než mama alebo Abby. Ukľudni sa." prevesila som si tašku cez telo a jednu nohu vyložila na pedál.
„Dávaj si pozor. Dnes už ideš domov ?"
„Áno oci,idem. Abby je preč tak si to užívam."
„Keď dorazíš k Harrymu na koncerte a domov,prezvoň mi aby som sa nestrachoval,dobre ?"
„Harry ti veľmi nepomôže ale dobre,urobím ako chceš. Dostávam povolenie odísť z príjazdovej cesty ?"
„Máš reflexné pásiky ?"
„Maj sa ocí." pustila som brzdu a zviezla sa dolu malým kopcom. Môj najobľúbenejší dopravný prostriedok som konečne vytiahla zo zatuhnutej pivnice paneláka a oprášila ho. Po Niallovom "salte" mu na riadidlách ostali nepekné škrabance a to mu ešte chcel Zayn na predné koleso primontovať skateboard. Už ho nikomu nikdy nepožičiam !!! Doviezla som sa k hale,kde chalani mali vystupovať. Ochrankárom som nakázala,aby mi môj poklad strážili ako oko v hlave.
„Cassie,počkaj ma." za sebou som počula známi hlas. Nebola príliš veľká tma ale aj tak som tú osobu nemohla spoznať. Keď sa priblížila trochu bližšie už mi to bolo jasné,Eleanor. Ako by mohla chýbať na poslednom koncerte pred letom. Spoločne sme vošli dnu zadným vchodom a od tradičného zavalitého chlapíka,ktorému som ešte stále neprišla na meno sme vyfasovali visačky. Na mieste,kde som mala meno bolo s centrafixou veľkými písmenami napísané CASSIE namiesto Casandry. Nenávidím to. Harry mi tak už pár krát povedal,ak som mu neurobila po vôli ako napríklad,keď som mu odmietla dať pusu na rozlúčku. Pche,aj tak ju nedostal. Ako sme sa cestou rozprávali,dvere na šatni sa rozleteli a z nich vybehlol Zayn s Niallom a Harrym.
„Poďte nazad !! Zayn,nezobral si si opasok. Zase z teba budú letieť nohavice." mama po nich vrieskala ako zmyslov zbavená a rukou,v ktorom držala hnedý kožený opasok okolo seba mávala ako policajt na križovatke.
„Konečne niekto s rozumom. Ahoj dcérka." objala ma a to isté urobila aj s Eleanor.
„Eleanor,môžeš svojmu priateľovi povedať,aby si prestal vyhŕňať všetky nohavice ktoré mu dám ? Ďakujem." otočila sa na opätku,znova sa vrátila do šatne a zatvorila dvere.
„Aj tak ma nepočúvne." zašomrala Eleanor a pokračovali sme v ceste. Vošli sme do maskérne,kde už poslušne sedel Niall na gauči s mobilom v ruke namierenom na Louisa zatiaľ čo sa on hrabal v mojom kozmetickom kufríku.

