pondelok 9. júla 2012

Live with Love 11.


Milé moje kvetinky. Táto časť si vyžaduje veľa vašej fantázie, predstavivosti a neviem čoho ešte. Dala som tu jednu moju obľúbenú pieseň a kiežby ste si tú situáciu vedeli predstaviť tak ako ja ;) Viem, naživo by to bolo super ale my si musíme vystačiť s tým čo máme. Takže vám prajem príjemné čítanie. Snáď sa vám to bude páčiť aj ked mám pocit, že táto časť nie je až taká vydarená. No nič. Váš názor si prosím do komentáru.
 Miruška :)




Keď sme sa nejakým spôsobom natrepali do toho auta, šofér sa na nás zhrozene pozeral.
,,Čo sa vám stalo?“ Nedalo mu neopýtať sa.
,,Ále, len sme sa museli trošku schladiť. Je strašné teplo.“  Rukou mávol Liam a my sme sa začali smiať.
,,Ešteže mám kožené sedadlá, inak by to tu bolo mokré a ja by som to nevysušil ani do Vianoc.“  Sám seba utešoval šofér. Bolo mi z neho smiešno. Celá cesta, ktorá trvala asi 10 minút, prebehla v tichosti. Autom sme vošli cez veľkú bránu do obrovského dvora. Všimla som si ako Cat tak trošku vyvaľuje oči a Herry sa na ňu s úsmevom na tvári pozeral. Keď auto zastavilo, ocitli sme sa pred veľkým domom. Chalani nás naháňali do domu a ja s Cat sme sa ani nestihli spamätať a už sme boli vo veľkej obývačke.
Bol tam dlhý biely gauč a oproti nemu bola na stene zavesená plazmová telka. Po bokoch boli ešte dve malé gauče a v strede stolík. Všetko bolo ladené do bielej farby. Bola to jedna obrovská izba, ktorej druhú časť tvorila veľká kuchyňa. Na to, že tu bývajú chalani, tu bol dosť veľký poriadok. Zaujímalo by ma, kto im tu upratuje.
,,Cat zavri si ústa, Niečo ti tam vletí.“ Povedala som Cat.
,,Wow! Je to tu super!“ Ohromene povedala Cat.
,,Ďakujeme.“  Povedali chalani.
,,Cíťte sa tu ako doma. My sa ideme prezliecť a donesiem vám nejaké uteráky. Ak by ste potrebovali kúpeľňu, je tam vzadu.“ Rukou ukázal Zayn za seba, smerom na chodbu. Všetci sa zvrtli na päte a vybehli hore schodmi.
,,Ja tomu nemôžem uveriť Stella. Je to ako sen! Som v ich dome. A to dokonca aj s tebou. Vidíš, vravela si, že ich nepoznáš a dnes si ich spoznala viac ako ktorékoľvek dievča na svete. A teraz už nemôžeš povedať, že sú ti ukradnutí.“ Začala Cat, keď sme tam zostali samé.
,,Cat, ale ja si aj tak myslím, že po tomto dni ich už viac nestretneme. Oni sa vrátia do toho svojho úžasného sveta a nám začína škola. Nechcem ťa nijako sklamať, ale ja si myslím, že TOTO sa už nezopakuje.“
,,Si strašný pesimista. Kazíš mi radosť.“ Cat založila ruky a smutne sa pozrela do zeme, tak som podišla bližšie k nej.
,,Pozri. Ja viem, že sú pre teba dôležití a záleží ti na nich. Ale ja vážne nechápem čo od tohto dňa očakávaš.“
,,No pre začiatok, by mi stačilo priateľstvo. Vieš si predstaviť aké by to bolo mať takých priateľov? A možno neskôr....“ Cat už nedopovedala, pretože do izby vošiel Zayn aj s uterákmi. Keď som ho zbadala podlomili sa mi kolená. Bol bez trička a na tvári mal úsmev od ucha k uchu.
,,Nech sa páči. Dajte nám 15 minút.“ Podal nám uteráky a už bežal po schodoch.
,,Stella? Haló! Zem volá Stellu.“ Mávala mi rukou pred očami Cat. Rýchlo som sa musela spamätať.
,,Čo je?“
,,Tebe sa páči. Mám pravdu, že?“ Cat začala do mňa podpichovať.
,,Čo? Nie! No to určite. On? Prosím ťa. Nebuď smiešna.“ Začala som sa vykrúcať a mávla som rukou. Je síce pekný, ale ja nie som dievča pre neho. Určite má na každom rohu nejakú inú babu.
,,Páči sa ti! Vidím to. Keď sa na teba pozerá, tak sa bojím, že spadneš na zadok.“ Presviedčala ma o svojej pravde Cat.
,,Cat, už dosť! Nevymýšľaj si hlúposti a radšej si poďme do kúpeľne vysušiť aspoň tie vlasy.“ Nechcela som sa s ňou baviť na túto tému a už vôbec nie v tomto dome. Namierila som si to rovno do tej kúpeľne a Cat ma poslušne nasledovala. Asi po 10 minútach sme vyhrali boj s uterákmi a hrebeňom na vlasy. Vyšli sme von a vrátili sme sa späť do obývačky. Všimla som si, že niekto je v kuchyni. Bol to Niall, ktorý sa hrabal v chladničke tak som išla k nemu a sadla som si za dlhý pult na vysokú stoličku odkiaľ som ho pozorovala.
,,Ty kokos! Ale som sa zľakol.“ Toho chlapca skoro vystrelo, ale ja ho úplne chápem. Ak by niekto niečo také spravil mne, tak to určite neprežijem. Príčina smrti by bola jasná. Vystrašená na smrť. Takto by znel verdikt patológa.
,,Prepáč. Nechcela som.“ Ospravedlnila som sa mu.
,,To určite. Chcela si mi vrátiť to, čo sa stalo v šatni.“ So smiechom povedal keď si pripravoval nejaké jedlo.
,,Keď to povieš tak, tak áno chcela som ti to vrátiť.“ Zasmiala som sa.
,,A čo to bude, až to bude?“ Zvedavo som sa ho opýtala.
,,No ja by som chcel aby to boli toasty. Ale ak sa nepodarí, tak to zjem tak či tak.“ Zaujato pokračoval vo svojej príprave.
,,Aha. To je zaujímavé.“
,,Niall! Je tam ešte mrkva?“ Kričal ešte z chodby Louis.
,,Hej. Ale už asi len jedna.“ Odpovedal mu Niall.
,,Nevadí. Po ceste domov mi pripomeň, že si ju musím kúpiť.“ Hovoril Louis keď otváral chladničku, z ktorej vytiahol mrkvu.
,,Ty ješ mrkvu bežne?“ Pozeral som na neho so zdvihnutým obočím.
,,Často.“ Povedal a vrátil sa do obývačky. Asi sa na mňa ešte hnevá. Chvíľu som ešte ostala v kuchyni s Niallom, no potom sme aj my išli do obývačku. Sedeli tam všetci okrem Zayna.
,,A kde je Zayn?“ Len tak som sa opýtala.
,,Teraz určite niekde v kúpeľni nadáva na tie svoje vlasy, že mu nestoja podľa jeho predstáv. Dáva na nich už asi piatu vrstvu gélu a laku aby bol ako tak spokojný.“ Smial sa Liam.
,,Liam! Ja ťa počujem.“ ZO schodov kričal Zayn keď už šiel k nám.
,,A okrem toho, máme ešte čas tak nechápem prečo naznačuješ, že mi to trvá dlhšie než napríklad Harrymu.“ Dokončil Zayn.
,,Ja nič nenaznačujem. Iba som opisoval aká je momentálna situácia, pretože Stella sa na teba pýtala.“ Obraňoval sa Liam. No super. Teraz si bude myslieť, že mi na ňom záleží viac ako by malo. Nakoniec sa na mňa Zayn usmial a sadol si oproti mne na gauč vedľa Liama.
,,Nezahráme si Xbox? Máme ešte dosť času.“ Navrhol Harry.
,,S radosťou. Už si zabudol aký to bol pocit, keď som ťa naposledy porazil?“  Hrdo sa ho opýtal Zayn.
,,Niečo by som ti na to povedal, ale vzhľadom na to, že máme návštevu tak ti poviem len toľko, že toto bude odveta.“ Rázne zaprotestoval Harry.
,,Ok. Poďme na to.“  Zayn sa postavil a Harry sa k nemu pridal. Obaja boli do tej hry neskutočne zažratí a vôbec nevnímali to čo sa deje okolo ich. Asi po 10 minútach hry Harrymu zazvonil mobil. Vytiahol ho z vrecka a hra bola na chvíľu prerušená.
,,Chalani, nechceli by ste sa pridať do môjho tímu a na chvíľu ma vystriedať?“ Opýtal sa.
,,Mne o chvíľu bude volať Dann. Dohodli sme sa.“ Snažil sa vykrútiť Liam.
,,Ja chcem v pokoji dojesť túto dlho pripravovanú špecialitu pre môj žalúdok.“ Básnil o svojom jedle Niall.
,,Niall, veď si si urobil iba toasty.“ So zdvihnutým obočím na neho pozeral Harry.
,,Toasty, ktoré mi vyplnia ten prázdny priestor v žalúdku.“ Protirečil mu Niall. Keď Harry videl, že to s nimi nepôjde tak sa so zúfalstvom v očiach pozrel na Louisa.
,,Louis?“
,,Ja mám teraz čas len pre mrkvu.  A okrem toho sa na vás úžasne zabávam.“
,,Čo vám úplne preskočilo? Neverím, že sa ho bojíte.“ Nechápavo sa na nich pozeral Harry a Zayn tam iba stál a čakal na svojho nového súpera.