-Harry-
Po tom,ako sme sa dostali zo šatne sme sa všetci narvali do najmenšej miestnosti v hale. Pravdepodobne slúžila na skladovanie vecí pre upratovačku. Na zem sme poukladali vedrá do kruhu a posadali si na ne. Chýbal nám však Niall s Louisom,ktorý sa postarali o maskovací manéver.
„Idem po tích dvoch,snáď už prišla Eleanor." zodvihol som sa zo svojho zeleného vedra a oprášil si nohavice.
„Chalani,ja mám pocit,že nám na to príde skôr,než sa všetko začne." s vymýšľavím výrazom na mňa Mary zazrela.
„Nešír okolo seba negatívne myšlienky. Nepôsobí to na nás dobre,ešte nás tím nakazíš." karhal ju Liam keď sa na ňu díval skrz rúčku mopa. Mávol som nad nimi rukou a premýšľaj po svojom. Dnes to výjde,aj keby som sa mal rozsekať priamo na pódiu. Dnes to svojmu anjelikovi poviem !! Zayna,Liamam,Josha a Mary som nechal na svojich miestach domýšľajúc najmenšie detaily nášho plánu zatiaľ čo som sa ja odobral do maskérne. Potichu som sa vkradol do maskérne a keďže mi bola Cassie otočená chrbtom využil som to. Silno som ju zozadu objal a prekrížil ruky na jej bruchu.
„Ako sa má moje slniečko,ktoré som nevidel už dva dni ?" nos som si zamotal do jej krásnych vlasov,ktoré voňali po čerešňovích kvetoch. Ten šampón som kupoval spolu s ňou,pamätám si ako mi ho v obchode vopchala až pod nos a vypytovala sa,či sa mi páči s najšťastnejším výrazom aký som kedy videl.
„Skvele a ty ? Ozaj,musím prezvoniť otcovi." vytrhla sa mi z náručia a utekala ku kabelke. Jej je milší telefón ako ja ? Tss,zapamätám si to ale aj tak ju ľúbim.
„Harry ? Môžeš svojej priateľke taktne vysvetliť,že všetko,čo sa nachádza na tomto stolíku je pre mňa nepriateľská línia ? Nenávidím všetky tieto čačky." po svojom sťažovaní vyfasoval pohlavok od Eleanor a prednášku,že to nie sú žiadne čačky. Aj keď som na nej ešte nejako extra make-upu nevidel tak isto,ako aj na Cassie.
„Áno oci,áno pozdravím ho. Nie,nedám ti ho k telefónu. Dobrú." s úsmevom na perách ukončila hovor a mobil vhodila do tašky.
„Tvojmu ockovi sa cnie po zaťovi ?" za túto pripomienku som si vyslúžil štuchanec jej lakťom do brucha.
„Ak je Louis hotový,rád by som ho vzal so sebou. Môžem ?" Louisovi sa v očiach zablysli iskričky nádeje. Mojej drahej som dal boštek na líčko a Eleanor očami naznačil,nech ide s nami. Áno správne,aj ona bola zasvetená do nášho dlhoplánovanej konšpirácie.
„Cassie,ja idem nájsť nejakú vodu. Som strašne smädná. Donesiem aj tebe ?"
„Nie,ďakujem." vytratili sme sa z maskérne a Nialla nechali na pospas Cassie s makeu-pom a púdrom.
Bude to mať ako bojovú misiu !!

10 komentárov:

  1. no tak dalsiu!! rychlo!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dnes v noci sa chystám začať ďalšiu časť ale ak to dopadne ako pri tejto,dočkáte sa jej najskôr v utorok :D ale budem sa snažiť napísať ju čo najskôr lenže som lenivá a nechce sa mi často :D ZAKOPTE MA ZA TO ;):* xx

      Odstrániť
  2. nsinakjndkjs??!?!?! ďalšiu a švihom!! chce ju požiadať o ruku?? verejne ju prehlásiť za svoju priateľku??? :DD mne prepína, ale prosím saj ďalšiu a netráp ma!! ja nezaspím!! :D
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nič nepoviem :D rozmýšľaj,hútaj a potom uvidíš :D

      Odstrániť
  3. jezis konecne som prisla z dovolenky a mohla si precitat dalsie casti :) sú uplne uzasne :) ale zase si to musela takto potvorsky zakoncit ze ?? :) to by ti nedalo , teraz ti nad tým dumam aky plan vymyslel :)a behaju mi po rozume take site napady ako tu Eli :D rak pridaj prosim rychlo dalsiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úúú,dúfam,že si si to tam užila :) Mne to nedá neukončiť to takto,veď ma už poznáš nejaký ten piatok :D Všetko sa dozvieš v ďalšej časti,ktorú nemám ani načatú :D Dnes budem ponocovať pri rádiu a perine :D

      Odstrániť
    2. hej :) hlavne posledny den ako na potvoru sme sa dali konecne s kamaratkami do reci s nasimi chlapcami co sa nam tam lubili :) jeden z nich nam potom ako to byva vo filmoch (ja viem ze tam to byva cislo) nechal svoj FB v balicku na cestu :) no hej poznam a furt som si na to nezvykla :D ale tak ty si sikula to das lavou zadnou :)

      Odstrániť
    3. to nevadí,zvykneš :D ále....to stále takto býva..aj mne sa to stáva keď sa s niekym chcem rozprávať ale až posledný deň k tomu príde :)...počuj máš náš FB medzi priateľmi ?? môžme pokecať ;)

      Odstrániť
    4. nemám :( napíš mi svoj FB bo viem že si ho sem dávala ale už neviem kedy a kde je :D alebo ja ti dám rovno moj a pridaj si ma :) ak teda chceš :) Michaela Gyurkovicsová (potom mám dva účty tak používam ten kde mám taku čiernobielu fotku :))

      Odstrániť
    5. Je hore pri nápise ;) nevadí :*

      Odstrániť