,,Ja som to nikdy nehrala. Ale Stella vyzerá ako odborník na všetko. Nech to skúsi ona.“ Zrazu prehovorila Cat a keď som počula moje meno, až mnou trhlo.
,,Čo? Ja? Radšej nie. Ešte nikdy som to nehrala. Jediné čo ti viem zaručiť je prehra.“ Snažila som sa vyhnúť tomu blížiacemu sa trapasu.
,,Nevadí. Aspoň sa budem mať na koho vyhovoriť.“ Prosebne na mňa Harry pozeral.
,,Tak dobre. Ja to teda skúsim, ale nič ti nesľubujem.“ Pomaly som vsávala z gauča.
,,Ďakujem.“ Silno ma objal Harrry a potom odišiel niekam hore, na poschodie s mobilom pri uchu.
,,Pripravená?“ Opýtal sa Zayn s tónom víťazstva v hlase.
,,Vzhľadom na podmienky, najviac ako sa len dá.“ Prečo som len súhlasila? Začínam to ľutovať.
Zo začiatku mi to nešlo, no po pár minútach som dobehla Zayna. Pomaly mi prestával veriť, že som to ešte nikdy nehrala. Keď som nejakým zázrakom začala vyhrávať všetci držali prsty už len mne. Zaynov fanklub sa rozpadol, ale on si stále veril. No a zrazu tu bol koniec hry a ja som nemohla uveriť tomu, že som vyhrala nad obávaným súperom. Všetci sa strašne tešili a naraz na mňa skočili akoby som vyhrala nejakú olympiádu.
,,Nechal som ťa vyhrať. Som jednoducho gentleman.“ Vyhlásil hrdinsky a s úsmevom Zayn.
,,Ale no ták, Zayn. Priznaj si to. Porazilo ťa dievča.“ Vysmieval sa mu Louis.
,,To nevadí. Nabudúce, keď budeme ešte spolu niekedy hrať, sa zahrám na gentlemana ja.“ Podišla som k nemu a položila som mu ruku na rameno. Zayn sa iba zasmial a za jeho chrbtom som zbadala Harryho.
,,Kto vyhral?“ Nedočkavo sa opýtal.
,,Stella!“ Vyhlásil Liam.
,,To fakt?“ Neveril Harry, ale ostatní mu len prikývli na znak súhlasu. S vypleštenými očami podišiel ku mne a objal ma tak silno, až som si myslela, že zo mňa vytlačí aj včerajší obed.
,,Ďakujéééém.“ S nadšením mi ďakoval, ale musela som ho zastaviť.
,,Harry, veď ma rozpučíš.“
,,Aha. Prepáč.“ Pustil ma, no úsmev z tváre sa mu nestratil. Bol ako malé dieťa.
,,Ale aj tak ti ďakujem. Týmto víťazstvom si získala stále členstvo v mojom tíme.“
,,Super. Ale sľúbila som Zaynovi, že nabudúce ho nechám vyhrať.“
,,Myslíš tým to, že ho necháš vyhrať v tejto hre?“ Udivene na mňa pozeral Harry.
,,Hej.“
,,Tak mám riešenie! Túto hru už nebudem hrať.“ Víťazne prehlásil Harry a my sme sa začali smiať. Vyzeral, že by bol ochotný urobiť čokoľvek len aby vyhral v hocičom.
,,To je ale originálne riešenie. Veď mi to už sľúbila!“ Urazene povedal Zayn.
,,Nemal si sa tak nadúvať na začiatku. Možno by to nemuselo dopadnúť tak, že ťa porazí dievča.“ Protestoval Harry.
,,Ja svoje sľuby dodržujem. A už sa mu nesmejte lebo na budúce si podám jedného z vás.“ Zrazu im zmrzol úsmev na tvári, ale Zaynovi nie. Začal sa ešte viac usmievať.
,,Už by sme mali ísť.“ Povedal Liam a všetci sme si to namierili ku vchodovým dverám. Opäť sme sa natlačili do auta a už sme frčali po uliciach Londína.
V aute vládla skvelá nálada, no zrazu som počula z rádia niečo, čo ma ešte viac potešilo. http://www.youtube.com/watch?v=qjHlgrGsLWQ
I gotta find my way back
Back to summer paradise
Sean Paul, Simple Plan
,,Hej. Tá je moja obľúbená.“ Nadšene som povedala a Liam ochotne pridal hlas na rádiu a pomaly si začal pospevovať.
                                                                                                                                                     (Liam)
My heart is sinking
As I'm lifting up
Up above the clouds away from you
And I can't believe I'm leaving
Oh I don't kno-kno-know what I'm gonna do

(Liam+Zayn)
But someday
I will find my way back
To where your name
Is written in the sand

(Niall)
Stay in my brain
(Liam+Zayn+Niall)
'Cause I remember every sunset
I remember every word you said
We were never gonna say goodbye
Yeah
Sing la-la-ta-ta-ta

Tell me how to get back to
Back to summer paradise with you
And I'll be there in a heartbeat
Quick time, quick time girl
Oh-oh
I'll be there in a heartbeat
Quick time, quick time girl
Oh-oh

Tell 'em

(Louis)
My soul is broken
Streets are frozen
I can't stop these feelings melting through

And I'd give away a thousand days, oh
Just to have another one with you
Baby girl

(Louis+Zayn)
Well, real life can wait
(It can wait)
I'm crashing like waves
(Yeah)
Playing in the sand
(Me and you girl)
Holding your hand
Yeah yeah
Make some noise

(1D)
'Cause I remember every sunset
(I remember)
I remember every word you said
We were never gonna say goodbye
Sing la-la-ta-ta-ta

Tell me how to get back to
Back to summer paradise with you, yeah
And I'll be there in a heartbeat
Quick time, quick time girl
Oh-oh
I'll be there in a heartbeat
Quick time, quick time girl
Oh-oh

(Niall)
The promises that we made to about our friends
Thinking about it sunshine under trees
Summer time on the beach
Of fine we get closer under them trees
Baby girl, you really got to me
It's 3 o'clock, and we're together and the time doesn't leave
In a heartbeat girl, sex on the beach
Don't stand your world, ask me im rich
Loving you girl, is the best part of me

(Harry)
Someday
I will find my way back
To where your name
Is written in the sand
Bring it back, bring it back, bring it back!

(1D+Stella+Cat)
Cause I remember every sunset
(I remember)
I remember every word you said
We were never gonna say goodbye
(No way!)
Sing la-la-ta-ta-ta

Tell me how to get back to
(Back to)
Back to summer paradise with you
Yeah, and I'll be there in a heartbeat

I remember where we first kissed
(I remember)
How I didn't wanna leave your lips
And how I've never ever felt so high
(So high)
Sing la-la-ta-ta-ta

So tell me how to get back to
Back to summer paradise with you
Yeah, and I'll be there in a heartbeat
Quick time, quick time girl
Oh-oh
I'll be there in a heartbeat
Quick time, quick time girl
Oh-oh
Summer Paradise
I'll be there in a heartbeat
Yeah
Bolo to úžasné. Všetci sme spievali a smiali sa. Cat zo začiatku nespievala iba ich nemo pozorovala. A ja som sa hanbila pretože si myslím, že neviem spievať aj ked spev milujem. No moja mama sa ma snažila presvedčiť o opaku. No už len pre to, že to hovorila moja mama, tak som jej neverila. No potom som sa prekonala a pridala som sa k nim. Strašne sa ma to ťahalo a veľmi sa mi to páčilo. Zayn spieval tie vysoké tóny a vtedy mi po celom tele prechádzal mráz. Strašne dobre sa to počúvalo pretože mal krásny čistý hlas. Najviac ma pobavil Niallov spev, keď sa snažil napodobniť Seana Paula. Bolo to strašne smiešne.



Dom 1D








13 komentárov:

  1. Moja milovaná piesenka!!! áááááááááááááá!!! Je to normálne že som celý text spievala spolu s nimi?? :D bože, v mojej mysli to od nich znie úplne perfektne :) chcela by som ich to počuť spievať naživo:) hlavne toho Nialla ako napodobňuje hlas Seana Paula:D tú pesničku počúvam stále dokolečka, skvelo mi z nej šibe (Peťa to má so mnou cez chat ťažké:D)...vidieť Zayna bez trička, som mrtvá na mieste ;D som zvedavá čo bude v ďalšej časti, táto bola úplne perfektná:)
    Eli:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) to som rada ..... aj v mojej hlave to znie úplne peckovo ;) len prosím nezomieraj ... mohla som tu dať aj jeho fotku bez trička ale neviem či by som to zvládla :D :D
      Miruška :)

      Odstrániť
  2. ježiši tá časť bola úplne perfektná :) ešte si mi k tomu pustila moju srdcovku v podaní 1D v mojej predstave no úžasná si čo iné dodať ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teším sa s tebou, že máš takú skvelú predstavivosť :)a dakujem :)

      Odstrániť
  3. Gratulujééém :D pridala si svoj prvý príspevok ;) Som na teba hrdá !! :D :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jéééééééééé diki :) jak už dakto povedal, som proste úžasná :P a si si mohla myslieť, že to dopadne dobre :*

      Odstrániť
  4. Krása! :)
    obdivujem ťa ako píšeš :)
    Teším sa na dalšiuu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Johouu, syn majiteľa hotela v Chorvátsku my dal heslo na wifi, som tu! :D Krásna časť, mala som mrazenie v tých chvíľach sa Zaynom, ouuu máj gát! Teším sa na ďalšie!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úúúú dobrého syna má majiteľ :) dakujem ... dalšia príde asi zajtra ;)

      Odstrániť
    2. hej, je fajnový a celkom aj chutný :D pripomína mi Liama ​​a Zayna dohromady :D

      Odstrániť
    3. zabitá kombinácia :)no aspoň sa máš na čo pozerť ;)

      Odstrániť
    4. no, je mu šestnásť a robí prehliadky okolia, je taký zlatý, akosi ma pobláznil :D

      Odstrániť